Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken
København og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 61,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.
Ugens menu 04 + 05
-
mandag 20 jan, 2025
-
tirsdag 21 jan, 2025
-
onsdag 22 jan, 2025
-
torsdag 23 jan, 2025
-
fredag 24 jan, 2025
-
mandag 27 jan, 2025
-
tirsdag 28 jan, 2025
-
onsdag 29 jan, 2025
-
torsdag 30 jan, 2025
-
fredag 31 jan, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Kyllingeoverlår med grillet peberfrugt, squash, aubergine og oliven (1 stk. pr. person)
Vegetarisk/vegansk: Stegte østershatte, grillet peberfrugt, squash, aubergine og oliven
Tilbehør: Citron ris
Rødbede tzatziki
(laktose)
Delikatesser
Chorizo af gris, grillede peberfrugt, artiskokcreme og rucola
(laktose)
Skordalia med hvidløg, mandler og oregano ristet rugbrødschips
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Dagens salater
Pastasalat med haricot vert, soltørret tomat, oliven, basilikum og græsk dressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Tomat, agurk, rødløg, persille, oregano og feta
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Rød thai karry af gris med ananas, græskar, løg, peberfrugt og bambusskud
(krebsdyr)
Vegetarisk/vegansk: Rød thai karry af tofu, ananas, græskar, løg, peberfrugt og bambusskud
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Dampede jasminris med lime blade
Chili syltede agurker og skalotteløg
Delikatesser
Kogte økologiske æg med dild emulsion, ristede hasselnødder og syltet græskar
(æg, nødder)
Tunsalat med ærter, majs, rødløg og urter smagt til med tabasco
(æg, laktose)
Dagens salater
Edamame, broccoli, forårsløg, bok choi og ingefær - og sesamdressing (indeholder peanuts)
(nødder)
Hjertesalat, kinaradiser, rød peberfrugt og rødløg
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Braiseret oksespidsbryst med peberrodscreme
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Tærte med gulerod, ravost, grønkål og æg (1,3,7). Vegansk: Polentakage med gulerod og grønkål
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler
Topping: Persille
Fine ærter og citronskal
Delikatesser
Flæskesteg med dijonnaise, rødkål, æbler og flæskesvær
(æg)
Hummus med snackgrønt
Dagens salater
Bagte rødbeder, hvedekerner, brøndkarse, estragon, gedeost og syltede æbler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Grønkål, broccoli, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, pære og ristede mandler
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Braiseret kalvespidsbryst
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Tærte med gulerod, ravost, grønkål og æg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegansk: Polentakage med gulerod og grønkål
Tilbehør: Cremet kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Fine ærter og citronskal
Delikatesser
Flæskesteg med æble - og sveskekompot, rødkål og flæskesvær
(æg)
Hummus på Meyers bælgfrugter og selleri toppet med bagt løg og feta
(laktose)
Dagens salater
Bagte rødbeder, hvedekerner, brøndkarse, estragon og syltede æbler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Grønkål, rosenkål, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, pære og ristede mandler
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Rød thai karry af gris med ananas, græskar og bambusskud. Halal: Rød thai karry af kylling med ananas, græskar og bambusskud
(krebsdyr)
Vegetarisk/vegansk: Rød thai karry af tofu, ananas, græskar og bambusskud
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Dampede jasminris med limeblade
Topping: Koriander
Chilisyltede agurker og skalotteløg
Delikatesser
Kogte økologiske æg med dild emulsion, ristede hasselnødder og syltede græskar
(æg, nødder)
Rejer vendt med dild, blomkål, citron, cornichoner og mayonnaise
(æg, laktose)
Dagens salater
Edamame green goddess salat
(æg, laktose)
Bok choi, kinaradiser, rød peberfrugt, rødløg og ingefær - og sesamdressing
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Mandarin, gurkemeje og ingefær
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Kyllingeoverlår med grillet peberfrugt, squash, aubergine og oliven (1 stk. pr. person)
Vegetarisk/vegansk: Stegte østershatte, grillet peberfrugt, squash, aubergine og oliven
Tilbehør: Citron ris
Rødbede tzatziki
(laktose)
Delikatesser
Rullepølse med sky, rødløg, karse og sennepsmayonnaise
(æg)
Fiskefrikadeller med tatarsauce
(æg, laktose)
Dagens salater
Pastasalat med haricot vert, semi dried tomater, basilikum og græsk dressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Tomat, romaine, agurk, rødløg, persille, estragon og salatost
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Mandarin, gurkemeje og ingefær
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Bøf a la Lindstrøm med syltede rødbede, rødløg og kapers
Vegetarisk/vegansk: Blomkål a la Lindstrøm - stegt blomkål med rødvinssauce, syltede rødbede, rødløg og kapers
Tilbehør: Stegt økologisk kartofler
Topping: Revet peberrod og purløg
Grov sennepsmayonnaise
(æg)
Delikatesser
Kylling stegt med nordisk urte marinade, kørvelcreme og syltede gulerødder
(æg)
Laksesalat rørt med creme fraiche, dild, syltet asier og peberrod
(æg, laktose)
Dagens salater
Byg, bagte butternut squash, dild, tranbær, haricot vert og sennep
(hvede (glutenholdigt korn))
Blomkål i skiver, julesalat, sennepsblade, radiser, salat og grønne ærter med urtevinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Torsdagssødt
Citronfromage
(æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Bøf a la Lindstrøm med syltede rødbede, rødløg og kapers
Vegetarisk/vegansk: Blomkål a la Lindstrøm - stegt blomkål med rødvinssauce, syltede rødbede, rødløg og kapers
Tilbehør: Stegte økologiske kartofler
Grov sennepsmayonnaise
(æg)
Delikatesser
Kalkunbryst stegt med nordiske urter, serveres med kørvelcreme og syltet rodfrugter
(æg)
Confiteret jordskokker med urte aioli og æblesalsa
(æg)
Dagens salater
Bulgur, bagte butternut, dild, tranebær, haricot vert og sennep
(hvede (glutenholdigt korn))
Blomkål i skiver, julesalat, sennepsblade, radiser, salat og grønne ærter
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Torsdagssødt
Banankage toppet med chokoladeglasur og ristet nøddeflager
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Butterdejs pot pie af sejfilet og knoldselleri
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Butterdejs pot pie af knoldselleri, skorzonerrod, svampe og perleløg (1,3,7). Vegansk: Veloute med knoldselleri, skorzonerrod, svampe og perleløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Topping: Frisée
Tartarsauce med æbler
(æg)
Delikatesser
Sprængt spidsbryst, syltet rødbeder, peberrodscreme og karse
(laktose)
Hønsesalat, svampe, cornichoner, kørvel, mayonnaise og syltede løg
(æg, laktose)
Dagens salater
Cremet selleri og kartoffelsalat med drænet ymer, agurk, spinat og karse
(laktose)
Radicchio, hovedsalat, feldsalat, gulerødder, tomater og sennepsfrø
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Dampet sejfilet med selleri veloute
Vegetarisk: Timbale med knoldselleri
(æg, laktose)
Vegansk: Veloute med knoldselleri, svampe og perleløg
Tilbehør: Lun kernesalat med grøntsager
(hvede (glutenholdigt korn))
Syltede selleri og perleløg
Delikatesser
Sprængt spidsbryst, syltet rødbeder, peberrodscreme/knoldsellericreme og karse
(laktose)
Skinkesalat, cornichoner, kørvel, mayonnaise og syltede løg
(æg, laktose)
Dagens salater
Kartoffelsalat med knoldselleri, drænet ymer, æble, spinat og karse
(laktose)
Radiccio, hovedsalat, feldsalat, gulerødder, tomater og sennepsfrø
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.