BESKRIVELSE

På kurset skal du sammen med den amerikansk-koreanske kok Kala Sung tilberede retter som spicy braiseret gris, pandekager med skaldyr, kimchi og mange andre gode sager.

På vores breddegrader har det koreanske køkken stået i skyggen af andre asiatiske køkkener. Det er ved at ændre sig – med god grund. Korea har en ekstremt rig madkultur, hvor mange hundrede års metoder og skikke stadig lever i bedste velgående.

OBS! Kurset foregår på engelsk.


Hvad lærer du?

Kala giver undervejs på kurset et indblik i koreanske madtraditioner. Kala er en levende og vidende formidler med stor indsigt i Koreas madhistorie og dens forbindelse til f.eks. Japans og Kinas køkkener.

Du lærer at bruge vigtige byggesten i det koreanske køkkener: f.eks. de fermenterede saucer ”gochujang”, ”doenjang” og ”ganjang”. Du lærer at bruge dem i koreanske retter – men også som værktøjer i anden madlavning.

Du lærer at lave kimchi på traditionel koreansk vis. Med de grundmetoder, som Kala formidler, kan du fremstille og variere din egen kimchi derhjemme.

Vi tilbereder en række små retter, f.eks. krydret braiseret gris, traditionelle pandekager, små grøntsagsretter, supper, ris med mere – tilsammen et overdådigt og autentisk koreansk måltid.

Vi fokuserer på anretning og servering og nyder maden som et traditionelt koreansk måltid – family style!

Hvad får du?

• Et autentisk koreansk måltid i godt selskab
• Drikkevarer herunder øl, vand, kaffe og te er inkluderet i kurset
• Omsorg fra vært og opvasker så du kan koncentrere dig om madlavningen
• Kimchi med hjem til fermentering
• Opskrifter med hjem så du kan arbejde med de koreanske retter, ingredienser og smage i dit eget køkken

Om Kala Sung

Kala Sung er koreansk new yorker. Kala har en kandidat grad i food studies fra NYU og har gået på det velansete Culinary Institute of America – forkortet CIA (uden relation til den anden CIA). I København har Kala stået for en række pop-ups på f.eks. La Banchina og Gasoline Grill (med en legendarisk kimchi- burger), og Kala leverer kimchien til Hart Bageris populære kimchi-sandwich.

Vil du købe et gavekort til kurset?

 

Vælg dato og billetter

  • Ons. 17. jun

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Ons. 12. aug

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 29. sep

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 22. okt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Søn. 29. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 15:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person