Tilbage til opskrifter

Confit af rødløg og citronskal

Den intense citronaroma fra skallen går godt sammen med løgene, der får en hel del sødme under tilberedningen. Confiten her er en god måde at bruge skallen fra citroner, som du måske ellers ville kassere. Brug confiten i salater eller som topping i sandwiches.

Få leveret en klassisk eller vegetarisk julemenu lige til døren

Læs mere og bestil årets julemenuer lige her

Sådan gør du

Snit rødløget fint, og skær den gule del af citronskallen i tynde strimer. Steg løget lav varme i olivenolien i en lille kasserolle i 2 minutter, til løgene er let møre. Kom citronen i, og lad den trække lidt i olien. Kom det hele på skoldede glas, og opbevar i køleskabet, hvor confiten kan holde sig i mindst 3 måneder.

Ingredienser

1 rødløg
3 usprøjtede citroner
1 dl olivenolie

Find opskriften i Meyers jul


  • Tag på kursus i Meyers Madhus

    Meyers Grøn Mad

    Få størst mulige velsmag ud af sæsonens grøntsager – uanset om du er vegetar, veganer eller bare ønsker, at grøntsager skal spille en af hovedrollerne i dit madliv. På kurset tilbereder vi et alsidigt grønt måltid, med små og store deleretter, snacks, og andre gode sager.

    Læs mere og bestil

Denne æblegløgg er en klassiker i Meyers Deli og en forrygende sjælevarmer på de kolde vinterdage. Den kan nydes af både store og små, da den er lavet uden alkohol.

Sådan laver du hjemmelavet æblegløgg