Sådan gør du
Rør græsk yoghurt, mayonnaise og sennep sammen til en dressing, og smag til med eddike, honning, salt og peber. Skær æblerne i kvarte, befri dem for kernehus, og skær æblerne i tynde skiver. Skær også cornichonerne i skiver. Lun rødkålen op i en lille gryde, og lun evt. også flæskestegen i ovnen ved 170° i 10-15 minutter (gør det, før du skærer den i skiver, så den ikke bliver tør). Flæk sandwichbollerne, og varm dem evt. op i ovnen. Smør derefter sennepsdressingen på både top og bund. Skær flæskestegen i 8 skiver, og læg 2 i hver bolle, drys med lidt salt, og kom derpå tynde skiver af frisk æble, lun rødkål (dryp evt. af i sigte først) og cornichoner i. Luk bollerne sammen, og server dem straks. Hvis de kommer til at stå lidt, kan du risikere, at saften fra rødkålen alligevel arbejder sig ned i brødet, så lad være med at gemme – bid til bollen i stedet!
Ingredienser
2 spsk græsk yoghurt 2%
2 spsk mayonnaise
1 spsk grov sennep
1 tsk æbleeddike
1 tsk akaciehonning
havsalt
Friskkværnet peber
2 æbler
2 syltede cornichoner
200 g rødkål
800 g flæskesteg med svær
4 sandwichboller