Sådan gør du
Skær brødet i tern og vend det med olivenolie og en smule salt. Rist ternene sprøde på en pande og sæt dem til side.
Steg derefter de skyllede aspargesbroccoli (broccolini) i lidt olie i et par minutter, til de får lidt farve. Krydr med salt og peber.
Kom dåsebønnerne i en gryde sammen med lagen, og bring det i kog. Tilsæt persillepesto og smag til med salt, peber samt evt. lidt citronsaft og -skal.
Anret beanottoen i dybe tallerkener, og top med de stegte broccolini, sprøde brødcroutoner, frisk persille og revet ost.
Afslut med et par dråber olivenolie og friskkværnet sort peber.
Ingredienser
1 dåse hvide bønner ca. 250 gram drænet
2 spsk persillepesto fra Meyers
100 g Aspargesbroccoli
1 skive daggammelt surdejsbrød
20 g krystalost f.eks. parmesan eller vesterhavsost.
1 håndfuld bredbladet persille
salt
peber
olivenolie
evt. citron