Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 64,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting



Ugens menu 08 + 09
-
mandag 17 feb, 2025
-
tirsdag 18 feb, 2025
-
onsdag 19 feb, 2025
-
torsdag 20 feb, 2025
-
fredag 21 feb, 2025
-
mandag 24 feb, 2025
-
tirsdag 25 feb, 2025
-
onsdag 26 feb, 2025
-
torsdag 27 feb, 2025
-
fredag 28 feb, 2025
Varm ret med tilbehør
Boller af gris i selleri. Hertil persille - 3 stk. pr. person (1,7) Halal: Kyllingeboller i selleri. Hertil persille - 3 stk. pr. person (7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: Stegt kålrabi, palmekål og hvide bønner i sellerisauce toppet med saltede mandler. Hertil persille
(nødder)
Kogte kartofler
Delikatesser
Kyllingesalat med grøn aioli, semidried tomater, asparges, stegte champignoner og persille
(æg, laktose)
Roastbeef med remoulade, agurkesalat og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Broccoli med rosiner, rødløg og cremet dressing. Toppet med græskarkerner og china rose spirer
(æg, laktose)
Rød quinoa og kidneybønner med agurker, peberfrugter, rødløg, kørvel og purløg
Gulerødder og rød spidskål med æbler, persille og Meyers æblemost. Toppet med ristet kokos
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Boller af gris i selleri. Hertil persille - 3 stk. pr. person (1,7) Halal: Kyllingeboller i selleri. Hertil persille - 3 stk. pr. person (7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: Stegt kålrabi, palmekål og hvide bønner i sellerisauce toppet med saltede mandler. Hertil persille
(nødder)
Kogte kartofler
Dagens salater
Gulerødder og rød spidskål med æbler, persille og Meyers æblemost. Toppet med ristet kokos
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Döner kyllingekebab. Hertil chili og krydderurtedressing
(æg, laktose)
Vegetarisk: Grillet kebabmix af stegt halloumi og grøntsager. Hertil chili og krydderurterdressing (3,7) Vegansk: Grillet grøntsags kebabmix af stegte auberginer, soltørrede tomater, champignoner og peberfrugter. Hertil chili og krydderurterdressing
(æg, laktose)
Fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Rullepølse med rødløg og sky
Æggekage med tomater, agurker, purløg og bacon
(æg, laktose)
Dagens salater
Hummus toppet med ekstra jomfru olivenolie og za'atar
Couscous med cherrytomater, squash, marinerede rødløg, persille og sumak
(hvede (glutenholdigt korn))
Fyld til kebab: Salat malouf med rødkål, forårsløg, mynte, dild. Toppet med citron vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk olivenbrød
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Döner kyllingekebab. Hertil chili og krydderurtedressing
(æg, laktose)
Vegetarisk: Grillet kebabmix af stegt halloumi og grøntsager. Hertil chili og krydderurterdressing (3,7) Vegansk: Grillet grøntsags kebabmix af stegte auberginer, soltørrede tomater, champignoner og peberfrugter. Hertil chili og krydderurterdressing
(æg, laktose)
Fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Fyld til kebab: Salat malouf med rødkål, forårsløg, mynte, dild. Toppet med citron vinaigrette
Varm ret med tilbehør
Stroganoff af oksetykkam med bacon, gulerødder, perleløg og champignoner. Halal: Samme ret uden bacon
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Stroganoff af shiitake og skovsvampe med gulerødder, perleløg og champignoner
Pasta tagliatelle
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Delikatesser
Gravad laks med cremet rævesauce, syltede rodfrugter, mizuna og dild
(æg, laktose)
Gammeldags rullesteg af gris med svesker og sennepscreme
(æg, laktose)
Dagens salater
Bagte rødbeder med rødkål, peberrod, radicchio og estragon
Cremet Olivier kartoffelsalat med gulerødder, ærter, rødløg, syltet radiser, kogte æg, persille og dild
(æg, laktose)
Grønkål med revet broccoli vendt med tranebær, ristede mandler og citron vinaigrette
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Stroganoff af oksetykkam med bacon, gulerødder, perleløg og champignoner. Halal: Samme ret uden bacon
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Stroganoff af shiitake og skovsvampe med gulerødder, perleløg og champignoner
Pasta tagliatelle
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Grønkål med revet broccoli vendt med tranebær, ristede mandler og citron vinaigrette
(nødder)
Varm ret med tilbehør
Koteletter i fad af gris med tomat, champignoner og bacon. Hertil persille - 1 stk. pr. person (7) Halal: Oksehakkebøffer i fad med tomat, champignoner, timian og hvidløg. Hertil persille - 1 stk. pr. person (7)
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Røgede auberginer i fad med Meyers hvide bønner, tomat, champignoner, timian og hvidløg. Hertil persille
Langkornede ris
Delikatesser
Kalvefrikadeller med tzatziki og bagte tomater
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Kyllingebryst med romesco og artiskokker vendt med urter
(æg, laktose)
Dagens salater
Bagt græskar med grønkål, syltede rødløg og rygeostcreme. Toppet med ristede mandler
(laktose, nødder)
Bønnesalat af Meyers brune bønner, voksbønner og grønne bønner med persille, hvidløg og citron
Grønt salat med purløg og ristede græskarkerner. Hertil mormor dressing
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk foccacia med salvie
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Citronmåne
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Koteletter i fad af gris med tomat, champignoner og bacon. Hertil persille - 1 stk. pr. person (7) Halal: Oksehakkebøffer i fad med tomat, champignoner, timian og hvidløg. Hertil persille - 1 stk. pr. person (7)
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Røgede auberginer i fad med Meyers hvide bønner, tomat, champignoner, timian og hvidløg. Hertil persille
Langkornede ris
Dagens salater
Grønt salat med purløg og ristede græskarkerner. Hertil mormor dressing
(laktose)
Torsdagssødt
Citronmåne
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling biryani med basmatiris, peberfrugter, gulerødder, rødløg, tomater og rosiner. Hertil yoghurt med saltet citron og rose harissa
(hvede (glutenholdigt korn), laktose, nødder)
Vegetarisk: Paneer biryani med basmatiris, rødløg, gulerødder, peberfrugter, tomater og rosiner. Hertil yoghurt med saltet citron og rose harissa (1,7,8) Vegansk: Biryani med basmatiris, rødløg, gulerødder, peberfrugter, tomater og rosiner (8)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose, nødder)
Delikatesser
Rejesalat med asparges, æg og dild
(hvede (glutenholdigt korn), krebsdyr, æg, laktose)
Porchetta med coleslaw og æbler
(æg, laktose, sennep)
Dagens salater
Bagte courgetter, auberginer, peberfrugter og rødløg med semidried tomater, persille og salatost
(laktose)
Meyers Sirius ærter med agurker, grønne bønner, syltet butternut squash og krydderurter
Grøn salat med forårsløg, dild, mynte og citron
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk let maltet brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling biryani med basmatiris, peberfrugter, gulerødder, rødløg, tomater og rosiner. Hertil yoghurt med saltet citron og rose harissa
(hvede (glutenholdigt korn), laktose, nødder)
Vegetarisk: Paneer biryani med basmatiris, rødløg, gulerødder, peberfrugter, tomater og rosiner. Hertil yoghurt med saltet citron og rose harissa (1,7,8) Vegansk: Biryani med basmatiris, rødløg, gulerødder, peberfrugter, tomater og rosiner (8)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose, nødder)
Dagens salater
Grøn salat med forårsløg, dild, mynte og citron
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Lam tikka masala. Hertil raita
(laktose, nødder)
Vegetarisk: Meyers sirius ærter tikka med gulerødder og auberginer. Hertil raita (7,8) Vegansk: Samme ret med vegansk raita (8)
(laktose, nødder)
Basmati ris
Delikatesser
Kyllingesalat med karry, ananas, selleri og persille
(æg, laktose)
Kalveleverpostej med agurkesalat og syltede rødbeder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Stegt broccoli, rød spidskål med rødløg og tranebær vendt med tandori yoghurt creme
(laktose)
Kachumber salat med tomater, agurker, rødløg og grøn chili
Sprøde salat med ærter. Toppet med nigellafrø
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Lam tikka masala. Hertil raita
(laktose, nødder)
Vegetarisk: Meyers sirius ærter tikka med gulerødder og auberginer. Hertil raita (7,8) Vegansk: Samme ret med vegansk raita (8)
(laktose, nødder)
Basmati ris
Dagens salater
Sprøde salat med ærter. Toppet med nigellafrø
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Pad thai kylling med peberfrugter, rødløg, gulerødder og ristede peanuts. Hertil bønnespirer, forårsløg og ristet hvidløg
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Vegetarisk/vegansk: Pad thai tofu med peberfrugter, rødløg, gulerødder og ristede peanuts. Hertil bønnespirer, forårsløg og ristet hvidløg
(nødder)
Risnudler, røræg og ristede peanuts vendt i pad thai sauce
(æg, nødder)
Delikatesser
Hamburgerryg med italiensk salat og agurk
(æg, laktose)
Spansk æggekage med spinat, kartofler, rødløg, peberfrugt og timian. Hertil grillet peberfrugt
(æg, laktose)
Dagens salater
Karrystegte blomkål med kinakål, cherrytomater og forårsløg. Toppet med ristede cashewnødder
(nødder)
Sorte mung bønner og edamame bønner vendt med squash, rødløg, røde peberfrugter, rød chili, ingefær og thai basilikum
(hvede (glutenholdigt korn))
Rød spidskål med pak choi, mango, spirer, limeblade og mynte
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Pad thai kylling med peberfrugter, rødløg, gulerødder og ristede peanuts. Hertil bønnespirer, forårsløg og ristet hvidløg
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Vegetarisk/vegansk: Pad thai tofu med peberfrugter, rødløg, gulerødder og ristede peanuts. Hertil bønnespirer, forårsløg og ristet hvidløg
(nødder)
Risnudler, røræg og ristede peanuts vendt i pad thai sauce
(æg, nødder)
Dagens salater
Rød spidskål med pak choi, mango, spirer, limeblade og mynte
Varm ret med tilbehør
Flæskesteg af gris med rødkål og agurkesalat og lun leverpostej af gris med champignoner, bacon og syltede rødbeder. Hertil økologisk smør - 1 stk. flæskesteg pr. person (1,3,7) Halal: Kalkunkuvette og leverpostej af af kalv (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Hasselback knoldselleri med rødkål og agurkesalat - 1 stk. pr. person (3,7) og svampe- og kastanje terrine med champignoner, PlantMate facon og syltede rødbeder (8) Vegansk: Samme retter uden æg og mælk
(æg, laktose, nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Grøn salat med syltede rodfrugter
Dagens salater
Roastbeef med remoulade, revet peberrod, cornichoner og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Kogte æg med cherrytomater, mayonnaise og rødløg
(æg)
Kogte kartofler med purløgsmayonnaise og syltede rødløg
(æg)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk Ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Flæskesteg af gris med rødkål og agurkesalat og lun leverpostej af gris med champignoner, bacon og syltede rødbeder. Hertil økologisk smør - 1 stk. flæskesteg pr. person (1,3,7) Halal: Kalkunkuvette og leverpostej af af kalv (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Hasselback knoldselleri med rødkål og agurkesalat - 1 stk. pr. person (3,7) og svampe- og kastanje terrine med champignoner, PlantMate facon og syltede rødbeder (8) Vegansk: Samme retter uden æg og mælk
(æg, laktose, nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Roastbeef med remoulade, revet peberrod, cornichoner og ristede løg (1,3). Kogte æg med cherrytomater, mayonnaise og rødløg (3). Kogte kartofler med purløgsmayonnaise og syltede rødløg (1,3)
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Citronpeber marineret kyllingbryst med siciliansk caponata af tomater, peberfrugter, auberginer, bladselleri og grønne oliven. Hertil basilikum - 1 stk pr. person
Vegetarisk/vegansk: Siciliansk caponata af tomater, peberfrugter, auberginer, bladselleri og grønne oliven. Toppet med ristede pinjekerner. Hertil basilikum
(nødder)
Pasta tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Delikatesser
Grov skinkesalat med rødløg, forårsløg, sennep og purløg
(æg, laktose)
Oksesalami med pickles og drueagurker
Dagens salater
Bagte gulerødder med hjertesalat, rød spidskål, persille og citron. Toppet med ristede græskarkerner
Tomatsalat med agurker, rødløg og basilikum. Toppet med balsamico glace og mozzarella
(laktose)
Rucola og fennikel. Toppet med saltede mandler. Hertil appelsin vinaigrette
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk foccacia med røget flagesalt og salvie
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Brownie - indeholder hasselnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Citronpeber marineret kyllingbryst med siciliansk caponata af tomater, peberfrugter, auberginer, bladselleri og grønne oliven. Hertil basilikum - 1 stk pr. person
Vegetarisk/vegansk: Siciliansk caponata af tomater, peberfrugter, auberginer, bladselleri og grønne oliven. Toppet med ristede pinjekerner samt basilikum
(nødder)
Pasta tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Rucola og fennikel. Toppet med saltede mandler. Hertil appelsin vinaigrette
(nødder)
Torsdagssødt
Brownie - indeholder hasselnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Bøf sandwich med det hele; stegt oksekødsbøf med brun sauce. Hertil rødløgsringe, syltede agurker og ristede løg - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: "Bøf" sandwich med det hele; stegt Matr fungibøf med brun sauce. Hertil rødløgsringe, syltede agurker og ristede løg - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Lun burgerbolle - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Kyllingebryst med hummus og grillet peberfrugter
Frikadeller af gris med kartoffelsalat og cherrytomater
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Balsamico bagte rødbeder og rødløg med radicchio, bulls blood, estragon og salatost
(laktose)
Meyers Nakskov brune ærter vendt med courgetter, ærter, peberfrugter og friske krydderurter
Spidskål og æbler vendt med purløg og sennep
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Bøf sandwich med det hele; stegt oksekødsbøf med brun sauce. Hertil rødløgsringe, syltede agurker og ristede løg - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: "Bøf" sandwich med det hele; stegt Matr fungibøf med brun sauce. Hertil rødløgsringe, syltede agurker og ristede løg - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Lun burgerbolle - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Spidskål og æbler vendt med purløg og sennep
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.