Tilbage til opskrifter

Pasta i tomatpesto med kidneybønner

En nem og smagfuld pastaret med cremet tomatpesto, kidneybønner, oliven og frisk basilikum. Perfekt som hurtig frokost eller aftensmad.

Sådan gør du

Kog pastaen efter pakkens anvisning. Imens varmes olivenolie i en pande, og hvidløget sauteres let uden at tage farve. Tilsæt kidneybønner, oliven og tomatpesto, og varm det igennem. Når pastaen er færdigkogt, vendes den i pandens blanding. Varm retten kortvarigt igen og juster konsistensen med lidt af kogevandet og væden fra bønnerne, så saucen bliver cremet. Smag til med salt og peber. Server med frisk basilikum, revet parmesan og et dryp olivenolie på toppen.

Ingredienser

2 spsk tomatpesto
1 fed hvidløg pillet og finthakket
1 frisk basilikum skyllet og plukket
olivenolie
5 stk oliven
100 g tørret pasta
parmesan
1 dåse kidney bønner (ca. 250 g drænet vægt)