• Man-fre kl. 7-22

  Køkkenet har åbent fra kl. 8-21

 • Lør-søn kl. 8-22

  Køkkenet har åbent kl. 9-21

 • Brunch man-fre: kl. 9-12 og lør-søn: kl. 9-13

  Nyd vores brunch alle ugens dage

 • Morgenmad, frokost eller aftensmad?

  Se menuerne

  Spis hos os

  Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches, vegetariske retter og klassiske familielivretter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

  Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk fra Meyers Bageri, og vi bager løbende hele dagen.

  Studierabat
  Vis os dit studiekort - så kvitterer vi med 10 % på din yndlingskaffe to go.

  Se menuerne her
 • Nem og velsmagende

  Take-away

  Mad på farten

  Vi har gjort det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid i hjemlige omgivelser. Giv os et kald for bestilling af takeaway eller kom forbi Meyers Deli og afhent selv - vi har altid friskbagte sandwich, salater og hjemmelavet mad til opvarmning. Du har også mulighed for at bestille via Wolt til afhentning eller levering.

  Bestil mad til døren

Arrangementer hos Meyers Deli

 

 

Ta' med til morgenløb

 Vi løber fredagen i gang og oplever Frederiksberg vågne, når vi hver første fredag i måneden kl. 07 inviterer til fælles løbetur fra Meyers Deli.

Claus løber med på den ca. 5 kilometer lange rute rundt i Frederiksberg Have, og når vi er tilbage igen, byder vi på en kop morgenkaffe og lunt bagværk. 

Læs mere om Meyers morgenløb.

 

Morgenløb - funktionel træning-edition!

Fredag 31. januar er du sikker på at få pulsen op!
Denne gang får vores morgenløb nemlig besøg af personlig træner Idan Zach.
Idan arbejder til daglig med funktionel træning med egen kropsvægt, og denne fredag har han lovet at give os en halv times tæsk i Frederiksberg Have. Vi mødes som sædvanlig kl. 07, hvor Claus Meyer byder velkommen, og sammen lunter vi op til haven, hvor vi skal strække, bøje, hoppe og løfte efter Idans anvisninger.

Lettere forpustede finder vi vej hjem igen, hvor de gode folk fra Meyers Deli står klar med morgenmad og kaffe til at dulme de ømme muskler.

Vi håber at se mange af jer til denne særlige udgave af morgenløbet!

 

 

Kanelsnurreværksted i vinterferien

I vinterferien inviterer vores bager vores små gæster en tur i kanelsnurreværkstedet i Meyers Deli. Her viser han ungerne kunsten at ælte, forme og snurre dejen til flotte kanelsnurrer. Mens vi snurrer, spiser vi de friskbagte lækkerier og alle børn får fire ubagte kanelsnurrer og en instruktion med hjem, så mor og far kan hjælpe med at bage færdig derhjemme.

Anbefalet alder: 5 - 14 år.

Find billetter

 

 

 

 

Få svar på dine spørgsmål her

Ja, der er mulighed for at holde alt fra navngivningsfest, fødselsdag til jubilæum. Vi har en kapacitet på 60 mand. Ring blot til os for at aftale nærmere.

Ja, vi leverer gerne mad ud af huset. I kan bestille mad helt op til 100 mennesker, hvis I skal holde et større arrangement. I skal selv afhente maden i Meyers Deli.

Børn er hjertens velkomne hos os. Vi har både højstole, tegnemateriale og børnemenu. Vi har dog ikke pusleborde på vores toiletter.

Du kan altid komme forbi og hente take away. Vi har altid frisksmurte sandwich, salater og færdigretter i vores køledisk, som du selv kan varme op. De fleste retter på vores menukort kan også bestilles som take away. Du er enten velkommen til ringe ned til os og bestille, eller bestille online via Wolt til afhentning eller levering ud af huset.

Ja rugbrødene er lavet med rugsurdej og bagt med fuldkornsrugmel – men ellers ikke.

Ja, alle vores brød er ganske velegnede til at fryse ned. Fugt dem, lun dem en smule i ovnen efter optøning og brødet er næsten som nybagt igen.

 • Bliv kontokunde

  Hos Meyers Deli

  Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. Er I meget sultne og køber for over 25.000 kr. pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering.

Her kan du reservere bord