Book bord
Meyers

I Cinemateket finder du restaurant SULT. Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og som hver aften kombinerer oplevelser på det hvide lærred med kvalitet på hvide tallerkner. 

 • Vi glæder os til at se jer

  Vi genåbner med Cinemateket og tilbyder weekendbrunch fra d. 22 jan og aftenbuffet fra d. 28 jan. 
  Se vores nye menuer nedenfor. 

  Café Lille SULT vil være åben alle dage søndag d. 16 jan. 

 • Få 20% rabat på aftenmenuen i februar

  Hele februar får du 20% rabat på SULTs aftenbuffet inkl. drikkevarer.
  Vi markerer genåbningen med bobler og buffet og glæder os til at tage imod dig.
  Alt du skal gøre er at skrive FEB20 i noten når du booker bord.


  Book bord med noten FEB20 

   

  Gælder op til 6 personer. 

 • Aftenbuffet

  Inkl. drikkevarer

  I 15 år har SULT lagt bord til en af byens mest eftertragtede brunchbuffeter. Nu rykker vi tag-selv-succesen med over i aftenmørket og præsenterer SULT AFTENBUFFET.

  På aftenbuffeten tilbereder vores kokke hver aften et væld af sprudlende småretter, sprøde hapser, fristende snacks, varme retter og friske salater lige til at snuppe og kombinere på kryds og tværs efter humør og sæson.
  Slut af med et udvalg af hjemmelavede desserter og milkshake fra maskinen, som snurrer i hjørnet i bedste diner-roadmovie-stil.


  Alle drikkevarer er nemlig inkluderet i prisen. Og vi taler altså alt fra hjemmelavet saft og sodavand til øl, vin og bobler.

   

Alle hverdage

Frokost

Restauranten fungerer som frokostkantine for Dansk Film institut, det er muligt at købe dagens frokost for 95 kr per person. Man skal ikke reservere bord, men blot komme forbi fra kl. 11-30-14.00

EVENTS

DET SKER I SULT

 • januar 2022

Det sker også i Meyers

Vi har mange events på tværs af Meyers. 

SE meyers eventkalender

 • BURGER & BANKO

  9 februar

  Vi finder spillepladerne frem og serverer saftige burgere på stribe (eller række, om man vil…), mens radioværten og professionel bankomester Thomas Vibe med kyndig hånd og humor trækker tal op af tromlen. Vibe spiller gæsterne gennem 5 bankorunder med tilhørende vindere og præmier på højkant.

  kØB BilLET TIL eventet

 • CAFÉ LILLE SULT

  INDGANG FRA GOTHERSGADE

  Caféen serverer skønne lune panini og varme retter to-go, samt et stort udvalg drikkevarer og bagværk.

  Alle tingene er lige til at tage med i Kongens Have eller videre ud i byen, men kan også nydes siddende i caféen. 

GIV ET GAVEKORT

Giv en du holder af en overdådig brunchoplevelse, en frokost eller en god middag inden en tur i biffen. Et gavekort kan også bruges i caféen Lille Sult hvor vi sælger kaffe, kage take away.

KØB GAVEKORT

Anmeldelser

4.1

Restaurant SULT i Cinemateket åbner med weekendbrunch d. 22 jan og Aftenbuffet fra d. 28 jan 


Tirsdag - fredag
17.00 - 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Lørdag
09.30 - 16.00 og
17.30 - 22.00

Køkkenet lukker 21.00

Søndag
09.30 - 16.00
Køkkenet lukker 16.00

Café Lille SULT i Cinemateket - Åbner fra søndag d. 16 jan 

Mandag - Lørdag
11.00 - 21.00
Køkkenet lukker 21.00

Søndag
11.00 - 21.00
Køkkenet lukker 16.00

Restaurant SULT i Cinemateket

Et gedigent måltid på filmkulturens hjemmebane

I hjertet af Det Danske Filminstitut – med Kongens Have som genbo – finder du SULT i Cinemateket. 

Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og gennem mange år har været en oplagt destination for dem, der elsker at kombinere en oplevelse på det hvide lærred med høj kvalitet på hvide tallerkener.I forlængelse med SULT finder du café Lille SULT ud mod Gothersgade, hvor du kan slukke både kaffetørst og kagecravings på farten.

Brunch restaurant i København

SULT er et uformelt spisested i København, der har vundet priser for sin luksuriøse weekendbrunch, der indeholder alt fra den klassiske brunch tallerken. 

Hver weekend opstilles en luksus brunch buffet og menuen byder både på det søde, det lune og det kolde og indtager pladsen som byens bedste brunch hos mange københavnere.

Brunch, burger og meget mere

Menukortet på SULT favner bredt udover en luksus brunch bydes der også på dumplings, fish and chips og den lækreste burger menu. 

SULT har fokus på råvarer og retter lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Derfor er SULT det perfekte sted til ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er i centrum.

Nordiske rødder med plads til livsnydere 

SULT er opkaldt efter Henning Carlsens spillefilm fra 1966 af samme navn. Filmen handler om en ung digters sult efter både mad og succes, og var den første co-produktion mellem Danmark, Norge og Sverige. Nu om dage kan man heldigvis gå både succesfuldt og mæt fra bordet i Cinemateket, men den nordiske ”connection” består. 

SULT har nemlig fokus på råvarer og retter fra Norden lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Her er der plads til både burger, beder og brunch. Det perfekte sted til en ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er på dagsordenen.