• Brunch med havudsigt

    Hver lørdag og søndag kl. 10 & 11.30

    Nyd en formiddag med brunch på tallerken og udsigt til vandet.
    Brunch bordet bugner af alle klassikerne, men også nye portions anrettet sommerretter:
    Røget Laks med Frilands Æg, Urte Emulsion og Asparges, knust Avocado med Smilende Æg, Citrus og Koriander og Jordbær med Koldskåls Creme og Hindbærdrys.

    Pris 225 kr per person, inkl sort kaffe, te og meyers æblemost.

    Der bookes bord indendørs, men man er velkommen til at rykke udenfor så længe der er plads.

    Se menuen
  • Forlænget til og med 18 juli!

    Glashusene ved Ofelia

    Spiseoplevelse med havudsigt

    I dit eget lille glashus med plads til fire personer, og med direkte udsigt til Københavns havn, præsenterer vi en midlertidig spiseoplevelse i samarbejde med Anika Madsen, tidligere køkkenchef på Kadeau-lillesøsteren Roxie.

    Anika serverer en 5 retters frokostmenu og 6 retters aftenmenu.
    En madoplevelse med urtebomber, norske kammuslinger og grøntsager fra lokale landmænd. Menuen er en kærlig kommentar til, at vi skal lære af de sidste måneders krise og sørge for, at spise vores lokale råvarer i sæson. Ellers er vi selv med til, at kaste sten på det glashus vi alle skal leve i og spise af.

    Senere på året skal Anika stå i spidsen for Meyers store satsning med et traktørsted i den historiske Fasangården midt i Frederiksberg Have.


    Der skal bookes bord på forhånd.

    Se menuen
Tilbage

SKALDYRSKAJEN

  • 23 juli - 29 aug

    Fiskerikajen x Ofelia

    Skaldyrsfade i Glashusene

    I samarbejde med Fiskerikajen, fejrer vi sommeren ved Københavns kanal og bringer havet ind i glashusene.

    Vi serverer skaldyrsdyrsfade med østers, jomfruhummer, taskekrabbeklør, flodkrebs og pil-selv rejer.

    Det serveres med grillet- citron og brød, cremer og vinaigrette og selvfølgelig kølige drinks og bobler.

    425 kr. pr. person ved 2 personer

SKALDYRSFAD


Østers, 1 stk. Roumegous Spéciales og 1 stk. Papillons
Jomfruhummere, fra Gilleje 8 stk.
Taskekrabbekløer, 5 stk.
Danske flodkrebs, 3 stk.
Søkogte pil-selv-rejer, 250 gram
Serveres med
Grillet Meyers ølandshvedebrød, rørt smør og grillet citron
Cremer:
Hjemmelavet aoli
1000 øer cocktail-creme
Dild, løg og crème fraiche


Vinaigrette:
Hyldeblomst, citrus og chili og æble, sesam og yuzu


Tilkøb:
En hel hummer, canadisk, 350 kr.
Caviar Gold, 30 gram, 500 kr.
Servers med blinis, rødløg, creme fraiche og purløg

  • kl. 12-15

    Østerbar

    Torsdag d. 23 juli

    Vi åbner 'Skaldyrskajen' med en østersbar på molen foran Skuespilhuset.

    Fiskerikajen leverer ekspertviden og friske Roumegous Spéciales- & Papillons østers, mens vi serverer kølige drinks.

    Priser: 3 for 50 kr og 6 for 100 kr

    Drinks:
    Bloody Mary: Øko Vodka, Tomat & Selleri
    Bubbly Rose: Lillet Rose & Meyers bobler
    Gin & Tonic: Geranium Gin & Fever Tree Tonic

    og selvfølgelig vin og bobler fra kortet.


    Det er ikke nødvendigt, at bestille bord I kommer bare ned og finder en plads i solen.

  • Menuen

    Comfort food og smørrebrød

    Menuen kombinerer comfort food til solskinsdage med Michelin værdig smørrebrød. Vi er glade for at kunne fortælle, at vi fortsætter vores samarbejde med Tyremor, som har sat sit præg – og nogle af hendes bedste signatur smørrebrød – på kortet.

    Menuen serveres hver dag i ugen. I weekenden fra kl. 13.00 efter vores brunch.

    Se menuen

 
Skt. Annæ Plads 36 1250 København K 

 

Åbningstider for Ofelia
Caféen åbent for kaffe og bagværk, fra kl. 10 alle ugens dage


Frokost: Mandag-fredag kl. 11-16, lørdag-søndag kl 13-16.00

Åbent til kl. 18 torsdag, fredag og lørdag

Brunch lørdag og søndag kl 10.00 og 11.30

Åbningstider for udendørs cocktailbar:
Åbent hver dag, når vejret tillader 

Har du spørgsmål? Skriv eller ring til os
Tlf. 88 24 73 34
ofelia@meyers.dk

Tilbage

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på.

Spis middag i eget glashus