Åbningstider for Café og Restaurant Ofelia

Åbent fra 10
Frokost: Mandag-fredag 11-16, lørdag-søndag 13.30-16
Middag og teatermenu: Tirsdag-lørdag 17-20.30
Weekendbrunch: Lørdag-søndag 10-13

Åbningstider for udendørs cocktailbar:
Åbent hver dag, når vejret tillader (Ofelia lukker kl. 00).

Oplev regionens delikate råvarer og sæsonernes skiften i en menu, der forener velsmag, sundhed, bæredygtighed og økologisk bevidsthed.

 • MENUEN

  Brunch, frokost og aften

  Vi byder både på en teatermenu, hvor du kan vælge mellem 3 eller 4 retter og en a la carte-menu: Enkle retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje. I weekenden kan du nyde en formiddag under havnens høje himmel og med vores lækre brunch på bordet.

  Se menuerne
 • Brunch med byens bedste udsigt

  Nyd en formiddag under havnens høje himmel og med vores lækre brunch på bordet. I Restaurant Ofelia kan du bl.a. forkæle dine smagsløg med røget laks, søde hjemmebagte vafler med vores egen vaniljeis rørt på økologisk fløde og med polynesisk vanilje, udsøgte danske oste med meget mere. Vores brød er et helt kapitel for sig selv. Det er langtidshævet, økologisk og hjemmebagt, og der er både kraftfuldt rugbrød, ølandshvedebrød med sej og saftig krumme og knasende knækbrød. Den velbryggede kaffe er lavet på økologiske fairtrade espressobønner, og vores te kommer fra T-Town. Den er økologisk uden tilsætningsstoffer, og du kan vælge mellem hvid, grøn, Oolong, sort og urter.

 • Køkkenet

  Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på. Vi vælger råvarer, der har en særlig velsmag, er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd. Vores mad har mindst 30% økologi. Køkkenchef Benjamin Carlos Reckendorff Melchior komponerer enkle smukke retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje.

Besøg Ofelia i Skuespilhuset

Café og Restaurant Ofelia er opkaldt efter Hamlets udkårne i Shakespeares skuespil. Med eller uden teaterbillet i hånden kan du om aftenen nyde en middag på Ofelia. Hvis du kommer forbi om dagen kan du nyde udsigten inde fra den smukke højloftede foyer til havneindløbet, hvor de blå havnerundfartsbåde bruser frem og tilbage, og lige overfor ligger Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet. Hvis vejret tillader, kan du også tage en pause i solen på den store træterrasse og fornøje ganen med fairtraide kaffe, økologisk te, et glas iskoldt æble/havtornsaft eller en kanelsnurre. Om sommeren kan du nyde solnedgangen med gode venner i cocktailbaren på terrassen, der i sommerperioden serverer hjemmekomponerede cocktails, kolde fadøl og iskaffe.

Her kan du reservere bord