Tilbage til opskrifter

Syltede rødløg med krondild

Krondild er fantastisk i syltesager – men det kræver, at du sylter, når den er til at få om sommeren og i det tidlige efterår. Ellers kan du bruge almindelige dildfrø.

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i både. Kog rørsukker, vand, æblecidereddike, salt og krondild op i en gryde, og kog løgbådene i lagen i 11⁄2-2 minutter.

Kom først løgene på skoldede patentglas, kog lagen kort op, og hæld den over løgene. Luk glasset med det samme. Opbevar i køleskabet, hvor løgene kan holde sig i mindst 3 måneder.

Ingredienser

8 rødløg (ca. 750 gram)
175 g rørsukker
1 ¾ dl vand
1 ¾ dl æblecidereddike
1 tsk salt
1 tsk knust krone af krondild (eller 1 tsk. dildfrø)

Find opskriften i Meyers jul