Sådan gør du
Fjern bladene på blomkålen, skyl grundigt, og del kålen i store buketter. Pluk estragon og brøndkarse i blade, og gem de flotteste til topping. Kør først blomkålen til grove korn i en foodprocessor, og derefter mandlerne. Vend begge ting med revet parmesan, citronsaft og -skal, olivenolie, de hakkede løg og de plukkede krydderurter. Smag til med salt, sukker og et kværn sort peber. Anret på et flot fad, top med krydderurter, høvlet parmesan og masser af sort peber.
Ingredienser
500 g
6 estragon
1 håndfuld brøndkarse
100 g ristede mandler
100 g revet parmesanost
½ usprøjtet citron
1 dl olivenolie
2 spsk hakket skalotteløg
havsalt
sukker
Friskkværnet peber
Desuden
40 g parmesanost (høvlet i spåner)
Friskkværnet peber