Prisen for en frokostordning

En frokostordning pris afhænger af faktorer som køkken, tilvalg og leveringsforhold. Hos os kan I få en frokostordning af høj kvalitet fra 61 kr. pr. kuvert (ekskl. moms og fragt).

  • Hvad koster en frokostordning fra Meyers?

    Prisen på en frokostordning fra Meyers starter fra 61 kr. pr. kuvert (ekskl. moms og fragt) og varierer afhængigt af jeres valg af køkken, tilvalg og leveringsforhold.

    I vores digitale frokostportal kan I nemt få et overblik over de forskellige muligheder og sammensætte en frokostordning, der passer til jeres behov og budget. Her kan I også se de samlede priser for jeres valgte løsning, beregnet ud fra antal kuverter, tilvalg og levering. Bestillingen kan klares hurtigt og enkelt direkte i portalen.

    Det er muligt at kombinere frokost med tilvalg som snacks eller eftermiddagsgodter for at gøre jeres løsning ekstra fleksibel og skræddersyet.

    Læs mere om vores frokostordning
  • En varieret frokostordning

    Uanset hvilket køkken du vælger, er du altid sikret, at der er variation, velsmag og sæsonbetonede råvarer på menuen.

  • Bestil på vores frokostportal

    Gå ind på vores frokostportal og bestil frokost til dig og dine kollegaer - eller kontakt os for at høre mere.

  • Vi leverer frokosten til døren

    Vi leverer i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Vælg mellem vores sunde og velsmagende frokostmenuer

Uanset hvilken menu I vælger, kan I glæde jer til frokost lavet med fokus på sæsonens råvarer, økologi og dyrevelfærd. Vælg mellem fire forskellige køkkener: et grønnere køkken med masser af grøntsager, et køkken der hylder sæsonernes skiften og naturens vilde smage, et innovativt vegetarisk køkken, og et køkken med nordiske klassikere og favoritter fra hele verden.

  • En frokostordning på friske og kvalitetsråvarer med fokus på økologi

    Hos Meyers er vores frokostordning mere end blot et måltid – det er en oplevelse skabt af friske, sæsonnære råvarer og en dedikation til økologi. Vores samarbejde med små avlere og økologiske landbrug sikrer råvarer med høj smag og næringsværdi, hvor oprindelige grøntsagssorter og dyrevelfærd prioriteres højt.

    Kvalitet og bæredygtighed er fundamentet for vores køkken. Vi tager ansvar for miljø og klima i hele processen fra jord til bord. Med moderne, miljøvenligt udstyr og initiativer som vores biotank, der genanvender bioaffald til energi, arbejder vi aktivt for en grønnere fremtid.

    Madspild minimeres ved at udnytte råvarerne fuldt ud – fx i spreads, grøntsagsshots og brød. Resten omdannes til varme gennem kompostering.

    Med Meyers frokostordning får I en løsning, hvor økologisk ansvar, sæsonens bedste råvarer og omtanke for klimaet går hånd i hånd med en uovertruffen smagsoplevelse.