• Rabarber iste

Forfriskende drik med smag af rabarber, der passer perfekt til forårets og sommerens lunere dage.

Få maden leveret til påskefrokosten. Menuen er hjemmelavet fra top til bund og klar til servering hjemme hos dig.

Se årets påskemenu her

Sådan gør du

Rens rabarberne, og skær dem i grove stykker. Kom dem i en gryde sammen med sukkeret og 1 l vand. Lad det koge op og derefter simre i 30 minutter med låg på.

Blend massen, og sigt den gennem et klæde. Køl væsken ned.

Kog endnu 1 l vand, og bryg en stærk te med citronsaft og skal. Si citronskal og te/tebreve fra.

Bland rabarbersaft og te, og server med isterninger.

Ingredienser

500 g rabarber
250 g sukker
2 l vand
4 breve hvid te (eller en tilsvarende mængde)
1 usprøjtet citron (saft og skal heraf)
isterninger

Find opskriften i Meyers Grøn Mad

Find bogen her