Tilbage

SKALDYRSKAJEN

  • 23 juli - 29 aug

    Fiskerikajen x Ofelia

    Skaldyrsfade i Glashusene

    I samarbejde med Fiskerikajen, fejrer vi sommeren ved Københavns kanal og bringer havet ind i glashusene.

    Vi serverer skaldyrsdyrsfade med østers, jomfruhummer, taskekrabbeklør, flodkrebs og pil-selv rejer.

    Det serveres med grillet- citron og brød, cremer og vinaigrette og selvfølgelig kølige drinks og bobler.

    425 kr. pr. person ved 2 personer

    se menuen
  • EVENT

    Rejer, rosé og gypsy Jazz på kajkanten

    Lørdag d. 29 august kl. 12.00 og 14.00

    Som afrunding på sommerens søfriske drivhus-pop-up ’Skaldyrskajen’, inviterer Restaurant Ofelia og Fiskerikajen til pil-selv-rejer og rosé ved langborde på kajkanten.

    Maden bliver tilsat ekstra festlige toner fra bandet Alaska Blonde, som spiller op mellem bordene.

    For 295 kr. pr. snude, kan du frit mæske dig i de rosa skaldyr og ditto vin i en time. Pil-selv rejerne serveres med grillet ølandshvedebrød, cremet mayo og et skud citron på siden.

    Der vil max blive placeret 6 gæster ved et langbord, så der er sikret god afstand og masser af frisk luft omkring den sensommerlige frokostoplevelse. Åbner himlen sig, rykker vi inden døre i Skues-pil-selv-husets luftige foyer.

    Book bord
  • EVENT

    Brunch & jazz på kajen

    Søndag d. 23 august

    Brug en rolig og afslappende søndag formiddag langs Københavns kanal, med brunch og live Jazz.
    Brunch buffeten fyldes med morgenbordets klassikere, lette salater og en smag af sommer.

    225 kr per person inkl. kaffe, te og økologisk æblemost.

    I kan bestille bord enten kl 10.00 kl. 12.00 og der vil være live jazz i begge seats.

    Der bookes bord indendørs, men man er velkommen til at rykke udenfor så længe der er plads. Vi sørger selvfølgelig for at man kan både se og høre musikken inde og ude.

    Book bord
  • Brunch med havudsigt

    Hver lørdag og søndag kl. 10 & 11.30

    Nyd en formiddag med brunch på tallerken og udsigt til vandet.
    Brunch bordet bugner af alle klassikerne, men også nye portions anrettet sommerretter:
    Røget Laks med Frilands Æg, Urte Emulsion og Asparges, knust Avocado med Smilende Æg, Citrus og Koriander og Jordbær med Koldskåls Creme og Hindbærdrys.

    Pris 225 kr per person, inkl sort kaffe, te og meyers æblemost.

    Der bookes bord indendørs, men man er velkommen til at rykke udenfor så længe der er plads.

    Se menuen
  • Menuen

    Comfort food og smørrebrød

    Menuen kombinerer comfort food til solskinsdage med Michelin værdig smørrebrød. Vi er glade for at kunne fortælle, at vi fortsætter vores samarbejde med Tyremor, som har sat sit præg – og nogle af hendes bedste signatur smørrebrød – på kortet.

    Menuen serveres hver dag i ugen. I weekenden fra kl. 13.00 efter vores brunch.

    Se menuen

 
Skt. Annæ Plads 36 1250 København K 

 

Åbningstider for Ofelia
Caféen åbent for kaffe og bagværk, fra kl. 10 alle ugens dage


Frokost: Mandag-fredag kl. 11-16, lørdag-søndag kl 13-16.00

Åbent til kl. 18 torsdag, fredag og lørdag

Brunch lørdag og søndag kl 10.00 og 11.30

Åbningstider for udendørs cocktailbar:
Åbent hver dag, når vejret tillader 

Har du spørgsmål? Skriv eller ring til os
Tlf. 88 24 73 34
ofelia@meyers.dk

Tilbage

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på.

Spis middag i eget glashus