Tilbage til opskrifter

Easy Ramen MATR style

Det er vores venner fra MATR, som har lavet denne opskrift. MATR har lanceret en helt ny generation af plantebaserede produkter baseret på en unik fermenteringsmetode. Alle elsker ramen – men det er lidt af en kunstart at ramme det ægte japanske bryg 100%. Så sænk skuldrene, og hop på denne quick-fix udgave af alt-i-én-suppen, som toppes med ristet MATR Blok. Der må slubres. 

Sådan gør du

Bræk MATR block i små stykker og rist dem i lidt olie på en medium varm pande, til de har fået farve. Drys med lidt salt.

Kom vand, miso, soja og skivede svampe i en gryde og lad simre. Smag suppen til med lidt sukker, lime eller hvad du synes, den trænger til.

Skær forårsløg i tynde, skrå skiver.

Kom instant eller forkogte nudler i to forvarmede skåle.

Hæld den varme suppe over, men hold svampene tilbage.

Kom toppings på suppen, som på billedet.

Slubr suppen i dig mens den stadig er knaldvarm.

Og så er der MATR! Let’s eat!

Tip

Du kan finde produkter fra MATR hos Nemlig.com

Ingredienser

1 stk grøntsagsbouillon terning
1 spsk stor miso
soja efter smag
2 æg kogt smilende (6 min.)
2 instant eller kog selv tilsvarende
2 forårsløg
2 gulerødder skåret i tændstikker (eller tilsvarende minigulerødder)
Frisk chili i tynde skiver
Drys af tang og/eller chiliflager
Frisk koriander