Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kom smør og sukker i en skål, og rør det godt sammen med vaniljekornene. Rør ægget i massen, og tilsæt så mælken. Sigt til sidst mel og bagepulver i dejen, tilsæt revet citronskal, og rør dejen sammen. Læg dejen på et melet bord, del den i 10 stykker, og tril dem til tynde pølser på ca. 10 cm's længde. Skær pølserne ud i 1 cm brede stykker, tril dem til kugler, og sæt dem på bageplader med bagepapir. Hold lidt afstand imellem kuglerne, der flyder ud til kammerjunkerstørrelse. Bag kammerjunkerne ved 180° i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne og sprøde, og afkøl dem efterfølgende på en bagerist.
Ingredienser
1 vaniljestang
250 g smør
100 g sukker
1 æg
1 dl mælk
500 g hvedemel
1 spsk bagepulver
1 usprøjtet citron