Sådan gør du
Skær forsigtigt toppen af græskaret. Skrab kernerne ud, og gnid græskarret indvendigt med salt og peber.
Rens kantarellerne, og skyl grønkålen grundigt. Pil hvidløget. Riv grønkålsbladene i mindre stykker, og skær grønkålsstilke, salvie og hvidløg i tynde skiver.
Steg svampene i 2 spsk. af olien i et minuts tid, og tilsæt så grønkål, hvidløg, salvie og persille. Steg ganske kort, til kålen falder lidt sammen, og krydr godt med salt og peber. Tag fyldet af varmen, og vend det med resten af olien, citronskal og citronsaft, salt og peber.
Kom fyldet i græskarret, og sæt toppen på. Bag græskarret i ovnen ved 175° i ca. 45 minutter.
Ingredienser
1 hokkaido
200 g kantareller (eller andre friske svampe)
200 g grønkål
2 fed hvidløg
¼ bundt salvie
1 håndfuld bredbladet persille
½ dl olivenolie
1 usprøjtet citron
havsalt
Friskkværnet peber