Tilbage til opskrifter

Chiagrød med ananas og peanutbutter

  • Chiagrød med ananas og peanutbutter

Chiafrø har en helt utrolig evne til at optage væske. Et par skefulde frø kan på kort tid blive til en let og cremet grød, der er rig på fibre og en masse gode næringsstoffer. Chiafrø smager ikke af så meget i sig selv, men du kan toppe grøden med alt mulig godt. Det her er kun et forslag – alle frugter, bær og nødder fungerer godt.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Bland chiafrøene med mandelmælk og revet skal og saft fra citronen, og lad det trække i mindst 10 minutter (du kan også lade det trække natten over i køleskabet – så er det klar, når du vågner).

Skræl ananassen, og skær den i tern. Hak de saltede peanuts.

Rør grøden op med yoghurten, og fordel ananas, peanutbutter og de salte peanuts ud over, og spis.

Ingredienser

5 spsk chiafrø
4 dl mandelmælk (eller anden mælketype)
1 usprøjtet citron
2 spsk peanutbutter
1 ananas
2 spsk saltede peanuts
2 dl yoghurt naturel

Find opskriften i Meyers når du flytter hjemmefra

Find bogen her