Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 67,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting



Ugens menu 42 + 43
-
mandag 13 okt, 2025
-
tirsdag 14 okt, 2025
-
onsdag 15 okt, 2025
-
torsdag 16 okt, 2025
-
fredag 17 okt, 2025
-
mandag 20 okt, 2025
-
tirsdag 21 okt, 2025
-
onsdag 22 okt, 2025
-
torsdag 23 okt, 2025
-
fredag 24 okt, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm.: sur/sød gris med ananas, peberfrugt og rødløg. Halal: sur/sød kylling med ananas, peberfrugt og rødløg (1)
Vegetarisk/Vegansk.: sur/sød tofu med ananas, peberfrugt og rødløg
Tilbehør: jasminris. Toppings: forårsløg og peanuts (8)
Delikatesser
Wienersalat med rødløg, kartofler, sennep og purløg (1, 3, 7)
Røget kalkunbryst med hvidløgscreme og grillede peberfrugter (3, 7)
Dagens salater
Sorte mungbønner og edamamebønner vendt med squash, rødløg, rød peberfrugt, rød chili, ingefær og thaibasilikum (1)
Stegt blomkål med kinakål, voksbønner, forårsløg og ristede sorte sesamfrø vendt i mandarinvinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Valnøddebrød (1, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: sur/sød gris med ananas, peberfrugt og rødløg. Halal: sur/sød kylling med ananas, peberfrugt og rødløg (1)
Vegetarisk/Vegansk.: sur/sød tofu med ananas, peberfrugt og rødløg
Tilbehør: jasminris. Toppings: forårsløg og peanuts (8)
Dagens salater
Stegt blomkål med kinakål, voksbønner, forårsløg og ristede sorte sesamfrø vendt i mandarinvinaigrette
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: kyllingebryst marineret i citronpeber med siciliansk caponata af tomater, peberfrugter, auberginer, bladselleri og grønne oliven (1 stk. per person)
Vegetarisk/Vegansk.: siciliansk caponata af tomater, peberfrugter, auberginer, bladselleri og grønne oliven. Toppet med pinjekerner (8)
Tilbehør: tagliatelle vendt med olivenolie (1, 3). Topping: basilikum
Delikatesser
Kyllingeterrine med langtidsbagte cherrytomater og citroncreme (1, 3, 7)
Kogte kartofler med persillecreme og syltede rødløg (3, 7)
Dagens salater
Bagte gulerødder med hjertesalat, rød spidskål, persille og citron. Toppet med ristede græskarkerner
Tomatsalat med feta, agurk, rødløg og dild vendt i ekstra jomfruolivenolie og glaze af balsamicoeddike (7)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Hvedebrød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: kyllingebryst marineret i citronpeber med siciliansk caponata af tomater, peberfrugter, auberginer, bladselleri og grønne oliven (1 stk. per person)
Vegetarisk/Vegansk.: siciliansk caponata af tomater, peberfrugter, auberginer, bladselleri og grønne oliven. Toppet med pinjekerner (8)
Tilbehør: tagliatelle vendt med olivenolie (1, 3). Topping: basilikum
Dagens salater
Tomatsalat med feta, agurk, rødløg og dild vendt i ekstra jomfruolivenolie og glaze af balsamicoeddike (7)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: "byg selv" burritos med stegt oksekød, Meyers sorte bønner, peberfrugt og rødløg
Vegetarisk/Vegansk.: "byg selv" burritos med sojakød, bønner, peberfrugt og rødløg
Tilbehør: tortillas (1 stk. per person) (1)
Delikatesser
Rejesalat med asparges, æg og krydderurter (1, 2, 3, 7)
Kyllingebryst med hummus og syltede græskar
Dagens salater
Rød quinoa med cherrytomater, ærter, grønne oliven, soltørrede tomater og persille
Hjerte- og romainesalat med croutoner, parmigiano reggiano og cæsardressing (1, 3, 8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Foccaciabrød med rosmarin (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: "byg selv" burritos med stegt oksekød, Meyers sorte bønner, peberfrugt og rødløg
Vegetarisk/Vegansk.: "byg selv" burritos med sojakød, bønner, peberfrugt og rødløg
Tilbehør: tortillas (1 stk. per person) (1)
Dagens salater
Hjerte- og romainesalat med croutoner, parmigiano reggiano og cæsardressing (1, 3, 8)
Varm ret med tilbehør
Alm.: gammeldags æggekage med bacon, kartoffel og cherrytomat (3, 7). Halal: gammeldags æggekage med kalkunbacon, kartoffel og cherrytomat (3, 7)
Vegetarisk.: tempeh med grillede grøntsager. Vegansk.: bagt polentabund med ærtepuré, svampe og rodfrugter
Toppings: purløg
Delikatesser
Frikadeller af kalv med ajvar (1, 3, 7)
Fennikelsalami med pesto og bagt fennikel (3, 7)
Dagens salater
Broccoli med tranebær, rødløg og cremet dressing. Toppet med ristede mandelsplitter (3, 7, 8)
Rød spidskål med æbler, krydderurter og Meyers æblemost
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Ølbrød med kerner (1)
Torsdagssødt
Squashkage med kokos - indeholder hasselnødder og mandler (1, 3, 7, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: gammeldags æggekage med bacon, kartoffel og cherrytomat (3, 7). Halal: gammeldags æggekage med kalkunbacon, kartoffel og cherrytomat (3, 7)
Vegetarisk.: tempeh med grillede grøntsager. Vegansk.: bagt polentabund med ærtepuré, svampe og rodfrugter
Topping: purløg
Dagens salater
Rød spidskål med æbler, krydderurter og Meyers æblemost
Torsdagssødt
Squashkage med kokos - indeholder hasselnødder og mandler (1, 3, 7, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: forloren hare af gris med brun sovs (3, 7). Halal: forloren hare af kylling med brun sovs (3, 7)
Vegetarisk/Vegansk: sauterede Meyers hvide bønner med rosenkål, butternut squash, rødløg og ristede mandler (3, 8)
Tilbehør: stegte rodfrugter - gulerødder, pastinak, persillerødder og kartofler. Topping: tyttebærkompot
Delikatesser
Cremet æggesalat (3, 7)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod (1, 3)
Dagens salater
Rødbederåkost med solbær, estragon og ristede græskarkerner
Grønkål og revet broccoli vendt med tranebær, ristede mandler og citronvinaigrette (8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Italiensk landbrød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm.: forloren hare af gris med brun sovs (3, 7). Halal: forloren hare af kylling med brun sovs (3, 7)
Vegetarisk/Vegansk: sauterede Meyers hvide bønner med rosenkål, butternut squash, rødløg og ristede mandler (3, 8)
Tilbehør: stegte rodfrugter - gulerødder, pastinak, persillerødder og kartofler. Topping: tyttebærkompot
Dagens salater
Grønkål og revet broccoli vendt med tranebær, ristede mandler og citron vinaigrette (8)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: kylling korma med kokos og mandler (7, 8).
Vegetarisk/vegansk: kikærter og butterbeans korma med søde kartofler, blomkål, babyspinat, kokos og mandler (7, 8).
Tilbehør: basmatiris med kardemomme. Toppings: koriander og raita (7).
Delikatesser
Grov skinkesalat med rødløg, sennep og purløg (7, 3).
Oksebryst med pickles, revet peberrod og agurkesalat.
Dagens salater
Kogte kartofler med grønne ærter, grønne bønner, radiser og nigellafrø. Toppet med granatæblekerner.
Spidskål med æbler, krydderurter og Meyers æblemost.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Durumbrød med bornholmsk durummel (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: kylling korma med kokos og mandler (7, 8).
Vegetarisk/vegansk: kikærter og butterbeans korma med søde kartofler, blomkål, babyspinat, kokos og mandler (7, 8).
Tilbehør: basmatiris med kardemomme. Toppings: koriander og raita (7).
Dagens salater
Spidskål med æbler, krydderurter og Meyers æblemost.
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: italienske kødboller af okse med krydret tomatsauce (3 stk. pr. person) (1, 3, 7).
Vegetarisk/vegansk: veggieboller med krydret tomatsauce (5 stk. pr. person) (1).
Tilbehør: spaghetti vendt i olivenolie (1). Toppings: basilikum og Grana Padano (3, 7).
Delikatesser
Plukket kyllingebryst med hjertesalat, cherrytomater, Grana Padano og cæsardressing (7, 3).
Røget filet af gris med røræg, cherrytomater og purløg (3, 7).
Dagens salater
Panzanella med Meyers hvedebrød, tomater, rødløg, agurker, basilikum og mozzarella. Toppet med balsamicoglaze (1, 7).
Blomkål med rød spidskål, frisée, kørvel, mandler og soltørrede tranebær. Hertil dressing af kernemælk og kørvelolie (7, 8).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Hvedebrød (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: italienske kødboller af okse med krydret tomatsauce (3 stk. pr. person) (1, 3, 7).
Vegetarisk/vegansk: veggieboller med krydret tomatsauce (5 stk. pr. person) (1).
Tilbehør: spaghetti vendt i olivenolie (1). Toppings: basilikum og Grana Padano (3, 7).
Dagens salater
Blomkål med rød spidskål, frisée, kørvel, mandler og soltørrede tranebær. Hertil dressing af kernemælk og kørvelolie (7, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: brændende kærlighed med kartoffelmos, bacon og karamelliseret løg (7). Halal: brændende kærlighed med kartoffelmos, kalkunbacon og karamelliseret løg (7).
Vegetarisk/vegansk: brændende kærlighed med rodfrugter og karamelliseret løg.
Toppings: syltede rødbeder og persille.
Delikatesser
Hønsesalat med æbler, champignoner, selleri og krydderurter (7, 3).
Kogte æg med mayonnaise og cherrytomater (3).
Dagens salater
Brune ærter fra Nakskov, voksbønner og peberfrugter vendt med estragon og citron.
Grøn salat med ristede mandelflager. Hertil mormordressing (7, 8).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Purpurhvedebrød med tranebær og valnødder (1, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: brændende kærlighed med kartoffelmos, bacon og karamelliseret løg (7). Halal: brændende kærlighed med kartoffelmos, kalkunbacon og karamelliseret løg (7).
Vegetarisk/vegansk: brændende kærlighed med rodfrugter og karamelliseret løg.
Toppings: syltede rødbeder og persille.
Dagens salater
Grøn salat med ristede mandelflager. Hertil mormordressing (7, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: asiatisk stirfry med nudler, gris, peberfrugter, gulerødder, spidskål, rødløg og grønkål. Vendt med marinade. Toppet med sesam (1, 3, 8). Halal: samme ret med kalkun som protein (1, 3, 8).
Vegetarisk/vegansk: Asiatisk stirfry med nudler, tofu, peberfrugter, gulerødder, spidskål, rødløg og grønkål. Vendt med marinade. Toppet med sesam (1, 3, 8).
Delikatesser
Oksepastrami med pickles og revet peberrod.
Salami Napoli med oliventapenade og mix af oliven.
Dagens salater
Knust agurkesalat med edamamebønner, skalotteløg og springløg (1).
Lynsyltede gulerødder med knuste peanuts og karse (8).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Græskarkernebrød (1).
Torsdagssødt
Wienerstang - indeholder mandler (1, 3, 7, 8)
Varm ret med tilbehør
Alm.: asiatisk stirfry med nudler, gris, peberfrugter, gulerødder, spidskål, rødløg og grønkål. Vendt med marinade. Toppet med sesam (1, 3, 8). Halal: samme ret med kalkun som protein (1, 3, 8).
Vegetarisk/vegansk: Asiatisk stirfry med nudler, tofu, peberfrugter, gulerødder, spidskål, rødløg og grønkål. Vendt med marinade. Toppet med sesam (1, 3, 8).
Dagens salater
Lynsyltede gulerødder med knuste peanuts og karse (8).
Torsdagssødt
Wienerstang - indeholder mandler (1, 3, 7, 8)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Texas BBQ pulled chicken og økologiske burgerboller med sesam (1 stk. pr. person) (1, 3, 7).
Vegetarisk/vegansk: Texas BBQ pulled sojakød med økologiske burgerboller med sesam (1 stk. pr. person) (1, 3, 7).
Tilbehør: spicy kartoffelbåde. Toppings: agurk- og rødløgsrelish.
Delikatesser
Kalkunbryst med citron og timian. Hertil romesco og lyngrillede squash.
Laksesalat med kapers, rødløg, æbler og dild (3, 7).
Dagens salater
Rød quinoa med majs, peberfrugter, agurker, cherrytomater, oregano og jalapenos.
Cremet coleslaw af hvidkål, gulerødder og persille (3, 7).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Ølbrød uden kerner (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Texas BBQ pulled chicken og økologiske burgerboller med sesam (1 stk. pr. person) (1, 3, 7).
Vegetarisk/vegansk: Texas BBQ pulled sojakød med økologiske burgerboller med sesam (1 stk. pr. person) (1, 3, 7).
Tilbehør: spicy kartoffelbåde. Toppings: agurk- og rødløgsrelish.
Dagens salater
Cremet coleslaw af hvidkål, gulerødder og persille (3, 7).
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.