Her kan du bestille bord

  • Tyremor x Ofelia: Smørrebrød til kanten

    Tyremor X Ofelia popper up i Skuespilhuset med hverdagsfrokost fra 17. februar til 27. marts 2020

    Hun slagtede sit første svin som treårig. Arbejdede med latex og special effects i tyverne. Har grillet rensdyrhjerter i en norsk sølvmine, brygget øl i en amerikansk polarstorm og lagt Michelinguiden for sine fødder med en tatar.

    Hun er Tyremor, og nu er hun i Skuespilhuset. For en stund.

    Thilde Gilling Andersen fik sit kælenavn, da hun underviste i Meyers Madhus. Men denne Tyremor har det bare bedre bag gryderne end bag katederet. Nu tager hun kærligt kvælertag på de danske håndmadstraditioner med tung gangsterrap på anlægget og småkager i snapsen. Vær med, når den danske smørrebrødsfinalist går i flæsket på München, Korea og Lolland, fylder velsmag på tallerkenen og hjemmebrændt til kanten.

    Følg med på Instagram @jegertyremor

    Tyremor X Ofelia har åbent mandag til fredag kl. 11-16 i perioden 17. februar - 27. marts.

    Se menuen

#smørrebrødtilkanten #beskidttilkanten #noterafhor

  • Menuen

    Brunch, frokost og aften

    Vi byder både på en teatermenu, hvor du kan vælge mellem 2, 3 eller 4 retter og en a la carte-menu: Enkle retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje. I weekenden kan du nyde en formiddag under havnens høje himmel og med vores lækre brunch på bordet.

    Se menuen
  • Brunch med byens bedste udsigt

    Nyd en formiddag under havnens høje himmel og med vores lækre brunch på bordet. I Restaurant Ofelia kan du bl.a. forkæle dine smagsløg med røget laks, lune pandekager, croissanter og udsøgte danske oste med meget mere. Vores brød er et helt kapitel for sig selv. Det er langtidshævet, økologisk og hjemmebagt, og der er både kraftfuldt rugbrød, ølandshvedebrød med sej og saftig krumme og knasende knækbrød. Den velbryggede kaffe er lavet på økologiske fairtrade espressobønner, og vores te kommer fra T-Town. Den er økologisk uden tilsætningsstoffer, og du kan vælge mellem hvid, grøn, Oolong, sort og urter.

    Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10-15. Husk at booke bord.

Tilbage

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på. Vi vælger råvarer, der har en særlig velsmag, er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd. Vores mad har mindst 30% økologi. Køkkenchef Benjamin Carlos Reckendorff Melchior komponerer enkle smukke retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje.

VI FØLGER MYNDIGHEDERNES ANVISNINGER OG HOLDER LUKKET TIL DEN 13 APRIL

Hvis I har spørgsmål i denne periode kontakt 61716667


 
Skt. Annæ Plads 36 1250 København K 

 

Åbningstider for Ofelia
Åbent fra 10 alle ugens dage
Frokost: Mandag-fredag 11-16
Middag og teatermenu: Tirsdag-lørdag 17-20.30
Weekendbrunch: Lørdag-søndag 10-15 

Åbningstider for udendørs cocktailbar:
Åbent hver dag, når vejret tillader (Ofelia lukker kl. 00)

Har du spørgsmål? Skriv eller ring til os
Tlf. 88 24 73 34
ofelia@meyers.dk

Her kan du reservere bord