Sådan gør du
Dej
Forvarm ovnen til 190º ved varmluft. Beklæd en lille bradepande med bagepapir ved at sætte formen oven på et stykke bagepapir, og klip med en saks i hvert af de fire hjørner ind til hjørnet af bradepanden. Læg bagepapiret i bradepanden, og tilpas det.
Pisk sukker og æg luftigt i en røremaskine. Tilsæt vaniljekorn. Sigt mel og bagepulver sammen i en skål. Sigt det endnu en gang – denne gang ned i de piskede æg. Smelt smør i en lille kasserolle. Tag gryden fra varmen, og tilsæt mælk. Vend denne blanding i resten af dejen. Fordel dejen i den klargjorte form, og bag den midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Topping
Lav i mellemtiden topping til kagen. Kom smør, kokosmel, brun farin, muscovadosukker og mælk i en gryde, lad det koge op under konstant omrøring, og tag det så af varmen – det er ligesom ren karamel og brænder djævelsk nemt på!
Tag kagen ud af ovnen, og skru op til 220º varmluft. Fordel kokosblandingen jævnt over kagen, og lad kagen bage færdig i ca. 5 minutter.
Tag drømmekagen ud, og lad den køle helt af før servering. Kagen holder sig et par dage velindpakket på køkkenbordet.
Ingredienser
Dej
450 g rørsukker
6 mellemstore æg
1 vaniljestang (korn)
375 g hvedemel
4 ¼ tsk bagepulver
125 smør
3 dl sødmælk
Topping
200 g smør
300 g kokosmel
300 g brun farin
125 g muscovadasukker
1 dl sødmælk