Sådan gør du
Laks
Surdejsbrødet ristes i oven eller på en pande til sprødt og gyldent. Brødet smøres med en god spiseske rygeost og toppes med røget laks, syltede gule beder, persillepesto og bladgrønt. Slut af med peber fra kværn.
Syltede gulerødder
Surdejsbrødet ristes i en ovn eller på en pande til sprødt og gyldent. Perleløgene pilles, halveres og steges på en tør pande på skærefladen til de bliver meget mørke/sorte og møre. De ristet brødskiver smøres med en god spiseske rygeost og toppes med spicy gulerødder, persillepesto, perleløg og lidt friskplukket timian. Drysset med lidt sumac.
Ingredienser
Laks
4 skiver surdejsbrød
4 skiver røget laks
1 Meyers rygeost 20%
2 spsk Meyers persillepesto
4 spsk Meyers syltede gule beder
Lidt bladgrønt
sort peber
Syltede gulerødder
4 skiver surdejsbrød
1 Meyers rygeost 20%
1 glas Meyers spicy syltede gulerødder
2 spsk Meyers persillepesto
6 stk perleløg
Frisk timian
sumak