• Nem og velsmagende

  Take away

  Mad på farten

  Vi har gjort det nemt for dig og din familie at nyde et dejligt måltid i hjemlige omgivelser. Giv os et kald for bestilling af take away og kom forbi Meyers Deli og afhent selv - Du har også mulighed for at bestille via Wolt til afhentning eller levering til døren!

  Se menuen og bestil
 • Inde ved siden af

  Vi åbner igen i det nye år

  Her – og herfra - vil der være mulighed for at deltage i skak -og fortælleaftener, meditation, keramikklasser, binding af blomsterkranse, tegnetimer, bage happenings for både børn og voksne, fællesspisninger, byvandringer, morgenløb, samtalekøkkener og meget mere.
  Nabolokalet vil i dagtimerne kunne bruges af alle de mange gæster som arbejder hjemmefra.

  Kulturprogrammet skabes i samarbejde med venner og naboer på Frederiksberg, såvel private som erhvervsdrivende. Skriv meget gerne til os på vedsidenaf@meyers.dk hvis du har en ide du gerne vil bidrage med eller et forslag til et samarbejde. Ingen ide er for lille – eller for stor.

  Se vores eventkalender
Tilbage

Friskt bagværk hver dag

Fra nu af hiver vi friskbagt brød ud af ovnen i Meyers Deli kl. 07 og kl. 14. Vores to nye bagere, John og Lars, har håndplukket de bedste klassikere, som de bager løbende over hele dagen. De er i fuld sving med at få æltet en masse nye brødnyheder på plads til jer. Og allerede fra i dag kan vi præsentere et ny medlem i vores brødfamilie, foccaciabrød! Kig forbi, hils på bagerne og indsnus duften af friskbagt brød og søde sager.

Få svar på dine spørgsmål her

Ja, der er mulighed for at holde alt fra navngivningsfest, fødselsdag til jubilæum. Vi har en kapacitet på 60 mand. Ring blot til os for at aftale nærmere.

Ja, vi leverer gerne mad ud af huset. I kan bestille mad helt op til 100 mennesker, hvis I skal holde et større arrangement. I skal selv afhente maden i Meyers Deli.

Børn er hjertens velkomne hos os. Vi har både højstole, tegnemateriale og børnemenu. Vi har dog ikke pusleborde på vores toiletter.

Du kan altid komme forbi og hente take away. Vi har altid frisksmurte sandwich, salater og færdigretter i vores køledisk, som du selv kan varme op. De fleste retter på vores menukort kan også bestilles som take away. Du er enten velkommen til ringe ned til os og bestille, eller bestille online via Wolt til afhentning eller levering ud af huset.

Ja rugbrødene er lavet med rugsurdej og bagt med fuldkornsrugmel – men ellers ikke.

Ja, alle vores brød er ganske velegnede til at fryse ned. Fugt dem, lun dem en smule i ovnen efter optøning og brødet er næsten som nybagt igen.

 • Brød hos Meyers frokost

  Bliv kontokunde

  Hos Meyers Deli

  Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. Er I meget sultne og køber for over 25.000 kr. pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering.

Book bord i restauranten