Tilbage til opskrifter

Kopnudler med svampe og miso

  • Kopnudler med svampe og miso

Nudelsuppe til at have med på farten – eller spise derhjemme. Alt du så skal bruge, er adgang til en elkedel eller en termokande med kogende vand. Vandet skal være godt varmt for at tilberede nudler og grøntsager ordentligt.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Kom pulverbouillon, soyasauce, misopasta og sesamolie i et glas, som du har låg til – hvis du skal have nudlerne med – eller i en dyb skål.

Skræl og riv ingefæren fint. Hak forårsløgene, og skær svampene i skiver. Kom ingefær, forårsløg, svampe og spirer i glasset sammen med en portion nudler.

Når det er spisetid, så hæld kogende vand over, og lad det trække, til nudlerne er færdigtilberedte – det tager et par minutter, alt efter type. Rør gerne lidt rundt undervejs, så alt opløses.

Tip

Hvis du har et glas med black bean sauce eller hoisinsauce i køleskabet, så kom 1 tsk. i.

Ingredienser

2 tsk grøntsagsbouillon i pulverform
1 spsk sojasauce
1 tsk misopasta
1 tsk sesamolie
4 cm ingefær
2 forårsløg
50 g svampe (fx shiitake, bøgehatte eller champignon)
1 håndfuld spirer (fx solsikke- eller bønnespirer)
1 portion nudler (ca. 60-70 g)
4 dl kogende vand

Find opskriften i Meyers når du flytter hjemmefra

Find bogen her