Sådan gør du
Pisk smør, sukker og salt sammen med en elpisker, til du har en jævn masse. Tilsæt ægget, og rør det godt ind i dejen. Tilføj havremel og bagepulver lidt efter lidt, mens du pisker. Hak chokoladen groft, og vend den i dejen sammen med havregrynene.
Lav kugler af dejen på størrelse med en stor bordtennisbold (ca. 50 g), og sæt dem på bagepapir på en bageplade med god plads imellem. Bag dem ved 170º, til de er gyldenbrune i kanten – det tager ca. 12-14 minutter. Cookiesene skal virke bløde og lidt underbagte i konsistensen, når du tager dem ud. De sætter sig først, når de køler af, og det smeltede sukker og chokoladen stivner. Lad dem køle helt af på en rist, inden du kaster dig over dem.
Ingredienser
125 g blødt smør
150 g sukker
3 g salt
1 æg
100 g glutenfri havremel
3 g glutenfri bagepulver
80 g 70% chokolade (eller andet fyld, f.eks. nødder)
70 g glutenfri havregryn
Velkommen i Meyers Madhus
I Meyers Madhus kan du som privatperson komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Du kan udforske helt nye gastronomiske territorier eller få frisk inspiration til alt fra grønnere hverdagsmad til avancerede teknikker, som du kan imponere dine gæster med. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.
Vi bobler om kap med vores surdej over igen at kunne byde dig velkommen i Madhuset!
Find dit næste kursus her
Grøn genstart i det nye år
Madlavningskurser i København
Madlavningskurser, madkurser, kært barn har mange navne. Kom med på madlavningskursus i København og lær at lave mad. Vi har madkurser til alle, både øvede, nybegyndere, par, mænd og kvinder – alle er velkomne. Vi har også separate madlavningskurser for børn, både som fritidsaktivitet og som sommeraktivitet. Vi har mange forskellige kurser fra forskellige verdenskøkkener. Har du måske lyst til at lære mere om det italienske køkken? Så kom med på madlavningskurset om Italien, hvor vi kokkererer som var vi i Italien. Læs mere her.