Book bord
Meyers

Zero Foodprint fremmer regenerativt landbrug, som arbejder for at fortryde den skade, som udvindingslandbrug har gjort på vores planet, vores sundhed, vores mad og vores folk.

 • Vi lægger 1% på regningen

  Så du kan vælge at lægge mere regenerativt jordbrug til Norden

  I Tårnet på Christiansborg samarbejder vi med nonprofit-organisationen Zero FoodPrint Nordic. De støtter visionære, nordiske jordbrugere og landmænd – blandt andre Søtoftegaard ved Ringsted – med at opbygge en sund jord, som dyrkes med særlig omtanke for et rigt dyreliv og vigtige økosystemer.  

  Ved at betale et tillæg på 1% af din regning til initiativet, er du med til at støtte biodiversiteten i vores intensivt dyrkede land. Det er selvfølgelig frivilligt, så giv din tjener besked, hvis du ønsker en regning uden bidraget.

  Samarbejdet med Zero FoodPrint Nordic er blot en af mange indsatser i vores arbejde med bæredygtighed i Meyers. Vi arbejder på at blive klimaneutrale på vores egen drift i 2025, og for at reducere aftrykket fra de råvarer, vi bruger, med 50% inden 2030 per kg mad. Vi har som en af de første danske virksomheder sat konkrete mål for at styrke biodiversiteten. Du kan læse mere om det ansvar, vi selv tager i køkkenet og på tallerkenerne på Bæredygtighed i Meyers


  www.zerofoodprintnordic.org