Tilbage til opskrifter

Bruschetta med baked beans og burrata

En varm, comfort tallerken, hvor bløde, fyldige elementer møder sprødt og cremet på den helt rigtige måde. En simpel, men tilfredsstillende ret, der rammer lige i hyggen.

Sådan gør du

Hæld baked beans i en gryde og varm dem stille og roligt op.

Rist brødskiverne sprøde på en pande med lidt olie, og læg dem til side.

Steg dernæst grønkålen på en varm pande med olie, finthakket hvidløg og en smule chili. Lad det stege et par minutter, til grønkålen er mør, men stadig har lidt bid. Smag til med salt og en smule eddike.

Fordel de varme baked beans på de ristede brødskiver. Top med den stegte grønkål, frisk burrata og eventuelt lidt revet ost.

Afslut med et par dråber god olivenolie.

Ingredienser

1 dåse baked beans
1 stk burrata
2 skiver surdejsbrød
2 håndfulde grønkål , skyllede, rippet, i mundrette stykker
1 fed hvidløg
evt. parmesan eller en anden hård ost
olivenolie
salt
lidt god eddike
chiliflager