Tilbage

Meyers restauranter

Sidder du og planlægger konfirmation eller fest, så læs nedenfor hvad vi kan tilbyde på SULT i Cinemateket og Meyers i Tårnet på Christiansborg. Vores restauranter holder lukket i henhold til myndighedernes anvisninger, men vi sidder klar til at hjælpe.

Få svar på dine spørgsmål her

Det kommer an på, hvordan man vil sidde – fx ved langborde, rundbordene, ved stående buffet osv. Den maximale kapacitet bestemmes efter de brandtekniske forhold. Mulighederne er mange.

Mulighederne er der, men det afhænger af antal, andre spisende gæster, forestillinger samt øvrige arrangementerne i Venues.

Der er stor forskel på vores venues. På de kongelige scener holdes der ikke private arrangementer, men kan man godt holde privat middag. Der er mulighed for private fester på vores andre venues.

Som udgangspunkt er der ikke AV-udstyr, men det kan lejes ind i nogle af restauranterne. Vi anbefaler det dog ikke der, hvor der er mange søjler og vinduer.

Vi bruger som udgangspunkt ikke duge på vores borde grundet miljømæssige årsager, men såfremt det ønskes, lejer vi gerne duge ind mod et gebyr. Ligeså hvis der skal lejes flere eller andre borde ind og købes nye friske blomster.