SÅDAN OVERHOLDER VI FORSAMLINGSFORBUDDET I VORES VENUES OG RESTAURANTER

Som det ser ud nu, er vi IKKE underlagt forsamlingsforbuddet i vores venues og restauranter. 
Det gælder de lokaler og venues, som er omfattet af sektorpartnerskabet og som dermed ikke er underlagt forsamlingsforbuddet. Ifølge bekendtgørelsen gælder forsamlingsforbuddet som det ser ud nu ikke for lokaler og lokaliteter (udendørsarealer), hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned.

Vi har iværksat tiltag, der skal sikre, at både ansatte, gæster og publikum skal følge sig trygge i vores venues, og vi tager ansvar for at begrænse smittespredningen ved at sikre afstand mellem mennesker, ligesom vi opretholder et fortsat skærpet fokus på hygiejne. Desuden vil vi fra torsdag 17. september ændre lukketiderne for alle vores lokationer til kl. 22.

Fra torsdag 17. september vil det derudover være påkrævet at bære mundbind, når man besøger vores lokationer. Det gælder, hvis man står op eller bevæger sig rundt. Sidder man ned gælder reglerne om mundbind ikke. Mundbind vil kunne købes i alle vores restauranter og venues.

Book bord i restauranten eller i glashusene

 • Picnic i glashusene

  Fra d. 29 september

  Picnic ved vandet er ikke normalt forbundet med efterår, men nu har vi muligheden for at tilbyde en picnic af tapasretter i glashusene, som forlænger sensommeren helt ind i oktober.

  Egentlig skulle de 8 glashuse havde været pillet ned, men i denne tid hvor vi igen skal have særlig fokus på afstand og smitte, så er de et hyggeligt og intimt helle.

  For 395 kr per person får I tapas med vin, vand, kaffe og te.

  Tapasbræt og drikkevarer står klar til jer i glashuset, når I ankommer. Og vi sørger selvfølgelig for tæpper og ekstra varme på de kolde aftener.

  Se menuen
 • Menuen

  Panini og Tapas

  Vores cafe i Skuespilhusets foye serverer, udover varm kaffe og bagværk, to slags panini til frokost.

  På forestillingsaftener serverer vi et tapasbræt for 2 personer, med det bedste fra vores leverandører og sæsonens råvarer.

  Se menuen

 
Skt. Annæ Plads 36 1250 København K 

  

Åbningstider for Ofelia

Tirsdag-søndag:  

Caféen åbent for kaffe, bagværk og panini fra kl. 10.00-17.00

(køkkenet er åbent til kl. 16.00) 


På alle forestillingsaftener serveres der Tapas 
 

 

Har du spørgsmål? Skriv eller ring til os
Tlf. 88 24 73 34
ofelia@meyers.dk

Tilbage

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på.

Book bord i restauranten eller i glashusene