Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken

København og omegn
Fra 67,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.
Ugens menu 49 + 50
-
mandag 01 dec, 2025
-
tirsdag 02 dec, 2025
-
onsdag 03 dec, 2025
-
torsdag 04 dec, 2025
-
fredag 05 dec, 2025
-
mandag 08 dec, 2025
-
tirsdag 09 dec, 2025
-
onsdag 10 dec, 2025
-
torsdag 11 dec, 2025
-
fredag 12 dec, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm.: millionbøf af okse og grøntsagsbrunoise.
Vegetarisk/vegansk: millionlinser med champignon og gulerødder.
Halal: millionbøf af okse og grøntsagsbrunoise.
Tilbehør: rodfrugtmos med enebær.
(laktose)
Topping: chips.
Syltede rødbeder med ribs.
Delikatesser
Kalkunpålæg med karrycreme, grillede frugter og frisée.
(æg, laktose)
Bagte jordskokker, æbler og løg på æggecreme.
(æg, laktose)
Dagens salater
Salat af bagte gule beder, quinoa, appelsiner, mizuna og ristede græskarkerner.
Rødkål, rød spidskål, radicchio, solbær og estragon.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Durumbrød med bornholmsk durummel.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: kylling à la danoise med skysauce og timian (1 stk. pr. person).
(laktose)
Vegetarisk: stegt broccoli og porre med hvide bønner vendt i pestosauce.
(æg, laktose)
Vegansk: stegt broccoli og porre med hvide bønner vendt i pestosauce.
Tilbehør: kogte økologiske kartofler vendt med persille og rapskimolie.
Topping: persille.
Rabarberkompot.
Agurkesalat.
Delikatesser
Pebersalami med remoulade og sprøde løg.
(æg, laktose)
Wiernesalat af kylling med paprika, tabasco, kartofler, gulerødder og syltede blomkål.
(æg, laktose)
Dagens salater
Pastasalat og romesco.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Gulerodsråkost med æble, kørvel, abrikoser og ristede solsikkekerner.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Solsikkebrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: japansk karry med okse, kartofler, gulerødder og løg.
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk/vegansk: japansk karry af tofu, kartofler, gulerødder og løg.
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: kortkornet ris med ristet sort sesam.
Syltede daikon med ingefær.
Delikatesser
Kyllingebryst med røget paprika, estragon-sennepscreme, syltede svampe og karse.
(æg, laktose)
Fiskesalat med blomkål, dild, mayonnaise, wasabi og citron.
(krebsdyr, æg, laktose)
Dagens salater
Japansk kartoffelsalat med saltede agurker, edamame, æg, gulerødder og hjemmelavet sødmayo.
(æg)
Spidskål, green beans, majs, bønnespirer, cherrytomater, ingefær og sesamdressing.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Purpurhvedebrød med tranebær og valnødder.
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili.
Varm ret med tilbehør
Alm.: flæskesteg af gris og medister af gris med æble og timian (1 skive og 1 stk. pr. person).
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: stegt butternut squash med julekrydderier og svampeduxelles.
Halal: oksesteg og medister af kylling (1 skive og 1 stk. pr. person).
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tilbehør: kogte økologiske kartofler.
Rørt sennep.
Syltet rødkål.
Delikatesser
Karrysild med æbler, rødløg, kørvel og dild.
(æg, laktose)
Kogte økologiske æg og rejer med dildemulsion, tomater, citroner og dild.
(krebsdyr, æg)
Dagens salater
Jordskokker, brune ærter, tranebær, purløg, peberrod og ristede kerner.
Salat af appelsin, julesalat med saltristede mandler og salatost.
(laktose, nødder)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Franskbrød på sødmælk.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Torsdagssødt
Ris à la mande - indeholder mandler.
(laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: fisk Florentine af sejfisk.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: svampe og spinat Florentine.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegansk: svampe og spinat Florentine.
(hvede (glutenholdigt korn))
Toppings: dild og kørvel.
Dildsyltede agurker.
Delikatesser
Sprængt oksebryst med peberrodscreme og syltede agurker.
(laktose)
Fuglekvidder af gris, bolsjebeder, rødløg, kørvel, syltede cornichoner og sort peber.
(æg, laktose)
Dagens salater
Knoldsellerisalat med bladselleri, æbler, glaskål, sennep, bagte løg og kørvel.
Grønkål, spidskål, syltede rødløg, persille, birkes og havtornsvinaigrette.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Græskarkernebrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: stegt kyllingebryst med oliven, citron, rosmarin, hvidløg og kapers (1 stk. pr. person).
Vegetarisk/vegansk: stegt zucchini og peberfrugter med oliven, citron, rosmarin, hvidløg og kapers.
Tilbehør: svamperisotto.
(æg, laktose)
Topping: gremolata - persille, kørvel, hvidløg og citronskal.
Syltet fennikel med appelsinskal.
Delikatesser
Julesalami med tranebær, valnødder og rødløgschutney.
(laktose, nødder)
Mozzarella, bagte cherrytomater, pesto og basilikum.
(laktose)
Dagens salater
Gulerødder, Gotland linser, syltede gulerødder og løvstikkesalsa.
Blomkål, rucola, rødløg, pistacienødder, persille, fennikelskud og tranebær.
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Italiensk landbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm.: gris i karry.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: flækærtedahl med gule beder og grønkål.
Halal: kalkun i karry.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tilbehør: løse ris.
Topping: ristede kokosflager.
Mangochutney.
Delikatesser
Pastrami med dilddressing, surkål, cornichoner, friske tomater og persille.
(laktose)
Hønsesalat med kalkunbacon.
(æg, laktose)
Dagens salater
Perlebyg salat med syltet kål, blomkål, purløg og cherrytomater.
(hvede (glutenholdigt korn))
Rødbederåkost med kirsebærvinaigrette, estragon og gedeost.
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Brød med soltørrede tomater.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: oksesteg af tykkam med bagte tomater og gulerodsbéarnaise.
(æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: fransk linsegryde med grønne linser, puylinser, kartofler, fennikel og tomater.
Tilbehør: ovnstegte rodfrugter.
Syltede zittauerløg med sennepsfrø og røgsmag.
Delikatesser
Fiskefrikadeller med dild, remoulade, citron og syltede gulerødder.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagte rødbeder, balsamico, ristede solsikkekerner og rygeost.
(laktose)
Dagens salater
Broccoli, stegte svampe, bønner, haricots verts, rødløg, og purløg.
Salat af babyblade, radicchio, valnødder, æbler, grønkål, solsikkekerner og franskdressing.
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølbrød uden kerner.
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Passionsfrugt, mango og citrongræs.
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: farsbrød lavet på kylling med cremet tomatsauce.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: grillet violet spidskål, brunet smør, ristede hasselnødder og linser.
(laktose, nødder)
Vegansk: grillet violet spidskål, ristede hasselnødder og linser.
(nødder)
Tilbehør: ovnbagte kartofler.
Topping: skåret purløg.
Syltede peberfrugter.
Delikatesser
Rullepølse med sky, rødløg og sennep.
Tunsalat med chipotle.
(æg)
Dagens salater
Pastasalat med vinaigrette på grov sennep.
(hvede (glutenholdigt korn))
Romaine, spinat, frisée, glaskål, agurker og estragon.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølandsbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Kage med chokolade og gingerbread hertil appelsincreme.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm.: kalua pork - hawaiiansk inspireret pulled pork med røget sauce og stegt kål.
Vegetarisk/vegansk: teriyaki tofu med glaserede og stegte grøntsager.
Halal: hawaiiansk inspireret pulled beef med røget sauce og stegt kål.
Tilbehør: kokosris med ristet kokos.
Ananassalsa.
Delikatesser
Poke-tallerken med sejfisk, agurker, radiser, edamame, kimchi, peberrod samt yoghurt med sesam og ingefær.
(laktose)
Avocadocreme toppet med grillet grønt og macadamianødder.
(nødder)
Dagens salater
Quinoasalat med bagte søde kartofler, mynte, peberfrugter, squash og syltede rødløg.
Kålsalat med gulerødder, sesam, forårsløg, chili, lime og mango.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Kærnemælksbrød.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.