Sådan gør du
Citronmåne
Rør blødt smør med revet marcipan og sukker, til det er en jævn og glat masse. Tilsæt 1 æg ad gangen, og sørg for, at ægget er rørt godt ud, inden det næste tilsættes.
Bland mel, bagepulver, vaniljekorn og fintrevet citronskal i dejen, og vend det forsigtigt rundt. Kom dejen i en smurt springform, og bag den i ovnen ved 190° i 20-25 minutter. Tag kagen ud, og lad den køle af.
Glasur
Lav en glasur ved at røre flødeost med flormelis til en glat creme. Smag cremen til med fintrevet citronskal og -saft, og smør den på kagen, når den er helt kold. Kagen er bedst på bagedagen og dagen efter.
Ingredienser
Citronmåne
150 g blødt smør
70 g revet marcipan
150 g rørsukker
5 æg
140 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ vaniljestang
1 ½ usprøjtet citron
Flødeostglasur
25 g flødeost (10%)
200 g flormelis
1 usprøjtet citron