Tilbage til opskrifter

Ramsløgskapers

Kom blomsterknopperne fra den afblomstrede ramsløgsplante i eddikesylte og lav en skøn kapers, du kan bruge til alverdens ting i køkkenet.

Bestil mad ud af huset til vinterfesten. Lad vores kokke stå for maden, så du kan bruge tiden sammen med jeres gæster.

Se alle vores menuer her

Sådan gør du

Tjek ramsløgsfrøene for urenheder, skyl dem grundigt, kom dem i en skål, drys dem med saltet, og lad dem trække i 12 timer. Efter 12 timer skyller du ramsløgsfrøene og hælder dem i et skoldet syltetøjsglas. Kog eddike, krydderier og sukker sammen i en gryde, og lad lagen køle af. Hæld den afkølede lage over knopperne. Lad nu frøene trække i 7 dage, inden du begynder at bruge af dem. De kan holde sig i op til 6 måneder i køleskabet.

Ingredienser

200 g grønne ramsløgsfrø
100 g salt
2 dl cidereddike
1 dl vand
1 dl sukker
5 hele sorte peberkorn
2 laurbærblade

Find opskriften i Naturalmanak

Find bogen her