Tilbage til opskrifter

Syltede rødløg med krondild

Krondild er fantastisk i syltesager – men det kræver, at du sylter, når den er til at få om sommeren og i det tidlige efterår. Ellers kan du bruge almindelige dildfrø.

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i både. Kog rørsukker, vand, æblecidereddike, salt og krondild op i en gryde, og kog løgbådene i lagen i 11⁄2-2 minutter.

Kom først løgene på skoldede patentglas, kog lagen kort op, og hæld den over løgene. Luk glasset med det samme. Opbevar i køleskabet, hvor løgene kan holde sig i mindst 3 måneder.

Ingredienser

8 rødløg (ca. 750 gram)
175 g rørsukker
1 ¾ dl vand
1 ¾ dl æblecidereddike
1 tsk salt
1 tsk knust krone af krondild (eller 1 tsk. dildfrø)

Find opskriften i Meyers jul