Sådan gør du
Fremgangsmåde
Sæt en gryde over, og rist kødet i olien ved høj varme i et par minutter. Hæld bouillonen i sammen med limeblade, ingefær i skiver og fintsnittet rød chili, og lad det koge ved svag varme i 2-3 minutter. Fjern det skum, der evt. danner sig på overfladen med en ske.
Kom nudlerne i suppen sammen med fintsnittet spidskål, kog op, tag gryden af blusset, og lad suppen trække i 5 minutter, til nudlerne er møre, men stadig har lidt bid. Snit forårsløgene fint, og kom dem i suppen sammen med bønnespirer og grofthakket koriander. Smag til med fiskesauce, soyasauce og limesaft.
Ingredienser
Ingredienser
100 g hakket oksekød
2 spsk olie
6 dl hønsebouillon
2 limeblade
2 cm frisk ingefær
1 frisk rød chili
2 håndfulde nudler (f.eks. risnudler eller ægnudler – alle typer kan bruges)
¼ spidskål
2 forårsløg eller et rødløg
1 håndfuld bønnespirer
evt. 1 håndfuld frisk koriander
fiskesauce
lys soyasauce
½ limefrugt