Sådan gør du
Hak løget fint, og kom det i en lille gryde sammen med en sjat olivenolie. Rist løget i et par minutter, uden det tager farve. Tilsæt røget paprika og chilipulver, tomat, tomatpuré og kogte bønner. Rør det godt sammen, og simrekog i 5 minutter, til bønnerne har en tæt, grov sauce omkring sig. Tilsæt Worcestershire sauce og eddike, og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Rist brødene flot gyldne på en varm pande i olivenolie. Fordel bønnerne på de stegte brød, og top med yoghurt og grofthakket dild.
Ingredienser
1 løg
olivenolie
1 tsk røget paprika
1 knivspids chilipulver
1 dåse hakkede tomater
1 spsk tomatpuré
2 spsk Worcestershire sauce
400 g kogte brune bønner fra dåse eller hjemmekogte
2 tsk æblecidereddike eller anden lys eddike
Salt og peber
1 tsk sukker
Desuden
4 skiver surdejsbrød , gerne daggammelt
1 dl græsk yoghurt 10%
1 håndfuld dild eller andre friske, bløde urter