Sådan gør du
Pandekager
Bland hvedemel, kakao, sukker, salt, kardemomme og æg i en skål, og pisk det godt sammen med et piskeris. Tilsæt sødmælk og smeltet smør, og lad dejen hvile i 20 min. i køleskabet. Bag pandekagerne på begge sider på en varm slip-let-pande, læg dem på en tallerken, efterhånden som de bliver færdige, og hold dem lune under et stykke alufolie. Lav nu chokoladesovsen.
Chokoladesovs
Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Varm mælken op i en gryde, og hæld den hen over den hakkede chokolade under omrøring. Rør, til al chokoladen er smeltet, og sovsen er glat og blank. Server den lune chokoladesovs til pandekagerne.
Ingredienser
Pandekagedej
200 g hvedemel
30 g kakao
2 spsk sukker
1 knivspids salt
1 knivspids stødt kardemomme
3 æg
4 dl letmælk
10 g smør
Chokoladesovs
50 g mørk chokolade af god kvalitet
2 dl sødmælk