Sådan gør du
Rør gær, sukker og salt ud i vandet. Tilsæt mel lidt efter lidt. Når ca. halvdelen af melet er tilsat, røres æg, mælk og smeltet smør i dejen. Tilsæt resten af melet, ælt dejen godt igennem, og lad den hæve lunt i 15-20 minutter. Form pølsebrødene, og lad dem hæve til de bliver lette og luftige. Størrelsen på brødene kan du variere afhængig af den pølse, du har tænkt dig at servere dem med. Bag pølsebrødene ved 200 grader i ca. 12-14 minutter. Medmindre du bager brødene, lige inden du skal bygge hotdogs, så sørg for at tage dem ud, mens de er lysebrune, så de kan tåle at blive varmet lidt op inden spisning.
Ingredienser
30 g gær
50 g sukker
10 g salt
2 dl vand
2 æg
2 dl sødmælk
50 g smeltet smør
800 g hvedemel