SÅDAN OVERHOLDER VI FORSAMLINGSFORBUDDET I VORES VENUES OG RESTAURANTER

Som det ser ud nu, er vi IKKE underlagt forsamlingsforbuddet i vores venues og restauranter. 
Det gælder de lokaler og venues, som er omfattet af sektorpartnerskabet og som dermed ikke er underlagt forsamlingsforbuddet. Ifølge bekendtgørelsen gælder forsamlingsforbuddet som det ser ud nu ikke for lokaler og lokaliteter (udendørsarealer), hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned.

Vi har iværksat tiltag, der skal sikre, at både ansatte, gæster og publikum skal følge sig trygge i vores venues, og vi tager ansvar for at begrænse smittespredningen ved at sikre afstand mellem mennesker, ligesom vi opretholder et fortsat skærpet fokus på hygiejne. Desuden vil vi fra torsdag 17. september ændre lukketiderne for alle vores lokationer til kl. 22.

Fra torsdag 17. september vil det derudover være påkrævet at bære mundbind, når man besøger vores lokationer. Det gælder, hvis man står op eller bevæger sig rundt. Sidder man ned gælder reglerne om mundbind ikke. Mundbind vil kunne købes i alle vores restauranter og venues.

 • Man-fre kl. 7.00-21

  Køkkenet har åbent fra kl. 8-20.30

 • Lør-søn kl. 7.30-21

  Køkkenet har åbent kl. 9-20.30

 • Brunch man-fre: kl. 9-12 og lør-søn: kl. 9-13

  Nyd vores brunch alle ugens dage

 • Morgenmad, frokost eller aftensmad?

  Se menuerne

  Spis hos os

  Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches, vegetariske retter og klassiske familielivretter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

  Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk fra Meyers Bageri, og vi bager løbende hele dagen.

  Studierabat
  Vis os dit studiekort - så kvitterer vi med 10 % på din yndlingskaffe to go.

  Se menuerne her
 • Glashusene ved Delien

  Spis under åben himmel - Forlænget til d. 9 oktober

  Vi har opstillet fire spisedrivhuse, hvor man under åben himmel kan indtage det normale à la carte-udvalg hele dagen. Til aftensmaden er der også mulighed for at få serveret en fast fire-retters menu.
  Til frokost kan drivhuset reserveres i 1 time, og til aften er der to seatings, enten fra kl. 17 eller fra kl. 19.

  Der skal bookes bord på forhånd.

  Se menuen

Arrangementer hos Meyers Deli

Ta' med til morgenløb  - AFLYST I OKTOBER 

 Vi løber fredagen i gang og oplever Frederiksberg vågne, når vi hver første fredag i måneden kl. 07 inviterer til fælles løbetur fra Meyers Deli.

Claus løber med på den ca. 5 kilometer lange rute rundt i Frederiksberg Have, og når vi er tilbage igen, byder vi på en kop morgenkaffe og lunt bagværk. 

Læs mere om Meyers morgenløb <

  

 

Nikolaj Koppels musikquiz 

Hvad var det nu for en bro, Gasolin gik over? Og hvilket år kyssede Katy Perry en pige? Kom med til Frederiksbergs sprødeste musikquiz og test dine musikskills, når vi dækker op til mad, neighbourhood-hygge og sprøde toner i Meyers Deli.

Vores gode ven, Nikolaj Koppel, er gået i quizmode og bestyrer sammen med en række skiftende kendte medværter et helt nyt quiz-event på Meyers Deli, som både er for dig, der er ægte musiknørd, og for dig, der bare elsker musik. Ikke to quizzer er ens, når Nikolaj hen over en række aftener i 2020 skruer op for musikken og styrer slagets gang sammen med en musikelskende kulturpersonlighed.

Inden vi skyder quizzen i gang, serverer vi dagens ret, så vi kan spise os tættere på hinanden, før vi for alvor skal quizze.

DKK 175 for mad og quiz.

BILLETTER:

 

> 3. november med Martin Brygmann <

 

 • Nem og velsmagende

  Take-away

  Mad på farten

  Vi har gjort det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid i hjemlige omgivelser. Giv os et kald for bestilling af takeaway eller kom forbi Meyers Deli og afhent selv - vi har altid friskbagte sandwich, salater og hjemmelavet mad til opvarmning. Du har også mulighed for at bestille via Wolt til afhentning eller levering.

  Bestil mad til døren
 • Lige til at tage med

  Tapas

  Spis tapas derhjemme

  Nu kan du snuppe vores nye deli-tapas med hjem.

  En håndfuld gode smagsoplevelser i form af saftig charcuteri, røget laks, karakterfulde oste og nybagt brød. Findes også i en vegetarisk udgave.

  Bestil og afhent i Meyers Deli. Ring til os på: 33 25 45 95.

  Se tapasmenu
Tilbage

Friskt bagværk hver dag

Fra nu af hiver vi friskbagt brød ud af ovnen i Meyers Deli kl. 07 og kl. 14. Vores to nye bagere, John og Lars, har håndplukket de bedste klassikere, som de bager løbende over hele dagen. De er i fuld sving med at få æltet en masse nye brødnyheder på plads til jer. Og allerede fra i dag kan vi præsentere et ny medlem i vores brødfamilie, foccaciabrød! Kig forbi, hils på bagerne og indsnus duften af friskbagt brød og søde sager.

Få svar på dine spørgsmål her

Ja, der er mulighed for at holde alt fra navngivningsfest, fødselsdag til jubilæum. Vi har en kapacitet på 60 mand. Ring blot til os for at aftale nærmere.

Ja, vi leverer gerne mad ud af huset. I kan bestille mad helt op til 100 mennesker, hvis I skal holde et større arrangement. I skal selv afhente maden i Meyers Deli.

Børn er hjertens velkomne hos os. Vi har både højstole, tegnemateriale og børnemenu. Vi har dog ikke pusleborde på vores toiletter.

Du kan altid komme forbi og hente take away. Vi har altid frisksmurte sandwich, salater og færdigretter i vores køledisk, som du selv kan varme op. De fleste retter på vores menukort kan også bestilles som take away. Du er enten velkommen til ringe ned til os og bestille, eller bestille online via Wolt til afhentning eller levering ud af huset.

Ja rugbrødene er lavet med rugsurdej og bagt med fuldkornsrugmel – men ellers ikke.

Ja, alle vores brød er ganske velegnede til at fryse ned. Fugt dem, lun dem en smule i ovnen efter optøning og brødet er næsten som nybagt igen.

 • Bliv kontokunde

  Hos Meyers Deli

  Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. Er I meget sultne og køber for over 25.000 kr. pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering.

Book bord i restauranten eller i glashusene