Book bord til frokost og aften

Se vores menuer

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for fremtiden. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent til frokost og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder. Spisesalen er på én gang imposant og intim. For selv om der er 11 meter til loftet, føles væggene nære omkring gæsterne, som sidder på runde sofaer eller i stemningsfulde spisekroge.

 • Køkkenet

  Smørrebrød

  Køkkenet tager udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for fremtiden. Her får man gedigent smørrebrød med sæsonnær accent til frokost og smagspakket aftensmad tilberedt af erfarne hænder. Spisesalen er på én gang imposant og intim. For selv om der er 11 meter til loftet, føles væggene nære omkring gæsterne, som sidder på runde sofaer eller i stemningsfulde spisekroge.

 • Hold din fest i Tårnet

  Selskaber højt hævet over København

  Hold jubilæum, fødselsdag eller reception med højt til loftet, og højt over København.

  Vi har plads til 104 personer og I får hele restauranten for jer selv.

  Kontakt os endelig for ledige datoer eller spørgsmål på:
  chra@meyers.dk

Tilbage

Tårnet er opført som del af det tredje og nuværende Christiansborg Slot, der blev bygget i perioden 1907-1928. I de første små hundrede år var Tårnet forbeholdt duer og flagopsættere uden højdeskræk. Men siden Folketinget i 2014 besluttede at åbne Tårnet for visuelle og gastronomiske oplevelser, har alle haft mulighed for at indtage udsigtsplatformen i 44 meters højde.


Åbningstider for Meyers i Tårnet


Frokost 

mandag lukket 
tirsdag lukket til og med juni
(dog åbent for selskabsforespørgsler) 

onsdag til søndag
kl. 11.15 til 16.30


Aftensmad 

onsdag til lørdag 
kl. 17.30 til 22.00

 

Telefontider:  

Mandag og tirsdag lukket.

onsdag - søndag kl. 10.30-16.30

torsdag - fredag- lørdag kl.10.30-20.00

Tlf. nr.: 28 10 14 02

Har du spørgsmål? Skriv til os på mail 
chra@meyers.dk 

 

 

Vær opmærksom på, at Tårnet er en del af Folketingets område. Det betyder, at alle gæster skal sikkerhedsscannes ved indgangen. Desuden er der kun én elevator til Tårnet, så der kan være kø. Vi anbefaler derfor, at du kommer i god tid, når du vil besøge restauranten.

Book bord til frokost og aften

Meyers i Tårnet

Tårnet på Christiansborg Slot

Tårnet på Christiansborg byder på meget mere end blot at pryde Københavns skyline. Udover at være én af de mest populære turistattraktioner i København gemmer Tårnet også på vores restaurant – Meyers i Tårnet. Frokost- og aftenrestauranten ligger lige under udkigsposten, så du er sikret en betagende udsigt under hele dit måltid. Men hvor højt er tårnet på Christiansborg egentlig?

Christiansborg slottet kan bryste sig af at have Københavns højeste tårn. Med sine 106 meter rager tårnet længere op end det velkendte tårn på Københavns rådhus. Der er derfor rig mulighed for at nyde synet af København fra udsigtspunktet, der dog befinder sig en smule længere nede i Christiansborg tårnet. Mere præcist kan udsigten nydes hævet 44 meter over jordens overflade. Nogle meter under dette punkt finder du Meyers restaurant, der siden 1. oktober 2019 har budt gæster velkommen til en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

Meyers i Tårnet byder på traditionel dansk mad i indre by

Hævet over Københavns tagrygge og byens andre spisesteder sørger vores kokke og tjenere for en kontrastfyldt oplevelse på Christiansborgs restaurant beliggende i slottets tårn. Fyldige smage i lette luftlag danner rammerne for et mindeværdigt restaurantbesøg. De erfarne kokke i Meyers i Tårnet sørger for at tilpasse restaurantens menuer efter sæsonens råvarer, så vores gæster altid er sikret den bedste kvalitet. Restauranten i tårnet byder på en tiltalende frokostmenu med et udvalg af smørrebrød såvel som en velsmagende aftenmenu, der i høj grad vil variere afhængigt af sæson.

Mere end blot en rejemad

Meyers i Tårnet er specielt kendt for de nyfortolkede smørrebrød, der binder restauranten sammen med den historiske bygning, der igennem danmarkshistorien har spillet en prominent rolle og som i dag huser det danske folketing. Smørrebrødene er lavet med udgangspunkt i de klassiske smage, men har fået en kærlig ny nordisk opgradering af vores kokke, så sæsonens råvarer spiller en dominant rolle. Kokkene, der har deres daglige gang i Christiansborgs tårn, har blandt andet udviklet vegetariske smørrebrød, så alle behov bliver tilfredsstillet. Meyers i Tårnets aftenmenu indeholder naturligvis også tiltalende vegetariske muligheder.