Meyers grøn mad
1.445,-
pr. person
Til vegetarer, veganere og alle andre, der elsker grøn mad. Få inspiration til velsmagende, varierede og farverige grønne måltider, og lær grundteknikker i det grønne køkken. Maden på kurset er 100% plantebaseret.
Få mest mulig velsmag ud af sæsonens grøntsager – uanset om du er vegetar, veganer eller bare ønsker, at grøntsager skal spille en af hovedrollerne i dit madliv. Kurset bygger på tankerne bag vores kogebog, Meyers Grøn Mad, som udkom 31. oktober 2017.
På kurset tilbereder vi et alsidigt grønt måltid, med små og store deleretter, snacks, og andre gode sager.
Undervejs bliver du indført i grundteknikker, der løfter dit grønne køkken – f.eks. at lave dine egne grøntsags- og svampebouilloner, bruge forskellige grøntsager til syltning, piske plantebaseret mayonnaise, blende grøn olie, at stege på grøntsager, for at opnå den bedst mulige smag og meget mere.
Hvad lærer du?
Du bliver indført i en række forskellige grundtilberedninger af grønne råvarer. Du får tips til at udnytte grøntsagerne på en måde, der giver variation i dit køkken og minimerer madspild.
Vi jagter den store smagsfylde i måltidet – ikke mindst ved at opdyrke den grønne umami. Svampe, tang, tomater og asiatiske fermenterede sager er i fokus.
Vi ser på krydderiernes plads i det grønne køkken, og du lærer nogle af vores yndlingskrydderiblandinger at kende. Vi koger enkle grundbouilloner på grøntsager og svampe, som du kan bruge på kryds og tværs.
Du lærer at piske en plantebaseret mayonnaise, samt at blende en grøn olie.
Hvad får du?
- Et overdådigt grønt måltid
- Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
- Drikkevarer, som vin, øl, most, te og kaffe, er inkluderet
- Opskrifter med hjem
- Et Meyers forklæde med hjem
Husk at medbringe et indkøbsnet eller en taske, så I nemt kan bære de småting, som I vil tage med fra dagen.
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Praktisk information
På kurset vil I blive inddelt i mindre hold, hvor I sammen skal prøve kræfter med opskrifterne.
Hvis i kommer sammen med andre, vil vi så vidt muligt sørge for at I får oplevelsen sammen.
Kurset undervises på dansk.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Du kan også tage metroen til "Nørrebros Runddel", som er ca. 10 min på gåben fra Madhuset.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.
Du må gerne overgive din kursusplads til en heldig bekendt, hvis du selv bliver forhindret. Deltageren skal blot medbringe ordrebekræftelsen på kursusdagen.
Et elektronisk gavekort har en varighed på 3 år. Du skal blot have indløst dit gavekort til en hvilken som helst dato inden gavekortets udløbsdato. Du kan således godt booke et kursus dagen inden udløbsdato, som ligger længere ude i fremtiden.
Det er ikke muligt at få refunderet gavekortets beløb, eller et resterende beløb, der eventuelt er efter brug af gavekortet.
Ved køb af gavekort skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger som køber. Gavekortet fremsendes på den oplyste mailadresse, så med mindre du ønsker, at modtageren skal informeres om gavekortet via mail, så skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger.