En klassisk karrysild salat når helt nye højder, når den røres med en god mayonnaise med Bombay karry. Med karryens styrke fra chili, sødme fra nelliker og den kinesiske kanel cassia, har den en helt særlig smag, som på ingen måde kan sammenlignes med den almindelig karry. Denne karrysild salat vil med garanti sprede madglæde ved påskebordet eller til julefrokosten.

Bestil mad ud af huset til julefrokosten. Lad vores kokke stå for alle de gode julesager, når I skal samles til et veldækket julebord.

Bestil mad

Sådan gør du

Ved alt, undtagen sild, sammen og smag evt. til med ekstra salt og peber. Vend forsigtigt sildestykker i dressingen. Pynt med skåret purløg, klippet karse samt æbler i tern.

Ingredienser

2 spsk Bombay karry (ristet på tør pande og afkølet)
150 g mayonnaise (gerne Meyers)
100 g yoghurt (gerne drænet græsk type)
25 g kapers
1 æble i tern (gem ¼ til pynt)
250 g marinerede sild (dryppet godt af og skåret i passende stykker)

Pynt

1 håndfuld purløg
1 håndfuld karse