Navn skal udfyldes.

Praktisk information

På kurset vil I blive inddelt i mindre hold, hvor I sammen skal prøve kræfter med opskrifterne. 
Hvis i kommer sammen med andre, vil vi så vidt muligt sørge for at I får oplevelsen sammen. 

Kurset undervises på dansk.

Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.

Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:

Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.

Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.

Du kan også tage metroen til "Nørrebros Runddel", som er ca. 10 min på gåben fra Madhuset. 

Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.

Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem. 

Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser. 

Du må gerne overgive din kursusplads til en heldig bekendt, hvis du selv bliver forhindret. Deltageren skal blot medbringe ordrebekræftelsen på kursusdagen.

Et elektronisk gavekort har en varighed på 3 år. Du skal blot have indløst dit gavekort til en hvilken som helst dato inden gavekortets udløbsdato. Du kan således godt booke et kursus dagen inden udløbsdato, som ligger længere ude i fremtiden.

Det er ikke muligt at få refunderet gavekortets beløb, eller et resterende beløb, der eventuelt er efter brug af gavekortet.

Ved køb af gavekort skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger som køber. Gavekortet fremsendes på den oplyste mailadresse, så med mindre du ønsker, at modtageren skal informeres om gavekortet via mail, så skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger.

 

  • Flere grønne opskrifter

    På dette kursus lærer du at håndtere grøntsager som hovedrollen i dit måltid. Vi tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og fokuserer særligt på, hvordan vi kan fremelske den efterhånden velkendte femte grundsmag umami. Her arbejder vi med udvalgte råvarer som tomater, svampe og tang, der naturligt er rige på grundsmagen.

    Vi går også i dybden med tilberedningsmetoder, som kan få grøntsager, der ellers ikke umiddelbart skriger af umami, til at bidrage med mundfylde og det eftertragtede kødagtige udtryk.

    Du bliver indført i grundteknikker, som kan løfte dit grønne køkkenkartotek til nye højder som blandt andre fermentering, langtidsbagning og krydring.

    Er du nysgerrig på mere om det grønne køkken, har vi samlet udvalgte opskrifter, køkkentips og andet godt på følgende side:

    Grønne opskrifter
  • Grøn mad i bogformat

    Hvis du er interesseret i at få fingrene i endnu flere grønne opskrifter i bogformat, så kan du læse om vores bog "Meyers grøn mad - til vegetarer, veganere og alle, der gerne vil spise mere grønt" her:

    Meyers Grøn Mad tilbyder mere end 100 lækre opskrifter på grønne, velsmagende retter, og er både til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, men også til dem, der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind om ugen.

    "Kort tid efter at vi var flyttet til New York, besluttede vores to yngste døtre sig for at blive veganere. Det varede et år, så fandt de ud af, at de også godt kunne spise honning, æg og mælkeprodukter. Bogens ærinde er ikke at overtale dig eller nogen andre til at blive vegetar eller veganer. Men jeg håber, at opskrifterne giver dig inspiration til masser af gode, grønne spiseoplevelser, uanset hvad du i øvrigt har i din indkøbskurv og dit køleskab." - Claus Meyer

    Find bogen her