BOOK BORD
Meyers

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene hver dag morgenmad, frokost og aftensmad. Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk fra Meyers Bageri, og vi bager løbende hele dagen.

 • PICNIC

  Take away

  Bestil vores picnic og spis under åben himmel. Både den klassiske og den grønne egner sig til at tage lige med ud i sommerlandet.
  Bestil på mail eller telefon og afhent i Delien.

  se menuen

TAKEAWAY MENU

Take away alle dage 12-20

Hos Meyers Deli kan du bestille take away både morgen, middag og aften. Her får du alt fra vores klassiske flæskestegssandwich, salater, sandwiches og gryderetter.

se menuen

Afhentes i Delien

Ring til os for at bestille eller kom ned forbi. Du kan afhente i Delien alle ugens dage 

Ring til os på 28 10 17 71

EVENTS

DET SKER I MEYERS DELI

 • juli 2021

Det sker også i Meyers

Vi har mange events på tværs af Meyers. 

SE meyers eventkalender

 • Samtalekøkken med Fries before guys

  Den 18 august

  Der bliver smæk for skillingen, når den gode samtale slippes løs mellem Claus, Nanna og Josephine, og køkkenet serverer et måltid mad efter de to kvinders smag. Glæd jer! 

  LÆS MERE & Køb billet

 • IS POP UP

  Ved siden af Meyers Deli

  I samarbejde med gelatonørderne fra Siciliansk Is sælger vi et udvalg af cremede, syrlige og søde kugler, som bl.a. fyldes i sprøde, smørbagte croissanter eller anrettes på toppen af grillede kanelsnurrer.

GIV ET GAVEKORT

Med et gavekort til Meyers Deli kan den heldige modtager boltre sig i alt fra vine til kogebøger, brunch og middage.

KØB GAVEKORT

 • FRISKT BAGVÆRK HVER DAG

  Fra nu af hiver vi friskbagt brød ud af ovnen i Meyers Deli kl. 07 og kl. 14. Vores bagere har håndplukket de bedste klassikere, som de bager løbende over hele dagen. De er i fuld sving med at få æltet en masse nye brødnyheder på plads til jer.
  Kig forbi, hils på bagerne og indsnus duften af friskbagt brød og søde sager.

Få svar på dine spørgsmål her

 • BLIV KONTOKUNDE

  Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. Er I meget sultne og køber for over 25.000 kr. pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering.

kl. 8.00-21.30

Køkkenet er åbent fra 

kl. 8.00-20.30

Meyers Deli

Har du brug for hjælp til en nem aftensmad?

 

Hos Meyers Deli på Gammel Kongevej leveres den bedste take away på Frederiksberg. Menuen byder på sund mad i alle afstøbninger og skiftes ud hver måned. Visse klassikere får dog lov til at blive på menukortet i restauranten på Gammel Kongevej.

Den bedste flæskestegs-sandwich i København

 

Meyers flæskestegssandwich, ribbensandwich eller flæskestegsburger kald den hvad du vil, men hos Meyers Deli tør vi godt sikre dig, at du får den bedste af slagsen. Den gammeldags flæskestegssandwich består af kamsteg af frilandsgris, hjemmelavet rødkål, sprøde svær og friske æbler i skiver og er den bedste sandwich du finder på Frederiksberg.