Her kan du bestille bord

 • Køkkenet

  Smørrebrød

  Køkkenet tager udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for fremtiden. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent til frokost og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder. Spisesalen er på én gang imposant og intim. For selv om der er 11 meter til loftet, føles væggene nære omkring gæsterne, som sidder på runde sofaer eller i stemningsfulde spisekroge.

  Se menuen
 • 1. marts & 3. maj 2020

  Tårnets Kagebord

  12 slags søde sager på toppen af Christiansborg

  Nogle gange trænger man bare til at give slip, og lade det hele gå i kage. Sådan har vi det i hvert fald hos Meyers i Tårnet, og derfor byder vi indenfor og op til et vaskeægte kagekalas 34 meter over Københavns gader på udvalgte søndage. Gå om bord i 12 forskellige kreationer skabt af de dygtige konditorer og bagere fra Meyers. Tag-selv-bordet kommer – blandt meget andet – til at byde på tårnhøje stykker lagkage, chokoladetoppe, kiksekage, æbletærte og drømmekage.

  Prisen er 375 kr. pr. person og inkluderer stempelkaffe eller te.
  Bordet er dit i 1,5 time og du bestemmer selv ankomsttid ved billetkøbet - Ankomst kl 15.00 eller 15.15 eller 15.30. Find billetter i linket ovenover.

  Kagebordet 3. maj er endnu ikke åbent for salget - hold øje med denne side for åbning af forsalget.

  Køb billet
 • Fredag den 6. marts 2020 kl. 18.00-21.30

  Smagsprøver 2.0

  Meyers i Operaen

  Hos vores venner i Operaen kan du fredag d. 6. marts komme med til Smagsprøver 2.0.
  Meyers i Operaen sætter i samarbejde med Det Kongelige Teater smag på operasæsonen og løfter låget for det, der venter publikum.

  Vores Smagsprøver sætter en række operaforestillinger fra årets sæson i fokus, og vil - med opfindsomhed og respekt - folde dem ud ved at sætte smag, duft, ord eller lyd på dem. Eller sagt på en anden måde: En aften, hvor mad og opera lader hinanden gå op i en højere enhed.

  Vi starter med et glas bobler under Olafur Eliassons ikoniske krystallamper, appetitvækkende fortællinger og kig i salen. Derefter stiger vi op under loftet, sætter os til bords hos Meyers i Operaen, og kaster os ud i en 3-retters menu. Undervejs blander smagsnoterne på tallerkenen sig med en intim opførsel af arier fra operaer i årets teaterprogram.

  Kort sagt: Aftenen er operaens. Operaen er jeres.
  6. marts 2020
  Pris: kr. 695,- pr. person

  Køb billet
 • Gavekort

  Køb et gavekort til Meyers i Tårnet, og overrask en du holder af - vælg selv beløbet.

  Køb et gavekort
Tilbage

Tårnet er opført som del af det tredje og nuværende Christiansborg Slot, der blev bygget i perioden 1907-1928. I de første små hundrede år var Tårnet forbeholdt duer og flagopsættere uden højdeskræk. Men siden Folketinget i 2014 besluttede at åbne Tårnet for visuelle og gastronomiske oplevelser, har alle haft mulighed for at indtage udsigtsplatformen i 44 meters højde.

Besøg Tårnet på Christiansborg Slotsplads 

Åbningstider for Meyers i Tårnet
Tirsdag til Lørdag:

Frokost: 11.30 til 16.30
Aftensmad: 17.30 til 23.00 

Søndag:
Frokost: 11.30 til 16.30 

Telefontider 
Mandag lukket.
Tirsdag - søndag 9-12 og 17-20
Tlf. nr.: 28 10 14 02

Har du spørgsmål? Skriv til os på mail 
taarnet@meyers.dk 

 

Vær opmærksom på, at Tårnet er en del af Folketingets område. Det betyder, at alle gæster skal sikkerhedsscannes ved indgangen. Desuden er der kun én elevator til Tårnet, så der kan være kø. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid, når du vil besøge restauranten.

Tårnet på Christiansborg Slot

Tårnet på Christiansborg byder på meget mere end blot at pryde Københavns skyline. Udover at være én af de mest populære turistattraktioner i København gemmer Tårnet også på vores restaurant – Meyers i Tårnet. Frokost- og aftenrestauranten ligger lige under udkigsposten, så du er sikret en betagende udsigt under hele dit måltid. Men hvor højt er tårnet på Christiansborg egentlig?
Christiansborg slottet kan bryste sig af at have Københavns højeste tårn. Med sine 106 meter rager tårnet længere op end det velkendte tårn på Københavns rådhus. Der er derfor rig mulighed for at nyde synet af København fra udsigtspunktet, der dog befinder sig en smule længere nede i Christiansborg tårnet. Mere præcist kan udsigten nydes hævet 44 meter over jordens overflade. Nogle meter under dette punkt finder du Meyers restaurant, der siden 1. oktober 2019 har budt gæster velkommen til en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Meyers i Tårnet

Hævet over Københavns tagrygge og byens andre spisesteder sørger vores kokke og tjenere for en kontrastfyldt oplevelse på Christiansborgs restaurant beliggende i slottets tårn. Fyldige smage i lette luftlag danner rammerne for et mindeværdigt restaurantbesøg. De erfarne kokke i Meyers i Tårnet sørger for at tilpasse restaurantens menuer efter sæsonens råvarer, så vores gæster altid er sikret den bedste kvalitet. Restauranten i tårnet byder på en tiltalende frokostmenu med et udvalg af smørrebrød såvel som en velsmagende aftenmenu, der i høj grad vil variere afhængigt af sæson.

Meyers i Tårnet er specielt kendt for de nyfortolkede smørrebrød, der binder restauranten sammen med den historiske bygning, der igennem danmarkshistorien har spillet en prominent rolle og som i dag huser det danske folketing. Smørrebrødene er lavet med udgangspunkt i de klassiske smage, men har fået en kærlig ny nordisk opgradering af vores kokke, så sæsonens råvarer spiller en dominant rolle. Kokkene, der har deres daglige gang i Christiansborgs tårn, har blandt andet udviklet vegetariske smørrebrød, så alle behov bliver tilfredsstillet. Meyers i Tårnets aftenmenu indeholder naturligvis også tiltalende vegetariske muligheder.