Book bord
Meyers

Meyers i Tårnet puster nyt liv i Folketingets gamle pulterkammer, hvor buster og statuer er blevet støvet af til glæde for de spisende gæster. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder.

Vores menuer

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for fremtiden. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent til frokost og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder.

 • Årets julefrokost

  Højbelagt jul i slotstårnet

  Nyd en klassisk dansk julemenu i slotstårnet på Christiansborg. Vi serverer klassiske smørrebrødsstykker både fra havet og marken og slutter på bedste vis af med Tårnets risalamande med mandelgave til bordet.  

  Når I booker årets julefrokost råder man over bordet h
  ele frokosten eller aftenen.

  Kontakt os for booking 


  SE ÅRETS JULEMENU 

Anmeldelser

4.5

GAVEKORT

I Tårnet kan et gavekort bruges på gedigent højbelagt smørrebrød til frokost og smagspakket aftensmad i stemningsfulde rammer.

KØB GAVEKORT

 • FEST HØJT HÆVET OVER KØBENHAVN

  Spisesalen i Tårnet er på én gang imposant og intim. For selv om der er 11 meter til loftet, føles væggene nære omkring gæsterne. Tårnet har plads til selskaber op til 104 gæster og vi vil meget gerne vært til din næste fest eller store arranement. 

  Tag endelig kontakt til os og hør hvad vi kan tilbyde.      

 • Udsigten

  Tårnet er opført som del af det tredje og nuværende Christiansborg Slot, der blev bygget i perioden 1907-1928. I de første små hundrede år var Tårnet forbeholdt duer og flagopsættere uden højdeskræk. Men siden Folketinget i 2014 besluttede at åbne Tårnet for visuelle og gastronomiske oplevelser, har alle haft mulighed for at indtage udsigtsplatformen i 44 meters højde.

Meyers i Tårnet

Frokost
Tirsdag til Lørdag
11.15 til 16.30

Søndag
11.15 til 16.30

Aften
Tirsdag til Lørdag
17.30 til 22.00

Vær opmærksom på, at Tårnet er en del af Folketingets område. Det betyder, at alle gæster skal sikkerhedsscannes ved indgangen. Desuden er der kun én elevator til Tårnet, så der kan være kø. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid, når du vil besøge restauranten.

Adresse
Christiansborg Slotsplads,
1218 København

Booking via e-mail
taarnet@meyers.dk

Andre henvendelser sendes til restaurantchefen 
chra@meyers.dk

 

Telefon
28 10 14 02

Telefontider
Mandag lukket

Tirsdag, onsdag, søndag
10.30-16.30

Torsdag, fredag, lørdag
10.30-20.00

Christians-borg slot

Tårnet på Christians-borg Slot

Tårnet på Christiansborg byder på meget mere end blot at pryde Københavns skyline. Udover at være én af de mest populære turistattraktioner i København gemmer Tårnet også på vores restaurant – Meyers i Tårnet. Frokost- og aftenrestauranten ligger lige under udkigsposten, så du er sikret en betagende udsigt under hele dit måltid. Men hvor højt er tårnet på Christiansborg egentlig? 

Christiansborg slottet kan bryste sig af at have Københavns højeste tårn. Med sine 106 meter rager tårnet længere op end det velkendte tårn på Københavns rådhus. Der er derfor rig mulighed for at nyde synet af København fra udsigtspunktet, der dog befinder sig en smule længere nede i Christiansborg tårnet. Mere præcist kan udsigten nydes hævet 44 meter over jordens overflade. Nogle meter under dette punkt finder du Meyers restaurant, der siden 1. oktober 2019 har budt gæster velkommen til en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

Meyers i Tårnet byder på traditionel dansk mad i indre by

Hævet over Københavns tagrygge og byens andre spisesteder sørger vores kokke og tjenere for en kontrastfyldt oplevelse på Christiansborgs restaurant beliggende i slottets tårn. 

Fyldige smage i lette luftlag danner rammerne for et mindeværdigt restaurantbesøg. De erfarne kokke i Meyers i Tårnet sørger for at tilpasse restaurantens menuer efter sæsonens råvarer, så vores gæster altid er sikret den bedste kvalitet. Restauranten i tårnet byder på en tiltalende frokostmenu med et udvalg af smørrebrød såvel som en velsmagende aftenmenu, der i høj grad vil variere afhængigt af sæson.

Mere end blot en rejemad

Meyers i Tårnet er specielt kendt for de nyfortolkede smørrebrød, der binder restauranten sammen med den historiske bygning, der igennem danmarkshistorien har spillet en prominent rolle og som i dag huser det danske folketing.

Smørrebrødene er lavet med udgangspunkt i de klassiske smage, men har fået en kærlig ny nordisk opgradering af vores kokke, så sæsonens råvarer spiller en dominant rolle.  Kokkene, der har deres daglige gang i Christiansborgs tårn, har blandt andet udviklet vegetariske smørrebrød, så alle behov bliver tilfredsstillet. Meyers i Tårnets aftenmenu indeholder naturligvis også tiltalende vegetariske muligheder.