Tilbage til opskrifter

Cremet æggesalat med bladselleri og mild karry

  • Påskemenu - vegetarisk - æggesalat

Nem og cremet æggesalat med bladselleri. Æggesalaten passer perfekt til pinse- eller påskebordet. Æggesalaten er smagt til med en hjemmelavet karrybase, hvilket tilfører den en mild smag. Prøv den for sig selv eller med en godt stykke rugbrød.

Få maden leveret til påskefrokosten. Menuen er hjemmelavet fra top til bund og klar til servering hjemme hos dig.

Se årets påskemenu her

Sådan gør du

Ingredienser

Karrybase

400 g æble
250 g løg
20 g karry
200 g rapsolie
4 laurbærblade
15 g timian
500 g æblemost
Lidt maizena

Karrycreme

200 g mayonnaise
50 g løg
40 g blegselleri
80 g æble
10 g kapers
100 g hårdkogte æg
50 af karrybasen