Tilbage til opskrifter

Rødbedesmoothie med æble og syltet havtorn

  • Rødbedesmoothie med æble og syltet havtorn

En sund og næringsrig smoothie fyldt med vitaminer. Du får her en afbalanceret smoothie med sødme fra rødbede og æbler og syre fra havtornen. Havregryn giver fiber og havremælken giver en cremet konsistens. Og så er den vegansk.

Sådan gør du

Skræl rødbederne, og skær dem i mindre stykker, der passer til din juicepresser.

Kør æbler og rødbeder igennem juicepresseren. Kom æble-rødbedejuicen i en blender, og blend den med syltede havtorn, havremælk og havregryn.

Tip

Havtorn kan udskiftes med andre bær, hvis der ønskes en mindre syrlig smoothie.

Ingredienser

600 g rødbeder
2 æbler
50 syltede havtorn (se side 294 i bogen Grøn Mad, eller brug andre bær)
2 dl havremælk
2 spsk havregryn

Find opskriften i Meyers Grøn Mad

Find bogen her