• Man-fre kl. 7.00-21

  Køkkenet har åbent fra kl. 8-20.30

 • Lør-søn kl. 7.30-21

  Køkkenet har åbent kl. 9-20.30

 • Brunch man-fre: kl. 9-12 og lør-søn: kl. 9-13

  Nyd vores brunch alle ugens dage

 • Glashusene ved Delien

  Spis under åben himmel

  Vi præsenterer en ny og midlertidig spiseoplevelse, indtil 31. august.

  Vi har opstillet fire spisedrivhuse, hvor man under åben himmel kan indtage det normale à la carte-udvalg hele dagen. Til aftensmaden er der også mulighed for at få serveret en fast fire-retters menu.
  Til frokost kan drivhuset reserveres i 1 time, og til aften er der to seatings, enten fra kl. 17 eller fra kl. 19.

  Der skal bookes bord på forhånd.

  Se menuen
 • Nem og velsmagende

  Take-away

  Mad på farten

  Vi har gjort det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid i hjemlige omgivelser. Giv os et kald for bestilling af takeaway eller kom forbi Meyers Deli og afhent selv - vi har altid friskbagte sandwich, salater og hjemmelavet mad til opvarmning. Du har også mulighed for at bestille via Wolt til afhentning eller levering.

  Bestil mad til døren
 • Morgenmad, frokost eller aftensmad?

  Se menuerne

  Spis hos os

  Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches, vegetariske retter og klassiske familielivretter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

  Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk fra Meyers Bageri, og vi bager løbende hele dagen.

  Studierabat
  Vis os dit studiekort - så kvitterer vi med 10 % på din yndlingskaffe to go.

  Se menuerne her
 • Under åben himmel

  Picnic

  Ta' maden med ud i solen

  Nu kan du snuppe vores picnic-menu med ud i byens parker, en tur i skoven, eller nydes ved vandet. Findes også i en vegetarisk udgave.
  Bestil og afhent dagen efter fra kl 12. Ring til os på: 33 25 45 95.
  Menu:
  •Frilandskylling med kartofler og mandelaioli
  •Charcuteri, vesterhavsost, Tomme de Savoie,
  syltede kantaraller og flækærtehummus
  •Modne tomater med oliven, basilikum og balsamico
  •Quinoasalat med sommergrønt, røget paprika,
  granatæble og koriander
  •Sødt
  •Brød fra eget bageri
  Pris 155.- pr pers.

  Snup en flaske Meyers Bobler og glas med for 110 kr
  Tag den med fra os, eller få den leveret med Wolt.dk.

Tilbage

Friskt bagværk hver dag

Fra nu af hiver vi friskbagt brød ud af ovnen i Meyers Deli kl. 07 og kl. 14. Vores to nye bagere, John og Lars, har håndplukket de bedste klassikere, som de bager løbende over hele dagen. De er i fuld sving med at få æltet en masse nye brødnyheder på plads til jer. Og allerede fra i dag kan vi præsentere et ny medlem i vores brødfamilie, foccaciabrød! Kig forbi, hils på bagerne og indsnus duften af friskbagt brød og søde sager.

Få svar på dine spørgsmål her

Ja, der er mulighed for at holde alt fra navngivningsfest, fødselsdag til jubilæum. Vi har en kapacitet på 60 mand. Ring blot til os for at aftale nærmere.

Ja, vi leverer gerne mad ud af huset. I kan bestille mad helt op til 100 mennesker, hvis I skal holde et større arrangement. I skal selv afhente maden i Meyers Deli.

Børn er hjertens velkomne hos os. Vi har både højstole, tegnemateriale og børnemenu. Vi har dog ikke pusleborde på vores toiletter.

Du kan altid komme forbi og hente take away. Vi har altid frisksmurte sandwich, salater og færdigretter i vores køledisk, som du selv kan varme op. De fleste retter på vores menukort kan også bestilles som take away. Du er enten velkommen til ringe ned til os og bestille, eller bestille online via Wolt til afhentning eller levering ud af huset.

Ja rugbrødene er lavet med rugsurdej og bagt med fuldkornsrugmel – men ellers ikke.

Ja, alle vores brød er ganske velegnede til at fryse ned. Fugt dem, lun dem en smule i ovnen efter optøning og brødet er næsten som nybagt igen.

 • Bliv kontokunde

  Hos Meyers Deli

  Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. Er I meget sultne og køber for over 25.000 kr. pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering.

Book et glashus