Tilbage til opskrifter

Spread af grillede asparges

En sprød, sund og nem snack. Brug også denne spread i sandwiches, og brug chipsene som dypperedskab til hummus, rødbedepure eller som sprødt drys på salater. Chipsene tager et par timer, fordi de skal tørre i ovnen. Lav dem et par dage i forvejen, og opbevar dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Skal vi levere maden til jeres sommerfest? Bestil sommermenuen ud af huset

Læs mere her

Sådan gør du

Chips

Kom havregrynene i en lille gryde, og hæld vand på, så det lige dækker. Kog ved svag varme i 30 minutter; hæld lidt mere vand i undervejs, hvis grøden bliver for tør. Smag til med smør og lidt salt, og smør grøden tyndt ud på bagepapir. Bag i ovnen ved 160°, indtil chipspladen er gylden og sprød – det tager 11⁄2-2 timer. Lad havrechipsene køle af, og bræk dem i rustikke stykker.

Knæk eller skær de nederste 3-4 cm af aspargesene. Grill eller steg dem på en tør og meget varm pande, til de har taget godt med farve. Mens de stadig er varme, så blend dem med olien og creme fraichen til en grov pure. Smag til med salt, citronsaft og peber, og server med de sprøde havrechips.

Spread

Knæk eller skær de nederste 3-4 cm af aspargesene. Grill eller steg dem på en tør og meget varm pande, til de har taget godt med farve. Mens de stadig er varme, så blend dem med olien og creme fraichen til en grov pure. Smag til med salt, citronsaft og peber, og server med de sprøde havrechips.

Ingredienser

Chips

100 g havregryn
10 g smør

Spread

1 bundt grønne asparges
½ dl olivenolie
½ dl creme fraiche 18%
saft af 0,5 citron
havsalt og friskkværnet peber


CATERING

Vi står altid klar til at bringe lækker mad ud af huset til både små og store begivenheder. Vores cateringmenuer dækker over alt fra tapas og velkendte buffeter til jule- og nytårsmenuer. Foruden maden leverer vi med glæde både remedier og bemanding, og således er der blot tilbage for jer at nyde hinandens selskab samt en madoplevelse ud over det sædvanlige.

 • Mad ud af huset

  Skal du holde fest?

  Lad os hjælpe med maden

  Går I og overvejer at lade andre sørge for maden til jeres fest, så er det nu, I skal slå til. Lige nu giver vi nemlig 10% på alle vores menuer til levering i januar eller februar. Rabatkoden gælder til og med d. 20. februar.

  Brug koden 'VINTERFEST10' ved bestilling, så giver vi fri 10% på menuen.

LEVERING I JYLLAND

Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.

 • Høj kvalitet og smag

  Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn og omegn

 • Professionelle kokke og tjenere

  Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken

Bestil catering til din næste fest

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi catering til din fest. Du skal måske snart afholde 2022’s sidste fester eller begynde forberedelserne til fester i 2023. Meyers cateringmenuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer mad ud af huset i København og omegn, herunder hele Nordsjælland, Roskilde, Hillerød og andre byer på Sjælland. Desuden leverer vi også i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg og Skanderborg, Horsens og Vejle. Her kan du se, hvor vi leverer til samt finde priserne for leveringVi leverer mortensaftenmenuen, julefrokosten, konfirmationsmenuen, juleaftensmenuen og nytårsmenuen til hele landet fra 125 kr. Her kan du se, hvor vi leverer til samt finde priserne for levering.  

Hvad er catering?

Et cateringfirma leverer færdigtilberedte måltider til alt fra små til større arrangementer. Når I skal holde fest, er der mange ting, der skal planlægges, og der kan vi yde jer denne cateringservice, som sørger for en gastronomisk madoplevelse, som selskabet sent vil glemme. I lader vores dygtige kokke i Meyers klare alt køkkenarbejdet, og så kan I læne jer tilbage og nyde selskabet til den store dag. Du skal blot vælge, hvilken menu som passer til din fest – skal det være en klassisk menu, eller skal det være grønnere og dermed en vegetarisk menu? Kontakt da også vores kundeservice for at finde inspiration. Bestil catering til fest og få nemt leveret en hel menu lige til døren. Vi leverer catering til København og omegn samt til Aarhus og omegn. Bestil catering til fest og få nemt leveret en hel menu lige til døren

Nordisk catering af sæsonens bedste råvarer

Vi tror på, at vi gennem det gode måltid - som, vi mener, består af friske, lokale råvarer og er tilberedt af kokke med forkærlighed for madhåndværket - kan skabe mere livsglæde. Vores værdier står stærkt i det nordiske køkken, og vores passion er at skabe forrygende måltider, som er bæredygtige og beskytter biodiversiteten. De bedste råvarer fås lokalt og i sæson - og så kommer de fra vores samarbejdspartnere af mindre gårde i Danmark. Derfor er vores cateringmenuer også lavet af sæsonens mest friske råvarer. Bestil derfor ægte nordisk catering og få leveret menuen lige til døren. Med festmad ud af huset fra Meyers sikrer du dig, at både du og dine gæster får et gastronomisk minde, der ikke vil gå i glemmebogen.  

Vegetarisk catering

Den grønne agenda har altid spillet en stor rolle i vores udvikling af menuer, og du vil derfor altid kunne finde en vegetarisk version af de cateringmenuer, vi tilbyder. Vi tager stort stolthed og glæde i at kunne tilbyde vores kunder de bedste grønne retter og måltider, hvor grøntsagerne spiller førsteviolin. Vores kokke har også genskabt de helt klassiske højtidsmiddage til grønne smagfulde måltider, hvor der er knald på duft og umami.   

Catering service, der løfter stemningen

Hvis du drømmer om at holde en mindeværdig fest, så er godt selskab, nærvær og god stemning helt centrale ingredienser. Det gode selskab kan vi ikke hjælpe med, men til gengæld kan festmaden fra vores catering være med til at løfte stemningen og bringe dig og dine gæster tættere sammen. Mad ud af huset vil lette presset for selv den mest erfarne vært eller værtinde. 

Vores catering kan laves til alle slags fester - den store formelle og den lille i haven. Uanset omfanget af mad til festen, er vores dygtige kokke klar til at tilberede både den elegante 3-retters, den smagfulde buffet og den nemme receptionsmenu. Så er du sikret, at dine gæster går fra festen med sanselige madoplevelser i bagagen og med mætte og tilfredse maver. 

Bestil mad til de sidste fester i 2022 eller læs om de kommende cateringmenuer for 2023.