Tilbage

Meyers restauranter

Sæt dig til bords sammen med os i en af vores restauranter. Vi driver restauranter og caféer i nogle af Københavns største kulturhuse, hvor du kan spise uformel aftensmad på en mandag, drikke kaffe i solen eller fejre festlige fredage. Vores kokke har hænderne i nogle af årstidens bedste råvarer og går aldrig på kompromis med kvaliteten og den gode smag. Læs mere om vores restauranter nedenfor.

Få svar på dine spørgsmål her

Det kommer an på, hvordan man vil sidde – fx ved langborde, rundbordene, ved stående buffet osv. Den maximale kapacitet bestemmes efter de brandtekniske forhold. Mulighederne er mange.

Mulighederne er der, men det afhænger af antal, andre spisende gæster, forestillinger samt øvrige arrangementerne i Venues.

Der er stor forskel på vores venues. På de kongelige scener holdes der ikke private arrangementer, men kan man godt holde privat middag. Der er mulighed for private fester på vores andre venues.

Som udgangspunkt er der ikke AV-udstyr, men det kan lejes ind i nogle af restauranterne. Vi anbefaler det dog ikke der, hvor der er mange søjler og vinduer.

Vi bruger som udgangspunkt ikke duge på vores borde grundet miljømæssige årsager, men såfremt det ønskes, lejer vi gerne duge ind mod et gebyr. Ligeså hvis der skal lejes flere eller andre borde ind og købes nye friske blomster.