BOOK BORD
Meyers

Deilig er et spiseri i HC. Andersens Hus, placeret midt i den forunderlige have, hvor der serveres godt til ganen til museumsgæster og byens borgere. 


Vi holder lukket

Vi holder lukket i januar og åbner igen til frokost i februar. Vi glæder os til at tage imod jer. 

  • 4 retters aftenmenu

    Fra d. 11 november

    Svinedrengechips, fattigmandsgrød, hjerter fra andegården og fyldte gåsedrømme fra den lille pige med svovlstikkerne. Det skorter ikke på referencer og inspirationskilder fra H.C. Andersens forfatterskab, når vi fra d. 11. november slår dørene op til aftenoplevelser i det nye H.C. Andersens Hus på torsdage, fredage og lørdage.

    BOOK BORD

NAVNET

Deilig er opkaldt efter forfatterens eventyr nr. 90 fra 1860. Fortællingen udfolder to af grundfigurerne i Andersens forfatterskab: På den ene side trangen til at romantisere, forskønne og poetisere verden, sit eget liv og sin herkomst. På den anden side hans natur- og verdenssyn, hvor det, der umiddelbart øjner af mindre, har både skønhed, sjæl og stemme.

Med overraskende brud og skift sørger Andersen for, at verden omkring os er en levende, dynamisk størrelse, hvor det, der ligner ét pludselig er noget andet. Livet bliver lidt deiligere, mere underfundigt og finurligt, end man først troede.  

Deilig

VI holder lukket frem til d. 1 februar 


Tirsdag – Onsdag – Søndag: 


Åbent fra kl. 10-17
køkkenet lukker kl. 16.30

 

 

Torsdag – fredag – Lørdag: 

Åbent fra kl. 10 til 16.30
køkkenet lukker kl 15.

Aften

åbent fra kl. 17.30 til 22
Køkkenet lukker kl. 20.30