Book bord
Meyers

Meyers i Tårnet puster nyt liv i Folketingets gamle pulterkammer, hvor buster og statuer er blevet støvet af til glæde for de spisende gæster. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder.

Vores menuer

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for fremtiden. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent til frokost og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder.

 • Årets julefrokost

  Højbelagt jul i slotstårnet

  Hold årets julefrokost i slotstårnet på Christiansborg. Vi serverer en julefrokost med klassiske smørrebrødsstykker til frokost og en 3-retters julemenu til aften.  

  Kontakt os for booking 


  SE ÅRETS JULEMENUER 

Anmeldelser

4.5
 • 20 % på Tårnets store julefrokost

  Den 21 december

  Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og slutter året af med at give vores kære gæster 20 % rabat tirsdag d. 21 dec på Tårnets store julefrokostmenu. Menuen byder på 10 klassiske serveringer og fås både til frokost og aften den ene dag.

  Tag julestemningen til nye højder inden juleferien med en julefrokost på Toppen af Christiansborg - book bord på taarnet@meyers.dk så giver vi 20% på regningen. 
  MENUEN

GAVEKORT

I Tårnet kan et gavekort bruges på gedigent højbelagt smørrebrød til frokost og smagspakket aftensmad i stemningsfulde rammer.

KØB GAVEKORT

 • Udsigten

  Tårnet er opført som del af det tredje og nuværende Christiansborg Slot, der blev bygget i perioden 1907-1928. I de første små hundrede år var Tårnet forbeholdt duer og flagopsættere uden højdeskræk. Men siden Folketinget i 2014 besluttede at åbne Tårnet for visuelle og gastronomiske oplevelser, har alle haft mulighed for at indtage udsigtsplatformen i 44 meters højde.

Meyers i Tårnet

Frokost
Tirsdag til Lørdag
11.15 til 16.30

Søndag
11.15 til 16.30

Aften
Tirsdag til Lørdag
17.30 til 22.00

Vær opmærksom på, at Tårnet er en del af Folketingets område. Det betyder, at alle gæster skal sikkerhedsscannes ved indgangen. Desuden er der kun én elevator til Tårnet, så der kan være kø. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid, når du vil besøge restauranten.

Adresse
Christiansborg Slotsplads,
1218 København

Booking via e-mail
taarnet@meyers.dk

Andre henvendelser sendes til restaurantchefen 
chra@meyers.dk

Kontrolrapport

Telefon
28 10 14 02

Telefontider
Mandag lukket

Tirsdag, onsdag, søndag
10.30-16.30

Torsdag, fredag, lørdag
10.30-20.00

Christians-borg slot

Tårnet på Christians-borg Slot

Tårnet på Christiansborg byder på meget mere end blot at pryde Københavns skyline. Udover at være én af de mest populære turistattraktioner i København gemmer Tårnet også på vores restaurant – Meyers i Tårnet. Frokost- og aftenrestauranten ligger lige under udkigsposten, så du er sikret en betagende udsigt under hele dit måltid. Men hvor højt er tårnet på Christiansborg egentlig? 

Christiansborg slottet kan bryste sig af at have Københavns højeste tårn. Med sine 106 meter rager tårnet længere op end det velkendte tårn på Københavns rådhus. Der er derfor rig mulighed for at nyde synet af København fra udsigtspunktet, der dog befinder sig en smule længere nede i Christiansborg tårnet. Mere præcist kan udsigten nydes hævet 44 meter over jordens overflade. Nogle meter under dette punkt finder du Meyers restaurant, der siden 1. oktober 2019 har budt gæster velkommen til en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

Meyers i Tårnet byder på traditionel dansk mad i indre by

Hævet over Københavns tagrygge og byens andre spisesteder sørger vores kokke og tjenere for en kontrastfyldt oplevelse på Christiansborgs restaurant beliggende i slottets tårn. 

Fyldige smage i lette luftlag danner rammerne for et mindeværdigt restaurantbesøg. De erfarne kokke i Meyers i Tårnet sørger for at tilpasse restaurantens menuer efter sæsonens råvarer, så vores gæster altid er sikret den bedste kvalitet. Restauranten i tårnet byder på en tiltalende frokostmenu med et udvalg af smørrebrød såvel som en velsmagende aftenmenu, der i høj grad vil variere afhængigt af sæson.

Mere end blot en rejemad

Meyers i Tårnet er specielt kendt for de nyfortolkede smørrebrød, der binder restauranten sammen med den historiske bygning, der igennem danmarkshistorien har spillet en prominent rolle og som i dag huser det danske folketing.

Smørrebrødene er lavet med udgangspunkt i de klassiske smage, men har fået en kærlig ny nordisk opgradering af vores kokke, så sæsonens råvarer spiller en dominant rolle.  Kokkene, der har deres daglige gang i Christiansborgs tårn, har blandt andet udviklet vegetariske smørrebrød, så alle behov bliver tilfredsstillet. Meyers i Tårnets aftenmenu indeholder naturligvis også tiltalende vegetariske muligheder.