SÅDAN OVERHOLDER VI FORSAMLINGSFORBUDDET I VORES VENUES OG RESTAURANTER

Som det ser ud nu, er vi IKKE underlagt forsamlingsforbuddet i vores venues og restauranter. 
Det gælder de lokaler og venues, som er omfattet af sektorpartnerskabet og som dermed ikke er underlagt forsamlingsforbuddet. Ifølge bekendtgørelsen gælder forsamlingsforbuddet som det ser ud nu ikke for lokaler og lokaliteter (udendørsarealer), hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned.

Vi har iværksat tiltag, der skal sikre, at både ansatte, gæster og publikum skal følge sig trygge i vores venues, og vi tager ansvar for at begrænse smittespredningen ved at sikre afstand mellem mennesker, ligesom vi opretholder et fortsat skærpet fokus på hygiejne. Desuden vil vi fra torsdag 17. september ændre lukketiderne for alle vores lokationer til kl. 22.

Fra torsdag 17. september vil det derudover være påkrævet at bære mundbind, når man besøger vores lokationer. Det gælder, hvis man står op eller bevæger sig rundt. Sidder man ned gælder reglerne om mundbind ikke. Mundbind vil kunne købes i alle vores restauranter og venues.

Her kan du bestille bord

 • Torsdag d. 5 november

  Filmquiz & Mad

  Alle tiders bedste FilmQuiz genoplives i SULT!

  Med genåbningen af det nye SULT under Meyers’ faner genindspiller vi den legendariske københavnske FilmQuiz og inviterer sammen med filmquizmesteren Jesper Rosenkrantz til hjernekrig, blyantsgrifleri og en solid portion mad at dyste på. Så kom med og dyst side om side med filmentusiaster, filmskabere, filmnørder og alle dem, der husker en ting eller tohundrede fra livet på lærredet.

  Vi starter aftenen med spisning kl. 18.00, hvorefter aftenens sande instruktør og hovedrolleindehaver indtager settet og ruller en filmquiz ud, der vil give selv filmnørderne ondt i hovedet.

  ‘Filmquiz & Mad’ koster kr. 235,- og inkluderer dagens ret samt filmquiz. Forfriskninger kan købes i baren.


  Vi afholder Filmquiz hver første torsdag i måneden.

  Book bord til eventet
 • Torsdag d. 19 november

  Burger & Banko

  Bingo, banko, burger - og vi har næsten også lyst til at skrive ‘bajer’.

  Hver næstsidste torsdag i måneden finder vi spillepladerne frem og serverer saftige burgere på stribe (eller række, om man vil…), mens radioværten og professionel bankomester Thomas Vibe med kyndig hånd og humor trækker tal op af tromlen. Vibe spiller gæsterne gennem 5 bankorunder med tilhørende vindere og præmier på højkant.

  Aftenen starter kl. 18.00 med spisning, så maven er fyldt og humøret højt til en gyser af et tallotteri.

  ‘Burger & Banko’ er et tilbagevendende arrangement, der hver måned løber af stablen i SULT.

  Billetprisen er kr. 199,- pr. person og inkluderer burger og en drikkevare. Bankoplader købes på aftenen.

  Book bord til eventet
 • 'Dinner and a movie'

  Hos SULT elsker vi film, og vi elsker comfort food. Vi står gerne ved vores inspiration fra USA. Vi er fascineret af Hollywoods fortællinger, af dinerens burger og af deliens hurtige bidder. Men verdenen – også den af film – strækker sig langt ud over Amerikas kyster. Derfor er vi heller ikke blege for at dyrke retter og film fra andre lande, vi elsker. Køkkenets manuskript bærer derfor mindst ligeså meget præg af Korea, Calabrien og København som af Katz’s Deli i New York.

  Du kan løse billet til mange forskellige madstunder i SULT. Til vores bugnende brunchbord i weekenden, en hurtig forretningsfrokost på en hverdag eller ’dinner and a movie’… ja… anytime.

  Uanset anledningen gælder kun én regel hos SULT i Cinemateket og i livet generelt: 

  Leave the gun – take the cannoli
  The Godfather, 1972

  Se menuen
 • Indgang fra Gothersgade

  Café Lille SULT

  Caféen er naboen til restauranten 'SULT i Cinemateket', og servere skønne lune paninier, salater to-go
  og et stort udvalg drikkevarer og bagværk.

  Alle tingene er lige til at tage med i Kongens Have på en skøn gåtur, som picnic - men de kan også nydes siddende i caféen.


Åbningstider 

 

Café Lille SULT i Cinemateket

Mandag til søndag: 11.00 - 21.00
 

 Restaurant SULT i Cinemateket

Tirsdag – Fredag kl. 17.00 til kl. 22.00
Lørdag kl. 09.30 til kl. 16.00 & 17.30 til kl. 22.00
Søndag kl. 09.30 til kl. 16.00

Køkkenet lukker
Tirsdag – lørdag kl. 21.00
Søn kl. 16.00

Telefontider 
Mandag - fredag 
Tlf. nr.: 60 43 50 14

Vognmagergade 8B, 1120 København K

 

Har du spørgsmål? Skriv til os på mail 
nura@meyers.dk 

Kontakt Meyers Venues på 28939010 eller via formularen her for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Restaurant SULT i Cinemateket - Et gedigent måltid på filmkulturens hjemmebane

I hjertet af Det Danske Filminstitut – med Kongens Have som genbo – finder du SULT i Cinemateket. Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og gennem mange år har været en oplagt destination for dem, der elsker at kombinere en oplevelse på det hvide lærred med høj kvalitet på hvide tallerkener. I forlængelse med SULT finder du café Lille SULT ud mod Gothersgade, hvor du kan slukke både kaffetørst og kagecravings på farten.

Nordiske rødder med plads til livsnydere 

SULT er opkaldt efter Henning Carlsens spillefilm fra 1966 af samme navn. Filmen handler om en ung digters sult efter både mad og succes, og var den første co-produktion mellem Danmark, Norge og Sverige. Nu om dage kan man heldigvis gå både succesfuldt og mæt fra bordet i Cinemateket, men den nordiske ”connection” består. SULT har nemlig fokus på råvarer og retter fra Norden lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Her er der plads til både burger, beder og brunch. Det perfekte sted til en ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er på dagsordenen.