• Hummus

Hummus er blendede kikærter, som sammen med hvidløg, olie og græsk yoghurt bliver til en dejlig dip, som kan bruges som dyppelse til grøntsagsstænger eller spread i en sandwich.

Bestil mad ud af huset til vinterfesten. Lad vores kokke stå for maden, så du kan bruge tiden sammen med jeres gæster.

Se alle vores menuer her

Sådan gør du

Hæld udblødningsvandet fra kikærterne, og kom dem i en gryde med friskt vand samt groftskåren gulerod, løg og hvidløg. Bring i kog, og lad det koge i ca. 1 time, til kikærterne er helt møre. Hæld overskydende vand fra, og vip kikærter og grønsager over i en foodprocessor. Tilsæt olie, yoghurt, revet citronskal og citronsaft, og kør det til puré, og tilsmag med salt og peber.

Ingredienser

200 g kikærter udblødt i koldt vand natten over
1 gulerod
1 fed hvidløg
1 dl olivenolie
1 dl græsk yoghurt 2%
1 usprøjtet citron
havsalt
Friskkværnet peber