Åbningstider for Meyers i Tårnet

Fra tirsdag 1/10:
Tirsdag til Lørdag:
Frokost: 11.30 til 16.30 

Søndag:
Frokost: 11.30 til 16.30

Fra tirsdag 22/10:
Tirsdag til Lørdag:
Frokost: 11.30 til 16.30
Aftensmad: 17.30 til 23.00 

Søndag:
Frokost: 11.30 til 16.30 

 

  • Køkkenet

    Kagebord og smørrebrød

    Køkkenet tager udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for fremtiden. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent, husmandskost tilberedt af erfarne hænder og Sønderjysk kagebord, hvor selv bagværket spænder fra det bette til det tårnhøje. Spisesalen er på én gang imposant og intim. For selv om der er 11 meter til loftet, føles væggene nære omkring gæsterne, som sidder på runde sofaer eller i stemningsfulde spisekroge.

    Se menuen

44 meter - Københavnerama:

Tårnet er opført som del af det tredje og nuværende Christiansborg Slot, der blev bygget i perioden 1907-1928. I de første små hundrede år var Tårnet forbeholdt duer og flagopsættere uden højdeskræk. Men siden  Folketinget i 2014 besluttede at åbne Tårnet for visuelle og  gastronomiske oplevelser, har alle haft mulighed for at indtage  udsigtsplatformen i 44 meters højde. Platformen ligger direkte over  restauranten, og dens besøgende er en oplagt kernemålgruppe, som  Meyers byde indenfor til en ekstra smagsdimension på højdestigningen. 

Vær opmærksom på, at Tårnet er en del af Folketingets område. Det betyder, at alle gæster skal sikkerhedsscannes ved indgangen. Desuden er der kun én elevator til Tårnet, så der kan være kø. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid, når du vil besøge restauranten.

Her kan du bestille bord