BOOK BORD
Meyers

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene hver dag morgenmad, frokost og aftensmad. Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk fra Meyers Bageri, og vi bager løbende hele dagen.

 • Gløgg på Meyers Deli

  Drik dig gløgg-lig i Meyers Deli

  Juletidens yndlingskop fyldt med røde dråber til røde næser er tilbage i Delien. Vores gløgg koster 65 kr. og byder på masser af vin, fyld og varme krydderier.

   

 • Jul i Meyers Deli

  I år er julen helt særlig: Vores nye kogebog 'Meyers jul' står endelig på hylderne, og vi krydrer derfor den traditionelle julehygge i Meyers Deli med en række forskellige arrangementer i højtidens tegn. Udover julede udgaver af morgenløb, byvandring, garnbanko og Nikolaj Koppels musikquiz vil vi i dagene op til juleaften byde ind ved siden af til Meyers julestue med varm glögg, papirklip, julehjerter og minimarked med alskens gode sager til julebordet. Se hele programmet og læs mere om de enkelte arrangementer her. 

   

 • Personlig dedikation i 'Meyers jul'

  Med den nye kogebog 'Meyers jul' har Claus Meyer og en håndfuld dygtige kokke fra Meyers Madhus over 568 sider og gennem mere end 270 opskrifter taget den elskede højtids traditioner, smage og madhåndværk under kærlig behandling. Resultatet er et værk, som kan tages frem år efter år.

  Vil du give bogen til en, du holder, så har du nu mulighed for at få skrevet en personlig dedikation i dit eksemplar af Claus Meyer selv. Køb blot bogen i løbet af december og aflever den nede i Meyers Deli til personalet med en seddel med den ønskede personlige hilsen i. Bogen kan afhentes fra den 20.-23. december. 

  Bemærk, at Claus Meyer den 20. december kl. 16.30-17.30 også vil stede til og fortælle om bogens tilblivelse, uddele smagsprøver og give gode råd til julemaden.

  Dato: Hele december

  Afhentningsdato: 20.-23. december
  Pris: Gratis

   

   

   

 • Møder og Selskaber

  Meyers Deli på Gl. Kongevej og Ved Siden af Meyers Deli er lokationen for den skæve fest eller anledning med uformelle rammer. Med mad fra Deliens køkken kan du og dine kollegaer nyde en afslappet middag hen over vores langbord inde Ved Siden Af eller i restauranten. 

  Vores mødelokale inde ved siden af Meyers Deli er til den mindre gruppe, der nyder samvær over et langbord i et farverigt og uformelt forum.  

  SE VORES PAKKER 

TAKEAWAY MENU

Take away alle dage 12-20

Hos Meyers Deli kan du bestille take away både morgen, middag og aften. Her får du alt fra vores klassiske flæskestegssandwich, salater, sandwiches og gryderetter.

Se menuen her

Afhentes i Delien

Ring til os for at bestille eller kom ned forbi. Du kan afhente i Delien alle ugens dage 

Ring til os på 28 10 17 71

GIV ET GAVEKORT

Med et gavekort til Meyers Deli kan den heldige modtager boltre sig i alt fra vine til kogebøger, brunch og middage.

KØB GAVEKORT

 • FRISKT BAGVÆRK HVER DAG

  Fra nu af hiver vi friskbagt brød ud af ovnen i Meyers Deli kl. 07 og kl. 14. Vores bagere har håndplukket de bedste klassikere, som de bager løbende over hele dagen. De er i fuld sving med at få æltet en masse nye brødnyheder på plads til jer.
  Kig forbi, hils på bagerne og indsnus duften af friskbagt brød og søde sager.

Få svar på dine spørgsmål her

 • BLIV KONTOKUNDE

  Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. Er I meget sultne og køber for over 25.000 kr. pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering.

Meyers Deli

kl. 8.00-21.00

Køkkenet er åbent fra 

kl. 8.00-20.30

 

Åbningstider i juledagene: 

24/12: Lukket
25/12: Lukket
26/12: 8-14
27/12: 8-21.00 - Køkkenet lukker kl 20.30
28/12: 8-21.00 - Køkkenet lukker kl 20.30
29/12: 8-21.00 - Køkkenet lukker kl 20.30
30/12: 8-21.00 - Køkkenet lukker kl 20.30
31/12: 8-14
01/01 2022: Lukket

 

Meyers Deli

Har du brug for hjælp til en nem aftensmad?

 

Hos Meyers Deli på Gammel Kongevej leveres den bedste take away på Frederiksberg. Menuen byder på sund mad i alle afstøbninger og skiftes ud hver måned. Visse klassikere får dog lov til at blive på menukortet i restauranten på Gammel Kongevej.

Den bedste flæskestegs-sandwich i København

 

Meyers flæskestegssandwich, ribbensandwich eller flæskestegsburger kald den hvad du vil, men hos Meyers Deli tør vi godt sikre dig, at du får den bedste af slagsen. Den gammeldags flæskestegssandwich består af kamsteg af frilandsgris, hjemmelavet rødkål, sprøde svær og friske æbler i skiver og er den bedste sandwich du finder på Frederiksberg.