Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 67,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting



Ugens menu 22 + 23
-
mandag 26 maj, 2025
-
tirsdag 27 maj, 2025
-
onsdag 28 maj, 2025
-
torsdag 29 maj, 2025
-
fredag 30 maj, 2025
-
mandag 02 jun, 2025
-
tirsdag 03 jun, 2025
-
onsdag 04 jun, 2025
-
torsdag 05 jun, 2025
-
fredag 06 jun, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling korma med kokos og mandler. Hertil koriander
(nødder)
Vegetarisk/vegansk: Kikærte korma med søde kartofler, blomkål, babyspinat, kokos og mandler. Hertil koriander
(nødder)
Basmati ris med kardemomme
Delikatesser
Dyrelægens natmad: leverpostej af gris med saltkød, rødløg og sky
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kalkunsalami med pesto og syltet butternut squash
(æg, laktose)
Dagens salater
Raita med agurk, hvidløg og mynte
(laktose)
Kogte kartofler med grønne ærter, grønne bønner, forårsløg og nigellafrø. Toppet med granatæble kerner
Kachumbersalat med tomater, agurker, rødløg og grøn chili
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling korma med kokos og mandler. Hertil koriander
(nødder)
Vegetarisk/vegansk: Kikærte korma med søde kartofler, blomkål, babyspinat, kokos og mandler. Hertil koriander
(nødder)
Basmati ris med kardemomme
Dagens salater
Kachumbersalat med tomater, agurker, rødløg og grøn chili
Varm ret med tilbehør
Lune frikadeller af gris - 2 stk. pr. person (1,3,7) Halal: Lune frikadeller af kylling - 2 stk. pr. person (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Bælgfrugtebøffer af Meyers bønner, svampe og krydderurter - 1 stk. pr. person
Kartoffelsalat med radiser, grønne asparges og krydderurter vendt i rygeostcreme
(æg, laktose)
Delikatesser
Grøn æggesalat med asparges, kapers og krydderurter
(æg, laktose)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Bagte majroer med rød spidskål, pærer, peberrod og dild. Hertil grov senneps vinaigrette
Beluga linser med bladselleri, gule beder, persille og kørvel
Gulerods råkost med rosiner og appelsin saft
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Lune frikadeller af gris - 2 stk. pr. person (1,3,7) Halal: Lune frikadeller af kylling - 2 stk. pr. person (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Bælgfrugtebøffer af Meyers bønner, svampe og krydderurter - 1 stk. pr. person
Kartoffelsalat med radiser, grønne asparges og krydderurter vendt i rygeostcreme
Dagens salater
Gulerods råkost med rosiner og appelsin saft
Varm ret med tilbehør
Gammeldags æggekage med bacon, kartofler, og cherrytomater. Hertil purløg (3,7) Halal: Gammeldags æggekage med kalkun bacon, kartofler, og cherrytomater. Hertil purløg (3,7)
(æg, laktose)
Vegetar: Gammeldags æggekage med kartofler og cherrytomater (3,7) Vegansk: 'Æggekage' med røget tempeh, kartofler og cherrytomater
(æg, laktose)
Delikatesser
Kogte kartofler med løvstikkecreme og syltet rabarber
(æg, laktose)
Oksefarsbrød med kaperscreme og semi tørrede tomater
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Blomkål med rød mangold, frisée, kørvel, estragon, mandler og granatæbler. Hertil dressing af kernemælk og kørvelolie
(laktose, nødder)
Mungbønner vendt i urte vinaigrette med haricot verts, cherrytomater persille og syltet rødløg
Sprød salat med revet broccoli, gulerødder, grønne æbler og forårsløg. Toppet med solsikkekerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandshvedebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Gammeldags æggekage med bacon, kartofler, og cherrytomater. Hertil purløg (3,7) Halal: Gammeldags æggekage med kalkun bacon, kartofler, og cherrytomater. Hertil purløg (3,7)
(æg, laktose)
Vegetar: Gammeldags æggekage med kartofler og cherrytomater (3,7) Vegansk: 'Æggekage' med røget tempeh, kartofler og cherrytomater
(æg, laktose)
Dagens salater
Sprød salat med revet broccoli, gulerødder, grønne æbler og forårsløg. Toppet med solsikkekerner
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Moussaka med oksekød, auberginer, løg, tomater og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetar: Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler (1,3,7) Vegansk: Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Brandmandens natmad - hønsesalat med røgede kartofler, bacon, purløg og syltet gulerødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kamsteg af gris med råmarineret rødkålssalat, æbler og kartoffelchips
Dagens salater
Tzatziki
(laktose)
Smørbønner med voksbønner, frisée, gule peberfrugter, citron og persille
Kartoffelsalat med agurker, rødløg, radiser, ærter og salatost vendt med olie og eddike
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk foccaciabrød med kartofler og rosmarin
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Moussaka med oksekød, auberginer, løg, tomater og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler
Dagens salater
Kartoffelsalat med agurker, rødløg, radiser, ærter og salatost vendt med olie og eddike
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling danoise med stegte kyllingelår og skysauce. Hertil agurkesalat og raberberkompot - 1 stk. pr. person
(laktose)
Vegetarisk: Fyldte portobello svampe med polenta, forårsgrønt og Thise ravost. Hertil agurkesalat og rabarberkompot (3,7) Vegansk: Samme ret uden æg eller mejeriprodukter
(æg, laktose)
Kogte kartofler
Delikatesser
Æg med rejer, dildcreme og citron
(krebsdyr, æg, laktose)
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme, æbler og tyttebær
(laktose)
Dagens salater
Grillede courgetter med grønkål, syltede rødløg og friskost creme. Toppet med røget mandler
(laktose, nødder)
Meyers brune ærter med voksbønner og peberfrugter vendt estragon og senneps vinaigrette
Revet broccoli med hvidkål og rosiner vendt med æbleeddike vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling danoise med stegte kyllingelår og skysauce. Hertil agurkesalat og raberberkompot - 1 stk. pr. person
(laktose)
Vegetarisk: Fyldte portobello svampe med polenta, forårsgrønt og Thise ravost. Hertil agurkesalat og rabarberkompot (3,7) Vegansk: Samme ret uden æg eller mejeriprodukter
(æg, laktose)
Kogte kartofler
Dagens salater
Revet broccoli med hvidkål og rosiner vendt med æbleeddike vinaigrette
Varm ret med tilbehør
Koteletter af gris i fad med tomat, champignoner, bacon, timian og hvidløg Hertil persille - 1 stk. pr. person (7) Halal: Oksehakkebøffer i fad med tomat, champignoner, timian og hvidløg. Hertil persille - 1 stk. pr. person (7)
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Røget auberginer i fad med Meyers kidneybønner, tomat, champignoner, timian og hvidløg. Hertil persille
Basmati ris
Delikatesser
Kyllingeleverpostej med syltet rødbeder og stegte svampe
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Oksesalami med remoulade og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Broccoli med tranebær, rødløg og cremet dressing. Toppet med ristede solsikkekerner
(æg, laktose)
Kikærter med savoykål, syltet gulerødder og persille
Rød spidskål med rødløg, radiser, råmarineret rabarber og persille
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk foccaciabrød med salvie
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Koteletter af gris i fad med tomat, champignoner, bacon, timian og hvidløg Hertil persille - 1 stk. pr. person (7) Halal: Oksehakkebøffer i fad med tomat, champignoner, timian og hvidløg. Hertil persille - 1 stk. pr. person (7)
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Røget auberginer i fad med Meyers kidneybønner, tomat, champignoner, timian og hvidløg. Hertil persille
Basmati ris
Dagens salater
Rød spidskål med rødløg, radiser, råmarineret rabarber og persille
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Det Velkendtes kødsauce med oksekød gulerødder og selleri. Hertil Grana Padano og basilikum
(æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Det Velkendtes sojakødsauce med oksekød gulerødder og selleri. Hertil Grana Padano og basilikum
(æg, laktose)
Fusili pasta vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Laksesalat med hvide asparges og dild
(æg, laktose)
Kyllingebryst med hummus og syltet gulerødder
Dagens salater
Senneps bagte gulerødder med crisp mix og frisée. Toppet med tranebær
Panzanella med Meyers hvedebrød, tomater, rødløg, agurker, basilikum og mozzarella. Toppet med balsamico glaze
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Iceberg og romaine Toppet med ærter og blåbirkes. Hertil mormor dressing med purløg
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk Pan Gallego - spansk inspireret brød med græskarkerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Det Velkendtes kødsauce med oksekød gulerødder og selleri. Hertil Grana Padano og basilikum
(æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Det Velkendtes sojakødsauce med oksekød gulerødder og selleri. Hertil Grana Padano og basilikum
(æg, laktose)
Fusili pasta vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Iceberg og romaine Toppet med ærter og blåbirkes. Hertil mormor dressing med purløg
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Lun leverpostej af gris med stegte champignoner bacon og syltet rødbeder (1,7) og flæskesteg med rødkål samt syltet agurker Halal: Lun leverpostej af kylling med stegte champignoner og syltet rødbeder (1,7) og lammesteg med rødkål og syltede agurker
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarfrikadeller med gulerod, spidskål og krydderurter med havtorn-remoulade og syltede agurker - 2 stk pr. person (3) og Broccolipaté med quinoa, hvidebønner og mandler. Hertil syltede rødbeder (8)
(æg, nødder)
Delikatesser
Salat med nye kartofler, asparges, ærter og radiser
Spæde babysalater med jordbær, mynte og ristede græskarkerner
Dagens salater
Hønsesalat med asparges, svampe og bacon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Rødbedesild med kapers, peberrod og dild
(æg, laktose)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Bedstefars skæg med hindbær
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Lun leverpostej af gris med stegte champignoner bacon og syltet rødbeder (1,7) og flæskesteg med rødkål samt syltet agurker Halal: Lun leverpostej af kylling med stegte champignoner og syltet rødbeder (1,7) og lammesteg med rødkål og syltede agurker
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarfrikadeller med gulerod, spidskål og krydderurter med havtorn-remoulade og syltede agurker - 2 stk pr. person (3) og Broccolipaté med quinoa, hvidebønner og mandler. Hertil syltede rødbeder (8)
(æg, nødder)
Fladbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Spæde babysalater med jordbær, mynte og ristede græskarkerner
Torsdagssødt
Bedstefars skæg med hindbær
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Fredagsdurum kyllingekebab. Hertil krydderurte- og hvidløgsdressing og kebabhusets chilisauce
(laktose)
Vegetar: Grillet grøntsags kebab mix af auberginer, semi dried tomater, rødløg, champignoner og østerhatter med stegt halloumi. Hertil krydderurte- og hvidløgsdressing og kebabhusets chilisauce (7) Vegansk: Samme ret uden mejeriprodukter
(laktose)
Fladbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Kogte kartofler med agurker, syltede radiser og rygeostcreme
(æg, laktose)
Kogt skinke med italiensk salat og rødløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Hummus. Toppet med ekstra jomfru olivenolie og za'atar
Couscous med squash, peberfrugter, rødløg, persille, mynte og sumak
(hvede (glutenholdigt korn))
Fyld til kebab: Salat malouf, marineret rødløg og cherrytomater
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Fredagsdurum kyllingekebab. Hertil krydderurte- og hvidløgsdressing og kebabhusets chilisauce
(laktose)
Vegetar: Grillet grøntsags kebab mix af auberginer, semi dried tomater, rødløg, champignoner og østerhatter med stegt halloumi. Hertil krydderurte- og hvidløgsdressing og kebabhusets chilisauce (7) Vegansk: Samme ret uden mejeriprodukter
(laktose)
Dagens salater
Fyld til kebab: Salat malouf, marineret rødløg og cherrytomater
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.