Tilbage til opskrifter

Quesadilla med sort bønnesalsa

Denne ret er perfekt som tilbehør til mexi-aften, frokost, natmad eller endda morgenmad. Sprøde, varme majs-tortillas fyldt med smeltet ost som f.eks. cheddar eller vesterhavsost, stegt gyldne på panden. Serveres med en frisk og farverig salsa af sorte bønner, mango, avocado, lime, forårsløg, chili og masser af koriander. En skøn kombination af cremet, sprødt, sødt og krydret – klar på under 20 minutter!

Sådan gør du

Skær avocado, mango og forårsløg i små tern.

Dræn de sorte bønner og vend dem sammen med avocado, mango og forårsløg.

Tilsæt saften fra en lime, lidt olivenolie, salt, peber og finthakket chili. Vend det hele godt sammen med masser af friskhakket koriander – nu har du en frisk og smagfuld salsa.

Fordel revet ost på halvdelen af hver tortilla og fold dem til halvmåner.

Steg quesadillaerne på en middelvarm pande med lidt olie, til de er gyldne og osten er smeltet.

Server straks med den friske bønnesalsa, et drys koriander og gerne en limebåd til.

Ingredienser

4 stk bløde majs tortillas
100 g af din yndlingsost, der smelter godt – f.eks. vesterhavsost eller cheddar
1 dåse sorte bønner (ca. 250 g drænet vægt)
50 g mango - ikke for moden
1 avocado
1 lille forårsløg
1 lime
Frisk koriander
Rød chili (efter smag), finthakket
olivenolie
Salt og peber