BOOK BORD
Meyers

Deilig er et spiseri i HC. Andersens Hus, placeret midt i den forunderlige have, hvor der serveres godt til ganen til museumsgæster og byens borgere. 


  • 4 retters aftenmenu

    Fra d. 11 november

    Svinedrengechips, fattigmandsgrød, hjerter fra andegården og fyldte gåsedrømme fra den lille pige med svovlstikkerne. Det skorter ikke på referencer og inspirationskilder fra H.C. Andersens forfatterskab, når vi fra d. 11. november slår dørene op til aftenoplevelser i det nye H.C. Andersens Hus på torsdage, fredage og lørdage.

    BOOK BORD

JULEFROKOST

Fra midten af November står vores team på Deilig klar til, at forkæle dig og dine nærmeste med årets julefrokost menu. 

Det er aldrig for tidligt at lægge planer for julen, book bord allerede nu. 

 

 

Menu
2 stk. smørrebrød
Lange - rødbede - friskost - rischips 
Ribbensteg - figne - rødkål 
3 hjemmelavede æbleskiver med hvid glögg
En øl/vand/vin og en julesnaps 

325,- per person

 

NAVNET

Deilig er opkaldt efter forfatterens eventyr nr. 90 fra 1860. Fortællingen udfolder to af grundfigurerne i Andersens forfatterskab: På den ene side trangen til at romantisere, forskønne og poetisere verden, sit eget liv og sin herkomst. På den anden side hans natur- og verdenssyn, hvor det, der umiddelbart øjner af mindre, har både skønhed, sjæl og stemme.

Med overraskende brud og skift sørger Andersen for, at verden omkring os er en levende, dynamisk størrelse, hvor det, der ligner ét pludselig er noget andet. Livet bliver lidt deiligere, mere underfundigt og finurligt, end man først troede.  

Deilig

Oktober: Tirsdag til Søndag: 10 – 17

 

Vi åbner for aftenservering torsdag-lørdag fra d. 11 nov