Sådan gør du
Skær avocado, mango og forårsløg i små tern.
Dræn de sorte bønner og vend dem sammen med avocado, mango og forårsløg.
Tilsæt saften fra en lime, lidt olivenolie, salt, peber og finthakket chili. Vend det hele godt sammen med masser af friskhakket koriander – nu har du en frisk og smagfuld salsa.
Fordel revet ost på halvdelen af hver tortilla og fold dem til halvmåner.
Steg quesadillaerne på en middelvarm pande med lidt olie, til de er gyldne og osten er smeltet.
Server straks med den friske bønnesalsa, et drys koriander og gerne en limebåd til.
Ingredienser
4 stk bløde majs tortillas
100 g af din yndlingsost, der smelter godt – f.eks. vesterhavsost eller cheddar
1 dåse sorte bønner (ca. 250 g drænet vægt)
50 g mango - ikke for moden
1 avocado
1 lille forårsløg
1 lime
Frisk koriander
Rød chili (efter smag), finthakket
olivenolie
Salt og peber