Her kan du bestille bord

 • Menuen

  Brunch, frokost og aften

  Vi byder både på en teatermenu, hvor du kan vælge mellem 2, 3 eller 4 retter og en a la carte-menu: Enkle retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje. I weekenden kan du nyde en formiddag under havnens høje himmel og med vores lækre brunch på bordet.

  Se menuen

Oplev regionens delikate råvarer og sæsonernes skiften i en menu, der forener velsmag, sundhed, bæredygtighed og økologisk bevidsthed.

 • Brunch med byens bedste udsigt

  Nyd en formiddag under havnens høje himmel og med vores lækre brunch på bordet. I Restaurant Ofelia kan du bl.a. forkæle dine smagsløg med røget laks, lune pandekager, croissanter og udsøgte danske oste med meget mere. Vores brød er et helt kapitel for sig selv. Det er langtidshævet, økologisk og hjemmebagt, og der er både kraftfuldt rugbrød, ølandshvedebrød med sej og saftig krumme og knasende knækbrød. Den velbryggede kaffe er lavet på økologiske fairtrade espressobønner, og vores te kommer fra T-Town. Den er økologisk uden tilsætningsstoffer, og du kan vælge mellem hvid, grøn, Oolong, sort og urter.

  Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10-15. Husk at booke bord.

Tilbage

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på. Vi vælger råvarer, der har en særlig velsmag, er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd. Vores mad har mindst 30% økologi. Køkkenchef Benjamin Carlos Reckendorff Melchior komponerer enkle smukke retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje.

Besøg Café og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset 
Skt. Annæ Plads 36 1250 København K 

 

Åbningstider for Ofelia
Åbent fra 10 alle ugens dage
Frokost: Mandag-fredag 11-16
Middag og teatermenu: Tirsdag-lørdag 17-20.30
Weekendbrunch: Lørdag-søndag 10-15 

Åbningstider for udendørs cocktailbar:
Åbent hver dag, når vejret tillader (Ofelia lukker kl. 00)

Har du spørgsmål? Skriv eller ring til os
Tlf. 88 24 73 34
ofelia@meyers.dk

Her kan du reservere bord