• Man-fre kl. 7-21

  Køkkenet har åbent fra kl. 8-20

 • Lør-søn kl. 8-21

  Køkkenet har åbent kl. 9-20

 • Brunch lør-søn kl. 9-13

  Nyd vores weekendbrunch

 • Morgenmad, frokost eller aftensmad?

  Se menuerne

  Spis hos os

  Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches, vegetariske retter og klassiske familielivretter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

  Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk fra Meyers Bageri, og vi bager løbende hele dagen.

  Studierabat
  Vis os dit studiekort - så kvitterer vi med vores saftige veggie-burger til 85 kr. og sender dig afsted med en kop filterkaffe til 15 kr.

  Se menuerne her
 • Nem og velsmagende

  Take-away

  Mad på farten

  Vi har gjort det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid i hjemlige omgivelser. Giv os et kald for bestilling af takeaway eller kom forbi Meyers Deli og afhent selv - vi har altid friskbagte sandwich, salater og hjemmelavet mad til opvarmning. Du har også mulighed for at bestille via Wolt til afhentning eller levering.

  Bestil mad til døren

Arrangementer hos Meyers Deli

Optursonsdag

Hver uge, hver onsdag, kan du nu stille sulten med en flæskestegssandwich og kold drik eller fadøl til 158 kr.

Samtalekøkken

Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran publikum. Vi forbereder en 3-retters menu i samråd med aftenens gæst. Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen.

Prisen er DKK 295 og inkluderer 3-retters middag og efterfølgende samtale mellem aftenens gæster

Næste gang er 29. september. Denne gang har vi inviteret Natasha Al-Hariri og Bente Dalsbæk i Samtalekøkkent, hvor aftenens tema er - demokrati, integration, børneopdragelse og feminisme.

Find billetter her. 

Ta' med til morgenløb

 Vi løber fredagen i gang og oplever Frederiksberg vågne, når vi hver første fredag i måneden kl. 07 inviterer til fælles løbetur fra Meyers Deli.

Claus løber med på den ca. 5 kilometer lange rute rundt i Frederiksberg Have, og når vi er tilbage igen, byder vi på en kop morgenkaffe og lunt bagværk. 

Læs mere om Meyers morgenløb.

Månedens gæstekok

 Hver måned inviterer vi en ny kok og ven af huset indenfor til at overtage køkkenet for en aften.

Tirsdag 10. september: Denne gang har vi inviteret Danmarks yngste, kvindelige chefkok til at kokkerere for os i Meyers Deli.
Anika står normalt bag gryderne hos Roxie, Kadeaus frække og funky lillesøster, men denne aften indtager hun Deli’s køkken.

Køb billet.

Smagen af firserne: Talk og tre-retters

Tirsdag 17. september: I samarbejde med Golden Days inviterer Meyers Deli på Frederiksberg til en middag, der sender smagsløgene tre årtier tilbage. Den står med andre ord på sprængt kalv, Hasselback og regnbueis i lange baner.

Middagen krydres med et oplæg om madtendenser i 80’erne af Jonatan Leer, forfatter og Madkulturforsker ved Professionshøjskolen Absalon.

Køb billet.

 • Bliv kontokunde

  Hos Meyers Deli

  Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. Er I meget sultne og køber for over 25.000 kr. pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering.

Her kan du reservere bord

Få svar på dine spørgsmål her

Ja, der er mulighed for at holde alt fra navngivningsfest, fødselsdag til jubilæum. Vi har en kapacitet på 60 mand. Ring blot til os for at aftale nærmere.

Ja, vi leverer gerne mad ud af huset. I kan bestille mad helt op til 100 mennesker, hvis I skal holde et større arrangement. I skal selv afhente maden i Meyers Deli.

Børn er hjertens velkomne hos os. Vi har både højstole, tegnemateriale og børnemenu. Vi har dog ikke pusleborde på vores toiletter.

Du kan altid komme forbi og hente take away. Vi har altid frisksmurte sandwich, salater og færdigretter i vores køledisk, som du selv kan varme op. De fleste retter på vores menukort kan også bestilles som take away. Du er enten velkommen til ringe ned til os og bestille, eller bestille online via Wolt til afhentning eller levering ud af huset.

Ja rugbrødene er lavet med rugsurdej og bagt med fuldkornsrugmel – men ellers ikke.

Ja, alle vores brød er ganske velegnede til at fryse ned. Fugt dem, lun dem en smule i ovnen efter optøning og brødet er næsten som nybagt igen.