Sådan gør du
Suppe
Åbn østersene og kom dem i en skål. Husk at tjek efter for skalrester, samt duft og friskhed på hver enkelt østers, inden den kommes op i skålen.
Varm hønsebouillonen op i en gryde. Kom derefter bouillonen i en blender og tilsæt 4 østers inklusiv deres vand, cremefraiche, persille og spinat (gem lidt persille til senere).
Blend til en glat, flot grøn suppe. Sigt suppen og smag nu til med salt, peber og et par dråber eddike lige inden servering.
Østerstoast
Grill brødskiverne sprøde på en varm grillpande.
Hak skalotteløg og persille fint, vend med lidt rapsolie, æbleeddike, salt og peber.
Skær til sidst de 8 østers i mindre stykker og kom dem op i salaten. Anret den på det lune brød.
Varm suppen igennem uden at koge den og spis med de lune østerstoasts.
Ingredienser
Suppe
12 Limfjordsøsters
1 liter hønsebouillon
1 dl creme fraiche 38%
½ bundt bredbladet persille
1 håndfuld spinat
salt
friskkværnet peber
Østerstoast
6 skiver brød
1 skalotteløg
æbleeddike
rapsolie