Tilbage til opskrifter

Ristet brød med pesto, hummus og bagte tomater

Perfekt som forret, tilbehør på tapasbordet eller til at slukke den lille sult. 

Sådan gør du

Kom tomaterne i et fad og tilsæt knust hvidløg og olivenolie, krydres med salt og peber. Fadet dækkes med sølvpapir og tomaterne bages ved 160 grader i 15-20 min. således at tomaterne har fået varme og er let bløde. Afkøles let. Brødene ristes eller grilles med lidt olivenolie. Hummus fordeles på en tallerken, toppes med tomat/chili pesto, bagte tomater, frisk basilikum og ristet brød. Slut af med friskkværnet peber, flagesalt og et par skefulde af olivenolie fra de bagte tomater.

Ingredienser

4 store skiver surdejsbrød - gerne daggammelt
150 g Meyers tomat & chilipesto
150 Meyers flækærte hummus
200 g små stilke tomater
1 bundt basilikum
3 fed hvidløg
1 dl olivenolie
Salt og peber