Sådan gør du
Sådan gør du:
Skær de grillede auberginer op og skrab indmaden ud og med en ske og hak det møre auberginekød i små stykker. Kasser ikke auberginesaften!
Hak tomaterne fint.
Hak hvidløg fint og steg det ved medium varme i olivenolie til det bliver gyldent. Det må endelig ikke blive sort!
Tilsæt derefter auberginerne og saften til panden og steg og bland godt med hvidløg ved høj varme i 2 minutter.
Tilsæt tomater, gurkemejepulver, salt og peber og bland det hele godt sammen. Lad det simre i ca. 5 minutter med låg på ved medium varme.
Slå æggene ud over saucen (de skal ikke røres eller blandes i!). Læg låg på og lad det hele simre, indtil æggene er hårdkogte. Hak æggene i småstykker med en ske og bland dem nu forsigtigt i saucen.
Smag til med salt og peber.
Ingredienser
Du skal bruge:
3 grillede auberginer
5 fed hvidløg
4 cocktailtomater
½ tsk gurkemejepulver
2 æg
8 spsk olivenolie
1 tsk salt
½ tsk peber