Drømmer I om en aften i et sensoriske univers, der udfordrer jer på evnen til at sætte ord på jeres sanselige oplevelser og paratviden, så er gastronomisk trekamp den rette teambuilding for jer.
Her skal I dufte og smage jer igennem en række forskellige kendte og mindre kendte råvarer og produkter. Jeres evner til at formidle og samarbejde sættes på prøve, når vi kombinerer duftesansen med gastronomisk paratviden. Bagefter skal I vise jeres fingerfærdigheder i køkkenet, for der skal piskes, røres og anrettes, inden I kan nyde aftenens dessert.
Efter trekampen nyder I sammen en udsøgt 3-retters middag med nogle af sæsonens bedste økologiske råvarer. Forret og hovedret er tilberedt af madhusets kokke, mens I selv har samarbejdet om at lave desserten. Middagen fuldendes med en særligt afstemt vinmenu eller øl, most og kombucha til.
Madhusets værter sørger for at ingen mangler noget, og opvasken tager vi selvfølgelig også.