Åbningstider Cafeatery og Food Hall

Åbningstider

OBS: BLOX EATS har åbent for både indendørs og udendørs servering. 

Cafeatery 
Mandag - fredag: 08.00 - 18.00

Lørdag - søndag: 09.00 - 18.00
Brunch på lørdage og søndage: 10.00 - 14.00 
OBS: Der serveres ikke brunch lørdag 29. maj

Food hall
Mandag - fredag: 11.30 – 13.30 

 • Menuen

  Smagsoplevelser fra hele verden

  I BLOX EATS møder du en verden af smage - alt sammen tilberedt med lokale råvarer, hentet fra regionen omkring os.

  Vi serverer et bredt udvalg af hovedretter til frokost ud over weekendbrunch og smagfulde grab & go's.

 • 5 eller 7 retter

  Ny weekendbrunch

  Sammensæt din egen brunch

  Hos BLOX EATS har vi netop lanceret den helt nye weekendbrunch – et udvalg af delikate retter af både den søde og salte slags, som du kan håndplukke efter sult og lyst.
  Lunt bagværk, grønne fristelser, yoghurt med granola, falafel, lakserillette, æg, frilandspølser og meget mere.

  Vælg 5 retter, hvis du er sulten og 7, hvis du ikke vil mangle noget.
  Serveres lørdag og søndag kl. 10-14.

 • Cafeatery

  Indbydende café i spektakulære omgivelser

  I stueetagen ligger vores Cafeatery, der serverer autentisk og inspirerende mad hele dagen. Det er en indbydende café i spektakulære omgivelser. Brød og bagværk er tilberedt med økologisk nordisk mel og baseret på vores Meyerske surdejstraditioner. For dem, der har brug for en let bid mad, byder vi på et indbydende udvalg lige til at nyde i cafeen, på bryghuspladsen med udsigt op gennem Frederiksholms Kanal, eller på farten.

 • Food Hall

  På 1. sal ligger vores Food Hall, hvor vi serverer et bredt udvalg af lækre frokostanretninger. Det er mad, der smager af hele verden - tilberedt med de skønneste lokale råvarer. Al mad er baseret på vores store forkærlighed til den gode og ærlige smag, og består af mindst 30% økologiske råvarer med stor hensyntagen til dyrevelfærd og bæredygtighed.

BLOX EATS

BLOX EATS kan karakteriseres som en kombination mellem det klassiske cafeteria og den moderne food hall. Bygningen summer af liv fra Københavnere såvel som turister og den uformelle stemning og de inspirerende omgivelser skaber de perfekte rammer for gode snakke blandt de spisende.

Den bedste frokost i København

Den uformelle stemning afspejles også i menuen der til frokost består af en nyfortolkning af de klassiske rugbrødsmadder. I weekenden serveres der en fantastisk brunch, der kan sammensættes som man ønsker. Menuen står altid på sund mad lavet af de bedste råvarer. Desuden gives der studierabat til studerende der ønsker at spise hos BLOX EATS.