Andelårene her bliver helt 'confit-agtige' og får mere dybde af metoden forsaltning.

Få leveret en klassisk eller vegetarisk julemenu lige til døren

Læs mere og bestil årets julemenuer lige her

Sådan gør du

Dag 1: Forsaltning

Drys den mængde salt på kødet, du plejer at gøre lige inden tilberedning, men gør det dagen før og læg lårene i køleskabet.

Forsaltningen giver kødet en dybere, 'confit-agtig' smag.

Dag 2: Tilberedning

Læg lårene i en bradepande og steg dem i ovnen ved 140 grader indtil det er mørt – ca. 1 ½ time (2 timer, hvis det er store lår) – tjek mørheden ved at pille i et lår med en gaffel.

Før servering

Sæt lårene i ovnen ved 220 grader indtil skindet er gyldent (10-20 min.).

Ingredienser

4 andelår


  • Tag på kursus i Meyers Madhus

    Meyers Simremad

    På dette kursus, inspireret af Claus Meyers kogebog "Meyers Simremad", dykker vi ned i de teknikker, ingredienser og remedier, der giver dig succes i simregryden. Resultatet bliver en overdådig middag, som vi nyder med god vin i glasset. Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du kan lave alt mulig andet – slow food af den bedste slags, uanset om du bekender dig til støbejernsgryde, sous vide, trykkoger eller tagine.

    Læs mere og bestil

En af julens klassikere, som det i den grad kan betale sig at lave selv. Se hvordan du kan lave den selv.

Sådan laver du hjemmelavet rødkål