SÅDAN OVERHOLDER VI FORSAMLINGSFORBUDDET I VORES VENUES OG RESTAURANTER

Som det ser ud nu, er vi IKKE underlagt forsamlingsforbuddet i vores venues og restauranter. 
Det gælder de lokaler og venues, som er omfattet af sektorpartnerskabet og som dermed ikke er underlagt forsamlingsforbuddet. Ifølge bekendtgørelsen gælder forsamlingsforbuddet som det ser ud nu ikke for lokaler og lokaliteter (udendørsarealer), hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned.

Vi har iværksat tiltag, der skal sikre, at både ansatte, gæster og publikum skal følge sig trygge i vores venues, og vi tager ansvar for at begrænse smittespredningen ved at sikre afstand mellem mennesker, ligesom vi opretholder et fortsat skærpet fokus på hygiejne. Desuden vil vi fra torsdag 17. september ændre lukketiderne for alle vores lokationer til kl. 22.

Fra torsdag 17. september vil det derudover være påkrævet at bære mundbind, når man besøger vores lokationer. Det gælder, hvis man står op eller bevæger sig rundt. Sidder man ned gælder reglerne om mundbind ikke. Mundbind vil kunne købes i alle vores restauranter og venues.

Åbningstider Cafeatery og Food Hall

Cafeatery:
Mandag-fredag 8-16
Lørdag og søndag: 9.00-16

Food Hall:
Mandag-fredag 11.30-13.30

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere bord på BLOX EATS.
Ved større selskaber kontakt os på BLOXEATS@meyers.dk eller telefon: 28936555.

 

 • Menuen

  Smagsoplevelser fra hele verden

  I BLOX EATS møder du en verden af smage - alt sammen tilberedt med lokale råvarer, hentet fra regionen omkring os.

  Vi serverer et bredt udvalg af hovedretter til frokost ud over weekendbrunch og smagfulde grab & go's.

 • 5 eller 7 retter

  Ny weekendbrunch

  Sammensæt din egen brunch

  Hos BLOX EATS har vi netop lanceret den helt nye weekendbrunch – et udvalg af delikate retter af både den søde og salte slags, som du kan håndplukke efter sult og lyst.
  Lunt bagværk, grønne fristelser, yoghurt med granola, falafel, lakserillette, æg, frilandspølser og meget mere.

  Vælg 5 retter, hvis du er sulten og 7, hvis du ikke vil mangle noget.
  Serveres lørdag og søndag kl. 10-14.

 • Cafeatery

  Indbydende café i spektakulære omgivelser

  I stueetagen ligger vores Cafeatery, der serverer autentisk og inspirerende mad hele dagen. Det er en indbydende café i spektakulære omgivelser. Brød og bagværk er tilberedt med økologisk nordisk mel og baseret på vores Meyerske surdejstraditioner. For dem, der har brug for en let bid mad, byder vi på et indbydende udvalg lige til at nyde i cafeen, på bryghuspladsen med udsigt op gennem Frederiksholms Kanal, eller på farten.

 • Food Hall

  På 1. sal ligger vores Food Hall, hvor vi serverer et bredt udvalg af lækre frokostanretninger. Det er mad, der smager af hele verden - tilberedt med de skønneste lokale råvarer. Al mad er baseret på vores store forkærlighed til den gode og ærlige smag, og består af mindst 30% økologiske råvarer med stor hensyntagen til dyrevelfærd og bæredygtighed.