Tilbage til opskrifter

Grillet majs med hummus, karry og popcorn

Popcorn er en elsket snack, men har du nogensinde brugt dem i madlavningen? Her kommer et friskt bud på sommerens tilbehør: Søde grillede majs med smagfuld hummus, et drys karry, frisk persille og til sidst toppet med sprøde popcorn. Du kan både grille majsene direkte på kolben, eller springe over, hvor gærdet er lavest og lave retten med vores nye, danske sous-vide majs.

Sådan gør du

Hvis du har købt friske majs, ordnes disse, skylles og koges i saltet vand i ca. 5 min. Afkøles og skæres i passende stykker med stokken. Uanset om det er de friskkogte eller sous vide du benytter, så grilles disse over direkte varme til de er varme og har fået lidt farve. Nu du har gang i grillen, så halver din lime og denne grilles på skærefladen til den har fået en god karamelliseret farve.

Oliven olien røres med ca. ¼ tsk. Karry og smages til med lidt grillet lime.

Popcorn rystes med lidt karry og salt.

Kom hummus på en tallerken og anret de lune majs herpå. Sprinkle med karryolie og top med karry popcorn, plukket persille og lime til selv at vride ud over.

Ingredienser

300 majskolber eller Meyers sous vide majs
150 g hummus evt. Meyers klassiske hummus
1 stk lime
4 spsk olivenolie
1 håndfuld popcorn
madras karry
et par stikler bredbladet persille
salt og peber