Franske klassikere
1.445,-
pr. person
Lær at tilberede et skarpt udvalg af de bedste retter fra det franske brasserie-køkken. Alle retterne tilbereder vi med respekt og begejstring for den franske madtradition og med fokus på de principper, der bærer den. Undervejs lærer du en række køkkenteknikker, som vil berige din madlavning helt generelt. Resultatet er en overdådig middag, som vi nyder med god fransk vin til.
Hvad lærer du?
Du får et indblik i det franske brasserie-køkken og de retter, råvarer, tilberedningsteknikker og måltidstraditioner, der definerer det.
Du lærer at lave et udvalg af absolutte klassikere. Menuen varierer med sæsonen og kokkens luner. Undervejs får du styr på bredt anvendelige køkkenteknikker som flambering af figner, emulgering af saucer, stegning af kammuslinger og meget andet.
Hvad får du?
- En overdådig fransk middag i godt selskab
- Drikkevarer i form af vine, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
- Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
- Du får opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken
- Et Meyers forklæde med hjem
Husk at medbringe et indkøbsnet eller en taske, så I nemt kan bære de småting, som I vil tage med fra dagen.
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Praktisk information
På kurset inddeles I i mindre grupper, så I kan samarbejde om at komme i mål med retterne. I bliver så vidt muligt sat på hold sammen, hvis I er flere der har booket kurset sammen.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem.